Foto bij [17.2] Fearless?

'Laat me nou eens alleen, stom beest!' Ik zie hoe ze me probeer weg te duwen, maar als dat niet lukt rent ze zelf snel weg. Ik wil graag achter haar aan om alles uit te leggen, maar weet dat het toch geen zin heeft.

Liz' pov


Verbaast loop ik het gangetje uit terug naar de aula. Mijn hoofd heb ik zo leeg mogelijk gelaten, wetend dat ik er alleen maar over ga piekeren. Maar de blik van Paul die van liefdevol en lust ging naar woede en pijn achtervolgt me wel. Ik heb toch niet zoveel fout gedaan? Ik word alleen maar vrienden met Alexis. het kan misschien wel raar zijn in het begin, maar ik zou het toch ook niet zo erg vinden als Paul vrienden zou zijn met een van mijn exen? Het zou niet zo waarschijnlijk zijn, maar nog steeds. Nog steeds afgeleid ga ik aan de tafel zitten in de aula, naar Jacob. Mijn blik blijft nog steeds naar beneden gericht, en mijn hersenen zijn nog steeds aan het werk, bedenken wat er nou is met Paul.
'Liz? Gaat het wel?' Jacob kijkt me bijna bang aan, hij is het vast niet gewend om mij zo te zien. Zo.. emotieloos.
'Het gaat.. Denk ik.' De twijfeling slaat toe in mijn stem. Wat als er nog steeds iets is tussen Alexis en Paul? Wat als Paul gewoon de hele tijd in mijn gezicht liegt. Wat nou als niks meer is wat het lijkt? Wat moet ik dan doen? Ik kijk doelloos de tafel rond. De grote groep is kleiner geworden. Een paar mensen zijn verdwenen en de enigen die nog aan deze tafel zitten zijn Jacob, Seth, Leah en ik. Ik laat mijn blik een voor een over hun gezichten glijden en schrik als ik ook hun uitdrukkingen zie. Op een of andere manier zijn ze ook leeg, zoals ik er ook uit zie. Een voor een staren ze bedenkelijk naar de tafel en volgen met hun ogen de nep nerven die op het plastic zijn geprint. Ik wist nooit dat je gevoel zoveel kan betekenen in de pack. Bijna wil ik mijn verdrietige houding laten varen voor een neppe enthousiaste, maar ik word afgeleid door iemand die de deur hard dichtgooit. Ik kijk snel om naar waar het geluid vandaan komt en zie daar Alexis. Haar ogen zijn helemaal rood van het huilen en de mascara die op haar wimpers hoort te zitten is helemaal uitgesmeerd over haar wangen. Met een snelle pas rent ze de aula door richting de wc's. 'Alexis!' Roep ik haar na, maar als ze niet reageert besluit ik achter haar aan te lopen.
'Alexis!' Hoor ik opeens achter me. Paul loopt ook snel die kant op en voordat hij langs mij is gegaan, hou ik hem snel bezig.
'Wat is er gebeurt?' Vraag ik snel aan Paul.
'Ze.. Ze.. Zag me.' Beschaamd kijkt hij naar de grond. Hij spreekt zo zacht mogelijk om te zorgen dat de stille aula hem niet zal horen. Verbaast kijk ik hem aan, maar dit veranderd snel in woede.
'Ze heeft wat?!' Roep ik hard. 'Paul!' Smeek ik dan. 'Waarom heb je niet beter gekeken?'
'Ja sorry, ik was al zo ver mogelijk weg als ik kon houden maar ze was me gevolgt!' Hij kijkt me woedend aan en draait zich dan om. Bijna wil ik ook achter hem aan gaan, maar dan hoor ik Jacob opstaan.
'Ga jij nou maar achter Alexis aan. Dan regel ik alles wel met Paul.' Voordat ik ook maar kan antwoorden is hij al weggerend. Zelfverzekerd draai ik me dan om en ren richting de meidenwc's bij de aula. Ik gooi de deur open en kijk dan vluchtig de wc's door. Als ik me net wil omdraaien om weer weg te lopen, hoor ik opeens een duidelijk gesnik uit een van de toiletten komen.
'Alexis?' Vraag ik voorzichtig. Het enige wat ik hoor is een nog grotere snik. 'Alexis, schat. Kom even naar buiten.' Ik sta voor de wc-deur en klop een paar keer aan. Ik hoor het slot open gaan en even later volgt de deur ook. Ik schrik als ik het gezicht van Alexis helemaal zie.

Reacties (5)

 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  1 decennium geleden
 • Myss

  snel verderrrrr

  1 decennium geleden
 • Boulevard

  VERDER

  1 decennium geleden
 • Pam

  Agnetha Aimee Nathan
  Volgensmij zit daar^^ een foutje. Het is toch Liz POV?

  Maar verder uitstekend geschreven(Y)

  1 decennium geleden
 • Zenith

  waw.. o:

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen