Foto bij [16.0] Can't forget

'Hey Paul..' Mompel ik terug en geef hem dan een kus op zijn mond. Nog net in mijn ooghoeken zie ik Seth jaloers naar Paul kijken.

Liz' pov


Door een tekort aan stoelen- zoals altijd- heeft Paul zich op mijn stoel gepropt. Eigenlijk wilde hij Seth van zijn stoel afjagen, maar toen ik Paul extra lief in zijn groene ogen keek druppelde Paul af en nam toen plaats op mijn stoel. Met een glimlach heb ik mezelf op zijn schoot gezet en geeft onder het knuffelen met hem nog een paar antwoorden op de nieuwsgierige vragen van Seth.
'En hoe was het dan in New York op school?' Zijn donkerbruine, bijna zwarte ogen kijken me bijna betoverd aan en ik kan het niet laten om te lachen.
'Het was in ieder geval het tegenovergestelde als hier.' Ik kijk hem even kort aan in zijn ogen en voel dan een glimlach opkomen als hij kleine rode blosjes op zijn wangen krijgt. 'Alles ging om status, kleding, ouders en vrienden. En je vriendje was ook heel belangrijk.'
'En nu is je vriendje niet zo belangrijk?' Ik voel hoe de lippen van Paul in mijn nek het bloed naar mijn gezicht laat stijgen.
'Ja..Jawel maar.. Ehh.. Paul?' Ik hoor hem een geluidje maken dat ik door moet gaan met praten. 'Ik kan niet echt normaal praten met jouw die me in mijn nek kust..' Ik hoor hoe de groep begint te lachen en dan druk ik snel een kus op zijn wang. 'Maar het is wel lekker hoor..' Fluister ik zo zacht als ik maar kan zodat de rest het hopelijk niet horen. 'Maar goed, waar was ik met mijn verhaal?'
'Je was bij het vriendjes deel.' Seth's kinderlijke stem heeft een ruwe achtergrond wat betekend dat hij de baard in de keel al heeft. Ergens maakt dat hem nog schattiger dan hij al is.
'Oja.. Nou, je had een vriendje niet alleen om de liefde maar ook om de familie die diegene had. En meestal was hetzelfde met je vriendinnen.' Ik schud mijn hoofd als ik terug denk aan de kostschool waar ik 3 jaar op versleten heb. Hoe iedereen elke dag een uur te vroeg opstond om hun haar goed te krijgen, hoe de raarste diëten werden gevolgt en hoe je elke meter dat je liep wel 10 roddels verspreidde.
'Mis je het daar?' Voordat ik antwoord kon geven, ging de bel al. Ik geef Seth een snelle knuffel en druk daarna een kus op de lippen van Paul. Ik zwaai nog even naar de groep en loop dan naar het volgende lesuur. Gym.

Reacties (3)

  • Pam

    Nicee

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • Myss

    snel verderrrrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen