Foto bij Onbekende Personen - Fantasy

Opgelet, de stories zijn op alfabetische volgorde gesorteerd, niet op basis van kwaliteit.Nieuw:
Birds of passage - 15/6
Draken brengen geluk - 15/6

A Century of Love. - Afgelopen
Ik ben Beth, een normaal meisje, met een normale naam, een normaal leven en normale vriendinnen. Er is alleen één ding abnormaal aan me; ik speel met de Tijd.
Kort; 8000wAimequmy - Het begin - Afgelopen
Mathias en Kim komen erachter wonen normaal op aarde. Maar hun lot verteld wat anders. Het lot dat geschreven is met bloed. Wat gevaar met zich mee brengt. Geen enkele mens zal dit ooit meemaken. Maar één ding weten ze zeker. Het leven gaat verder, verder dan het ooit zal kunnen.
      Vervolg:Aimequmy (2) - Resurrection. - Lopend


Birds of passage - Lopend
Chanice woont in het vredige Blackbird Village: een klein, ouderwets dorpje waar iedereen elkaar kent en het avontuur ver te zoeken is. De komst van twee merkwaardige jongens is dan ook niemand ontgaan. Wanneer Chanice de twee leert kennen, komt ze er al gauw achter dat er zich in deze wereld meer geheimzinnige dingen afspelen dan ze ooit gedacht had. Haar simpele leven in Blackbird Village verandert in een leven waarvan ze vreest het verliezen. Met het doel haar dorp te beschermen tegen het slechte, neemt ze het dappere besluit om mee te gaan op een gevaarlijke reis.
12+Cath me if you can - Afgelopen
Marit is niet het type dat goed stil kan blijven zitten als er iets aan de hand is. Wanneer haar beste vriendin plotseling verdwijnt, grijpt ze iedere kans die ze krijgt om zich nuttig te maken met beide handen aan. Het is een beetje ongelukkig dat deze kans toevallig de vorm heeft van een wilde reis kriskras door Nederland en Duitsland in het gezelschap van een jongen die ze nauwelijks kent, maar ze is niet kieskeurig. Toch begint ze weer aan de wijsheid van haar eigen beslissingen te twijfelen zodra het lijkt alsof de Maltesers opraken - de heksen en demonen die ze tegenkomt dragen er daarna alleen nog maar toe bij dat ze zich steeds vaker afvraagt waar ze in vredesnaam aan is begonnen. Fantasyfilms zijn opeens een stuk minder betoverend als je er middenin zit.
12+Complicated eyes - Gepauzeerd
''Hij is egoistisch, chagrijnig, kortaf, zelfzuchtig en ontzettend knap en geheimzinnig'' Fien Abbygail Grigory.
''Ze is bemoeizuchtig, naief, irritant, interessant en ik wil meer van der weten'' Randy Beaumond.
Zo beschreven ze elkaar vanaf het eerste moment. Ze moesten niks van elkaar hebben maar trokken elkaar daardoor enkel meer aan. Het ging bijna vanzelf, de chemie was er al. En het gevaar in hem trok haar enkel meer aan.
En toen haar wereld instortte was hij daar om haar te vangen. Iets wat niemand anders deed.
Fien Abbygail Grigory en Randy Beaumond zitten beide in een internaat. Alleen heeft Randy meer geheimen dan een normaal mens, als je hem al zo zou kunnen omschrijven. Hij is een wezen van de nacht, vol gevaar. Maar dat trok Fien alleen maar meer naar hem toe.Death doesn't smile - Gepauzeerd
Het meisje Dilayla Bradley woont samen met haar 7 broers, Aidon, Ayten, Bari, Chad, Cole, Kyne en Lion Bradley, en hun vader Leyman Bradley in het Bradley kasteel. Deze familie is geen gewone familie, maar een familie met een vloek. Toen hun voorouders Brad Bradley en zijn vrouw Kate dit kasteel bouwden, verstoorden zij de rust van een oude heks. Zij heeft een vloek uitgesproken over de familie.
“Zij zullen 8 kinderen krijgen, maar het laatste en alleen het laatste kind zal een meisje zijn. Na de geboorte zal de moeder sterven en op de 16e verjaardag van het meisje zal zij met de rest van het gezin omkomen bij een ongeluk en terug komen als vampiers. Het jongste kind en het enige meisje in het gezin, zal daardoor nooit meer lachen. Om de vloek ongedaan te maken, moet de familie haar weer laten lachen.”
Deze vloek zweeft al eeuwen door de familie, omdat de mensen in het dorp aan de voet van de berg waar het kasteel op staat, de voorouders van de huidige familie Bradley heeft vermoord.
Deze vloek rust nu ook op Layman en zijn kinderen.
12+De groene mantel - Afgelopen
In een gezellig, Middeleeuws dorpje, verdwijnt Rudolf, een sterke kerel. Al snel is er een verdachte gevonden. Maar wat als er nog meer mensen verdwijnen? En wat als blijkt dat er boven natuurlijke krachten me gemoeid zijn?
KortDe heks van Paina - Afgelopen
Het begon zoals elke andere zaak...
Roeland moet samen met zijn collega's een moord onderzoeken, hun gewone job bij de politie. Het dood spoor volgt echter snel, maar eens er een verband gevonden wordt met een aantal andere moorden die totaal niet op elkaar lijken, rijzen de vraagtekens pas echt op. En dat terwijl zowel Roeland als vele anderen liever dat nieuwe boek lezen, dat plots zo'n hype is geworden.
KortDe kindergrot - Afgelopen
In de gemeenschap waar zij leeft, krijgt Myra de zware verantwoordelijkheid over een nieuw kind. De jongen is echter niet zo gemakkelijk kneedbaar als al haar vorige opdrachten.
12+
Kort (SA)De Meermin - Lopend
Koningin Chrysante van het volk der Gorgona's is dolgelukkig als ze eindelijk een zoon krijgt, zeker aangezien kinderen krijgen bij haar volk niet vanzelfsprekend is. Ze komt echter voor onverwachte problemen te staan, als blijkt dat één van de minnen die haar zoontje moeten zogen niet aan de gebruikelijke vereisten voldoet.
12+De Nieuwe Orde - Lopend
Stel je voor, een wereld waarin alleen intelligente mensen mogen overleven.
De rest wordt zonder enig pardon gedood – en in dit concept is het de normaalste zaak ter wereld.
Zodra jongeren de geweldige leeftijd van eenentwintig jaar bereiken krijgen een test,
de ultieme test om precies te zijn. Hieruit kunnen computers halen of ze slim genoeg zijn om verder
te kunnen leven of zullen moeten sterven.
Na enkele generaties is dit vreemd genoeg volkomen normaal geworden – over de opstanden
van vroeger wordt nooit meer gesproken - en jongeren kunnen er zelfs niet op wachten om eindelijk
eens aan de beurt te zijn. Er wordt overal in hun hoofd gestampt dat het een zegen is, of je nu mag
overleven of sterven. “De cirkel der leven.” Ze willen de beste mensen hebben om de beste wereld
te kweken.
Dit is het verhaal van Jealynn Mayfield en haar tweelingbroer Gord Mayfield. Jealynn heeft zo
haar eigen angsten om de computer niet te waarderen zoals haar leeftijdsgenoten dat wel doen.
Gord is daarentegen geboren met een afwijking, waarvan alleen zijn zus enig idee heeft. Ondanks
dat Jealynn haar eigen probleem heeft moet ze ook nog eens haar broer beschermen.
16+De reis van de Raven - Lopend
Sommige kinderen worden zonder kansen geboren, gedoemd het zwarte schaap van de samenleving te zijn.
De goden zijn wezens met hun eigen plan en soms gunnen zij een van die kinderen een tweede kans. Zij hebben een plan met hen. Ik was er een van, mijn ouders verstootte mij vlak na mijn geboorte, gedoemd te sterven in het donkere bos werd ik gezegend met de gift om de toekomst te zien. Cados, de god van de chaos had medelijden met mij en koos mij als zijn lieveling. Hij had een plan met mij en stuurde mij op pad via vreemde dromen en voorspellende blikken.Mijn pad was vreemd, onvoorspelbaar en gevaarlijk. Ik moest wel lopen, gestuwd door de vreemde blikken in de toekomst, met de hand van Cados op mijn schouder. Hij had mij niet voor niets gekozen.De sneeuwengel - Lopend
Noort lijkt voor de buitenwereld een eenzaam meisje. Zelf heeft ze daar echter geen last van. Ze ziet in alles iets magisch, maar ze houd het meest van sneeuw. In de tijd dat zij leeft duikt er een nieuw land op: Victores. Ze bedreigen de wereld en willen alle landen overnemen.
Een tijd gaat voorbij en het land van Noort merkt nog niks van Victores. Ondertussen is Noort wel een paar vreemde dingen tegen gekomen sinds die ene gebeurtenis.De vergeten helft - Gepauzeerd
Pim, die enig kind is, is zeventien als hij in de garage oude babykleertjes ziet. Deze zijn echter niet voor een jongetje, maar voor een meisje. Hij gaat er van uit dat zijn ouders gewoon dacht dat hij een meisje zou worden. Als blijkt dat dit de kleertjes zijn voor zijn zusje zijn die zeventien jaar geleden geboren had moeten worden, zet dit Pim toch aan het denken. Hij gaat naar haar op zoek en hij ontdekt dat ze nog ergens bestaat. Al is dat niet in de wereld waar hijzelf in leeft.
12+Draken brengen geluk - Lopend
Nuo woont in een klein bergdorpje in het machtigste land van de wereld: Minzu. Dit land wordt onder andere bewoond door draken, waarvan wordt geloofd dat ze geluk brengen en geneeskrachtige magie bezitten. Als in haar dorp de pest uitbreekt, wordt ze door haar adoptieve oma, de leider van het dorp, gevraagd op zoek te gaan naar de rode draak die volgens de legenden het dorp beschermd. Maar deze draak is al jaren niet gezien en heeft zich teruggetrokken in de bergen. Nuo begint aan een lange en gevaarlijke reis om de draak te vinden en haar dorp te redden. Maar ook de drakenkeizerin, de keizerin van het rijk, heeft gehoord van haar zoektocht en doet een beroep op haar om het rijk te helpen verlossen van de op tijgers rijdende stam die zint op de rijkdommen van het land. Ze komt voor een moeilijke keuze te staan. Moet ze haar dorp en iedereen waar ze van houdt redden of het rijk? Voor beide tikt de klok.
12+Een ziel en een strijd - Afgelopen
Tansy, een elf uit Siipi, is naar de Aarde gestuurd om iemand uit het vijandige rijk Viholi gevangen te nemen. Alleen had ze nooit verwacht dat er ooit zo'n band hechte kon ontstaan met iemand van de vijand.
KortElaimet - Lopend
Jalo is een eenvoudige boerenzoon die na een ruzie thuis wegrent en een wezen dat hij meteen als een engel aanziet tegenkomt. De engel neemt hem mee naar een vreemd rijk boven de wolken, waar blijkt dat 'eenvoudige boerenzoon' maar magertjes is uitgedrukt.


Estorix - The Rise Of The Elves - Lopend
Estorix, een wonderbaarlijke wereld waar elven en mensen in vrede leven. Beide kanten vinden genoegen in hun aandeel aan het dagelijks leven. De elven, vredig en wijs. De mensen, hardwerkend en trouw.
Totdat één gebeurtenis deze hele balans verstoorde...

Sinds de elven zo galant zijn geweest om hun vrede en wijsheid met de mensen te delen, is de wereld niet meer zoals hij ooit geweest was. Mensen beschuldigen de elven ervan, hen van hun kostbaarste grondstoffen beroofd te hebben. De elven proberen de mensen te helpen waar het kan, door extra ondersteuning en hulp te bieden in hun gebieden, maar helaas wordt dit niet in dank afgenomen.
Al snel ontstaan de eerste spanningen in de elvenfamilies waardoor de aandacht niet meer gefocust ligt op het verbeteren van de wereld, maar op rijkdom en macht. Slechts één jonge elf onttrekt zich uit de elvenrijken en bereid zich voor op de oorlogen die boven het hoofd hangen van de wereld. Zal hij de grote verlosser zijn van alle ellende?
12+Estorix - The Tyrannie of the Elves - Lopend
Estorix, een wonderbaarlijke wereld waar elven en mensen in vrede leven. Beide kanten vinden genoegen in hun aandeel aan het dagelijks leven. De elven, vredig en wijs. De mensen, hardwerkend en trouw.
Totdat één gebeurtenis deze hele balans verstoorde...

Sinds de elven de mensenprovincie Yulor binnenvielen en de mensen van hun kostbaarste grondstoffen beroofden, is de wereld niet meer zoals hij ooit geweest was. Yulor, ooit het centrum van handel onder elven en mensen tegelijk, behoort nu tot het almachtige elvenrijk dat zich steeds verder en verder uitbreidt.
Het mensenras dat ooit zo vrolijk en zorgeloos over de belichte straten wandelde en in de knusse kroegen bijeenkwam, is teruggedrongen tot de armoedige gebieden van zijn eigen land.
Zonder geld, voedsel of schoon water, leven zij als ratten in een hol, maar er is nog hoop. Er is een nieuwe generatie op komst, een die onder de tirannie van de elven heeft moeten leven sinds hun geboorte, een vol wraakzucht, een die het durft het tegen de elvenkoning op te nemen. Onder deze groep heerst het geloof dat een profeet hen zal leiden naar de overwinning. Zal deze legende een werkelijke messias zijn, of verblindt zijn haat zijn zicht op het werkelijke doel.
12+Fallen Kingdom - Afgelopen
Know that I love you...

Engeland, 16 oktober 1158
Ze kon niet blijven, ze had hier geen toekomst meer. Alles was vernietigd en vergaan door wat er gebeurd was.
Het zou al snel over het hele koninkrijk geschreeuwd worden, ongetwijfeld. Daarom moest ze dus ook weg. Voor het lot van haarzelf en hun ongeboren kind.
Want ze had de kroonprins vermoord.

Een verhaal uit de middeleeuwen, vol met liefde, verraad, geheimen en onwaarschijnlijke vriendschappen.
16+
Deels Nederlands, deels EngelsFly away. - Afgelopen
When you get wings,
would you fly?
12+Gebroken Vleugels - Lopend
De jongen die tegen me liep blijft een paar meter verder staan tot de mensenmassa grotendeels verdwenen is. Wanneer de gang bijna leeg is loopt hij op me af en biedt me een hand aan. Het gebaar verbaast me op een positieve manier totdat ik zie wie het is. Een laagje ijs bedekt mijn ruggengraat en mijn hart slaat een slag over. Het is Raym. 'Nu staan we quite.' zegt hij zonder emotie. Ik knik en klop mijn broek af. Ik draai me om en loop naar mijn locker. De rillingen lopen weer over mijn rug als ik merk dat hij me volgt. Waarom ben ik zo bang voor hem? 'We hebben samen wiskunde, toch?' vraagt hij. Ik knik, steek mijn boeken weg en sluit mijn locker. Mijn hart klopt in mijn keel. 'Mooi' zegt hij alleen maar. Hij draait zich om en loopt naar het einde van de gang.Wanneer hij uit het zicht is, slik ik mijn hart terug naar de juiste plaats. ik haal diep adem en ga hem achterna naar de wiskundeles
16+Het Doolhof I - Separated - Afgelopen
Als een klas van de middelbare school op excursie gaat naar Parijs, loopt dat anders dan dat ze verwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?

Een verhaal over hoop en wanhoop, vriendschap en verraad, liefde en haat, fantasie en realiteit, en verdriet en blijdschap.
12+

      Het Doolhof II - Connected - Gepauzeerd


het woudmeisje - Lopend
In een woud wonen er vijf stammen: de vulkaanstam met hun element vuur, de zeestam met hun element water, de bergstam met hun element lucht, de eikenstam met hun element aarde en de moerasstam met hun zwarte magie.
Er woont in het woud ook een meisje met een groene steen. Deze steen geeft degene die hen draagt de macht om de planten te beheersen en om met dieren te praten. Natuurlijk is er altijd wel iemand die de absolute macht wil, namelijk de moerasstam met hun nare koning. De last die het woudmeisje moet dragen is zo enorm. Niemand is te vertrouwen, niemand is wie je denkt dat-ie is.-IBED- - Lopend
140 jaar geleden was Rohan Gerboka in de strijd om het kristal van IBED, Hij moest het bewaken voor z'n leven. Toen de draken koning Mikatiru de kristal in z'n handen had schoot er een vreselijke vloek los. voordat de vloek werkte is het Rohan nog gelukt om de IBED kristal te laten verdwijnen later verdween ook hij. 6 generaties verder is de 7de uitverkorenen om de IBED kristal te zoeken maar dat is niet zonder gevaar.
12+Jewel of the sea - Afgelopen
Ergens diep in de oceaan vindt een duiker een mysterieus, parelachtig ei. Hij neemt het mee naar boven, niet wetende dat hij hierbij het ei steelt van een familie die diep onder de wateren leeft. Wat nam hij van hen af en waar komt het parelachtige ei terecht tijdens haar reis naar de mensenwereld?
12+Koudvuur - Lopend
Ogen zijn de spiegel van de ziel. Dat is tenminste wat Leonardo Da Vinci schreef. En hij had nog verdomde gelijk ook. Alsof hij had geweten hoe het was om een mutant te zijn, met felle, oogverblindende irissen die je identiteit verraadden.

Fire Longbird woont in haar eentje in het grootste huis van Gotha, nadat ze haar ouders heeft verloren en haar zusje meegenomen is door Mutantenjagers. Alles gaat goed totdat er een mysterieuze jongen verschijnt die beweert haar hulp nodig te hebben.

Wat doe je als je een zestienjarig meisje bent dat voorbestemd is een groep mutanten te leiden naar de strijd?
12+Let's Confess - Afgelopen
' Chloé Morgan, 18 jaar. '

'' Ik lach wel en ik spring, maar ik voel de pijn trekken aan mijn botten.
Vriendinnen die je steunen maar je willen bemoederen bij elke pijnscheut, laat ik het kort houden en het plaatsen.
Ik hou er niet van om er over te praten maar hier is mijn ' confession ' : ''ik heb nog maar 4 maanden te leven.'' Ik klik op het pijltje en de DM is verzonden ik lach omdat het anoniem is en huil omdat ik er al spijt van heb.
16+Magic Bodies - Gepauzeerd
2104.
Het dealen van organen is steeds en steeds populairder geworden.
Mensen worden ontvoerd, van hun organen ontdaan en meer dood dan levend achtergelaten.
De regering weet ervan, maar kan er niets aan doen, de dealers zijn en blijven verstopt.Meer dan een dier - Afgelopen
Natasha heeft altijd bij het circus gewoond en gewerkt, net als haar ouders. Haar moeder is een geweldige amazone en ook Natasha werkt graag met paarden. Maar nadat ze haar nieuwe vriendin Hélène leert kennen, verandert alles snel.
KortMeet me in the rain - Gepauzeerd
Olivia Blackwood weet niks meer van haar leven af wanneer ze wakker wordt in een open veld.
Het leven van Olivia is een puinhoop met veel vraagtekens waarvan ze het liefst wegloopt.
Haar fantasie laat ze dan ook de vrije loop gaan, in de hoop dat de dagen snel voorbij gaan.
Tot dat die fantasie werkelijkheid wordt.........

"Luna?"
"ja! ze had vleugels en...."
"Olivia, ze bestaat niet. Wordt het niet eens tijd om volwassen te worden?"Mijn moeder kwam van de Overkant - Afgelopen
Vataja ontdekt bij de begrafenis van haar moeder dat die van een andere plaats afkomstig is, een ander deel van de stad, waar het leven veel beter is. Omdat niets haar nog bindt aan haar huidige woonplaats, trekt ze er op uit om te ontdekken waar haar moeder vandaan kwam en wat haar er toe gedreven had te verhuizen naar het armzalige oord waar zij was opgegroeid. Ze komt terecht op een plaats waar dingen niet zo eenvoudig zijn als ze lijken, waar een strijd woedt tussen het goede en het kwade. Een plaats waar ze niet voor iedereen even welkom is.
12+
KortNurmanon - Afgelopen
Nurmanon is de zoon van een graaf. Zijn hele leven wordt hij door zijn broers bespot en geminacht. Op een dag loopt het zo uit de hand dat Nurmanon besluit om van huis weg te lopen. Het begin van een reeks avonturen, maar het is niet zo eenvoudig om je familie te vergeten.
KortOphelia - Afgelopen
Dit verhaal gaat over een meisje dat veel te verdragen heeft gehad; ze heeft haar ouders verloren op zestienjarige leeftijd; ze zijn op mysterieuze wijze vermoord.
In een hoog tempo moest ze opgroeien en de wereld beter gaan begrijpen. Ze loopt rond met een enorm schuldgevoel en nog tientallen vraagtekens.
Inmiddels is ze achttien. Er gebeuren vreemde dingen, maar ze gelooft dat het aan zichzelf ligt. Ze heeft veel slaap tekort en moet hard werken om voor zichzelf te zorgen.
Maar wat als het niet aan haar ligt? Ze komt in contact met mensen die alleen zij ziet; ze ontmoet de andere kant van het leven. Dit zorgt er voor dat haar sociale leven er onder lijdt; haar beste vriendin raakt ze langzaam kwijt.
Wat gebeurt er?
Wie spreekt de waarheid?
Is dit de realiteit?
Dit verhaal gaat over Felice Ophelia Devereux; een meisje dat niet weet wie ze in werkelijkheid is, maar hier spoedig genoeg achter komt.

De tijd is slechts een illusie; het is geen werkelijkheid. Maar als er geen tijd is, is er dan een verleden? Een heden? Een toekomst?
12+Orks - Afgelopen
Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?
12+

      Vervolg: Fear - Lopend


Rakan en Naine - Afgelopen
Rakan, een boerenzoon, is net getrouwd met de dochter van een rijke koopman. Ze kenden elkaar amper en de dag na hun huwelijk komen ze achter een vreselijk geheim, een groot probleem.
Kort (SA)Schurk en Moordenaar - Afgelopen
Gadeck is ter dood veroordeeld, maar in plaats van zich in zijn lot te schikken, ontsnapt hij. Als prinses Charlotte hem daarbij zowat in de armen loopt, gijzelt hij haar. Hij besluit om haar mee te nemen naar zijn leider, Arnulf, maar voor het zover is, vindt hij de zwaargewonde Walter.
KortSci-fi story - Afgelopen
Het is het jaar 2150,
de mensen worden door een buitenaardse bevolking onder de grond gejaagd.
Als Sam Whinter achtien wordt, word hij gekozen om mee te doen aan een experiment om het leven boven de grond te verkennen, maar niemand heeft het ooit na kunnen vertellen. Hij weet niet dat hij degene is die zonder moeite de taal van de bevolking kan verstaan en spreken. Niet alleen hij maar ook andere kennen de taal. Zij waarvan ze dachten dat ze dood waren.
Hun leven veranderd totaal door deze wezens en keert zich de rug om naar de mensen om deze wezens te helpen.Searching for Paradise - Gepauzeerd
Gani is een halfwolf, een mensachtige die bij het voelen van een sterke emotie in een wolf veranderd. Met haar familie woont ze in een stadsdeel op het eiland Montserrat dat voor de helft verlaten is door enkele grote vulkaanuitbarstingen in het verleden. Het stadsdeel Galway's wordt bestuurd door enkele Stamhoofde die hebben bepaald dat haar broer met de mooie Pora moet trouwen.
Gani heeft de wil van de Stamhoofden altijd geraccepteerd, maar omdat ze ziet dat haar broer niet van het meisje houdt, besluit ze voor het eerst haar mond open te trekken. Ze wordt verbannen en is gedwongen ergens anders een thuis te zoeken, zonder haar familie en vrienden.
Ze vindt een plaatsje in Bramble, dat enkele mijlen van haar oude thuis verwijderd ligt en ontmoet daar de halfwolf Delio. Samen met hem probeert ze een betere leefwereld te creëren. Een plek waar ze niet gebonden zijn aan zo veel oneerlijke regels, maar het lijkt alsof ze dat alleen in de grote, onbekende mensenwereld kan vinden.Shifted by Daylight - Afgelopen
DUSK, DREAMS, DAWN

Dreams, one of the most beautiful aspects of life, yet horrible and mysterious.
Some say they are deception, no more than projections of our own imagination.
Others say they foretell the future, or explain our deepest wishes and regrets.
But what if they are wrong? What if our dreams are true?
What if the things we dream are really happening, just right now?

What if dreams are glimpses of another reality?
KortSupernova (The Tale Of A Fallen Star) - Afgelopen
"Eens in de honderd jaar valt er een ster uit de hemel die neerkomt op onze planeet,"
"Een duistere bende krijgt altijd het onsterfelijke hart van de gevallen ster in handen,"
"Maar nu is het over, klaar, afgelopen,"
"Mijn broer en ik zullen er alles aan doen om de ster te begeleiden in zijn strijd tegen het kwaad,"
"Want uiteindelijk, zal er altijd een nieuw gevaar zijn voor iemand met een onsterfelijk hart,"

Fabian komt bij op een planeet waar hij het bestaan niet eens vanaf wist. Ook al waarschuwde de opperster hem dat hij niemand mocht vertrouwen, leven op een planeet waar je helemaal niets vanaf weet, is onmogelijk. Daarom nam Fabian de tweeling Liam en Vera in vertrouwen. Zij vertellen hem over de toestand op de planeet Andrastea. Madelief, de ijskoningin, heeft de macht over de planeet en doet er alles aan om het volk te beschermen tegen de duistere bende 'De Bokkenrijders' die het onsterfelijke hart van Fabian in handen willen krijgen. Daarom nemen de tweeling en Fabian het besluit om te reizen naar het ijspaleis waar de ijskoningin leeft, zodat ze beschermt kunnen worden door het ijsvolk, maar komen ze daar veilig aan zonder dat ze te grazen worden genomen door De Bokkenrijders?Sweet Sixteen - Lopend
“Lang, lang geleden leefde in het zuiden van Duitsland de rijke familie Stroyan. Geld hadden ze genoeg, en ze waren altijd uit op meer. Ze hadden een dochter, Isabella genaamd, die ze uitgehuwelijkt hadden aan de Engelse prins Dorian. Echter gebeurde er de dag voordat ze gingen trouwen iets vreemds. Het hele kasteel ging in vlammen op, niemand overleefde het en het kasteel raakte onbewoond. Men zei dat het er spookte, dat de geest van Isabella nog altijd uit was op wraak..” Roselyn keek op en greens toen naar Lucy. Ze waren druk bezig met hun verjaardag plannen, die was alweer over twee weken. Sinds de basisschool kende de twee elkaar al, wat bijzonder was was dat hun verjaardag op dezelfde dag viel. Nu waren Lucy en Roselyn dus druk bezig met hun sweet sixteen feestje plannen, want die moest speciaal worden! Lucy keek iet wat twijfelend. “Misschien is een kamer in dat ene hotel van net boeken beter,” zei ze, stotterend over sommige woorden van haar zin. Rose keek haar met een droge blik aan en klikte op nog wat pagina’s van de site. “Nee man, dit kasteel is toch veel gaver!” Na een beetje doordrammen lukte het haar toch om Lucy over te halen. Hun sweet sixteen party ging plaatsvinden in een kasteel..


The archers of Ihmred - Lopend
Twee meisjes, Sarah en Kyler, met totaal verschillende levens worden opgejaagd door een magisch ras, de Solar. Ze kennen elkaar amper, maar moeten wel op elkaar vertrouwen. Sarah heeft geen geheimen en lijkt niets bijzonders te zijn, maar wie is Kyler nu precies en waarom weten de Solars zoveel over haar?
12+The dead are alive.Gepauzeerd
Een verwoestend virus is uitgebroken en heeft bijna de gehele mensheid besmet. Als je eenmaal besmet bent, is er geen weg terug. Je kan ervoor kiezen om jezelf te doden, of je wacht tot je verandert in hetzelfde monster wat jouw lot heeft bezegeld.
Wat je ook kiest, de dood zal je opwachten.

Sue woont in een stervende wereld, ze leeft in Europa, waar 27 veilige kolonies zijn. 27 ommuurde steden die de besmette monsters buiten kunnen houden. Maar met miljoenen monsters buiten de steden, en maar duizenden mensen erbinnen. Hoe groot is dan de kans op overleving...
12+The Demon and Me. - Gepauzeerd
Wat gebeurt er als er een demoon 24/7 bij je blijft, en probeert je lichaam over te nemen? Tenminste, dat denkt Ruki. Zij word als een van de weinigen op de aarde gevolgt door een demoon, en het enige wat haar beschermt is een denkbeeldig schild.

Wát is Ruki, en waarom word ze gevolgd door een demoon, genaamd Devon?
16+The Elemental - Clava - Lopend
Er zijn er acht, zoals jij
Acht vertegenwoordigers
Acht kinderen
Vechtend over Lotis
Ieder zijn eigen element

De jouwe, is Clava: Het vuur, het licht en de warmte van deze wereldThe Foxes - Lopend
Het verhaal gaat over zes vossen. De zes vossen zijn allemaal broertjes en zusjes van elkaar. Maar naarmate de vossen ouder worden moeten ze het nest verlaten, dit doen ze een voor een. Ravin en Fragile, de zwak lijkenste vossen gaan als laatst. Fragile blijkt een enorme mensen kennis te hebben en vertelt er gruwelijke verhalen over, Ravin is daar in tegen sneller en sterker.Op een dag word Fragile gedood door mensen, maar in de wereld waar ik over schrijf is er een soort dierenhemel waar Fragile in beland. Alle zes vossen belanden er in. In die wereld is het ook mogelijk om de mensheid te stoppen, Fragile en twee andere broers hebben een mensenhaat ontwikkelt en willen dat ook gaan doen, ze noemen zich de Heathers. Ravin twijfelt om het ook te gaan doen, maar de andere twee vossen proberen de Heathers tegen te houden en noemen zich de Hearts. Er zijn veel andere dieren betrokken bij deze missie en ze hebben elk hun eigen keuze.


The Grim Reaper ~ A battle between two worlds - Lopend
Als een oorlog losbarst tussen hell en heaven weet Quin niet wat ze moet doen.
Als Grim Reaper wordt verwacht dat ze mee zal vechten aan de kant van de Hell.
Maar Quin is verward over wie ze nou is, waarom zij nou juist dit werk moet doen.
Ze kiest er voor om eerst haar zelf te zoeken.
Daarvoor gaat ze naar Earthland.
12+The Legend of Odin: Execution of the Elements - Afgelopen
Odin’s twaalfde verjaardag is aangebroken. Op de planeet Omanus wordt je op je 12e verjaardag toegewezen aan een element. 999 van de 1000 keer is dit het element waar je ouders ook aan toegewezen zijn. Er is een kleine kans dat dit een ander element is. Als Odin aan zijn element wordt toegewezen gebeurd er het ergste wat er kon gebeuren. Hij woont in het aarderijk, maar wordt toegewezen aan het element water. Odin moet alles achter laten en meteen vertrekken naar het waterrijk. In eerste instantie lijkt het alsof er dit het ergste is wat hem ooit is overgekomen, totdat hij het slechte nieuws hoort over de situatie van Omanus.
Vervolg: The Legend of Odin: Revolution of the Elements - Afgelopen 12+


The loneliness of knowing reality - Lopend
Wat moet je doen als alles in je leven een leugen blijkt te zijn?
Als je niet eens een mens blijkt te zijn...
Welcome to Deerhaven.The lost mermaid - Lopend
Het is naïef van de mensen om te geloven dat ze de enige soort op aarde zijn die kan nadenken over de gevolgen van haar handelingen. Het overgrote deel van het aardoppervlak bestaat uit water en de mens heeft nog geen technologieën ontwikkeld om de grote dieptes te betreden. Waarom zou zich daar geen leven bevinden dat zij niet kunnen zien, verstopt, bang voor het egoïstische mensenras?

Emily is een jonge zeemeermin die moeite heeft om zich aan de strenge regels van haar ouders te houden. Soms lijkt het alsof ze haar geen enkele vrijheid gunnen en de vrolijke, nieuwsgierige en enthousiaste zeemeermin heeft die ruimte juist zo erg nodig.
Pas als ze erachter komt waarom al die regeltjes er eigenlijk zijn, begint ze begrip voor haar ouders te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe…The Uncommon - Gepauzeerd
Audrey is een meisje dat geboren is met een vloek: al het levende wat ze met haar blote vingers aanraakt, sterft onmiddellijk. Haar hele leven wordt op z'n kop gezet als ze twee aparte figuren tegenkomt die haar meenemen in voor haar een geheel onbekende wereld.
12+Titanium - Lopend
“Het experiment is over, Clio.”
Mijn ogen werden wijd. “Dat kun je niet doen!”
Ze knikte kalm. “Dat moet ik zelfs doen. Je moet het begrijpen, Clio. En ik weet dat je je toch zult los vechten als ik het je niet uitleg. Je zult dan weten wat het is dat je moet doen. Ik weet dat je het juiste zal doen.”

Clio heeft door een chip in haar hoofd vreemde krachten, die naar boven komen bij heftige emoties. Al sinds haar geboorte wordt ze gevangen gehouden en in het geheim getraind, totdat ze op haar 20'ste verjaardag van haar bed wordt gelicht. Het experiment is over en mislukt. Er is geen nut meer voor haar, en de mensen daar willen een einde aan haar leven maken, tenzij ze vecht. Als door een wonder weet ze zich vrij te vechten en zwaargewond valt ze in de handen van Kathryn, een journaliste die langsliep op weg naar haar werk. Of zit er meer achter?

Zal Clio leren wennen aan het leven in de echte wereld en uit de handen weten te blijven van de mensen die nog steeds achter haar aan zitten? Wat zal Kathryn doen met de schokkende informatie die Clio haar geeft? En wat is het potentieel van Clio's krachten?
12+Trapped in hell - Gepauzeerd
Op 15 jarige leeftijd wordt Suse bruut vermoord door een demon. Ze beland in de hel, een plek waar slachtoffers van demonen terecht komen.
Daar raakt ze verstrikt in een web van leugens, wantrouwen, haat en wraaklust. Maar ziet ze ook een kant van de hel die niemand anders ziet.
12+Verduistering van de wereld - Afgelopen
Elena leeft een normaal en zelfs bijna gelukkig leven tot ze ontdekt dat ze een gave heeft, de enige die haar echt begrijpt is haar moeder. Maar als zij komt te sterven en Elena in een weeshuis terechtkomt verandert alles. Met behulp van Matt ontdekt ze wie ze echt is en waarom ze een gave heeft. Het is het begin van een reis waarin ze op zoek gaat naar zichzelf en naar de reden van haar kracht. Het begin van een avontuur waar ze nooit over had durven dromen.
      Vervolg: Aarde en Lucht - de zoektocht - Lopend


Waiting butterfly - Afgelopen
Het land Aderia is verdeeld in zeven rassen: Krijgers, Genezers, Geleerden, Boeren, Schoonmakers, Makers en de Koning/Koningin. De zestienjarige Charissa Fortiter is een Krijger en vindt op de avond van het feest ter viering dat ze haar training met succes heeft afgerond in de rivier een jongen die Aards is en niet Aderiaans. Hij is uitgeput en weet later niet meer wat er gebeurd is. Hij wordt door Charissa's moeder - die een Genezer is - verzorgd. Charissa wordt samen met de jongen - Cailan - naar de Koningin gestuurd voor hulp. Daar komen ze erachter dat hij bijzonderder is dan gedacht. Met dit bezoek krijgen ze een opdracht die levensgevaarlijk is en oude wonden kan openen. Er staat een gevaarlijke reis voor de deur waarbij geheimen worden ontrafeld en fouten nooit meer teruggedraaid kunnen worden.
12+

      Vervolg: Crown of war - Afgelopen
      Battle cries - Lopend


Watch me burn. - Afgelopen
On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Een verhaal vol met liefde, haat en vampiers.
16+

      Vervolg: Danger is beauty. - Afgelopen
      You said forever. - Gepauzeerd


When no one can see me - Gepauzeerd
Waarom is er niemand die naar me luistert? Die me überhaupt aankijkt? Ik spring op en neer, zwaai met mijn armen, schreeuw zo hard als ik kan... Niemand die ook maar opkijkt. Niemand die me zegt normaal te doen, niemand die me aankijkt alsof ik gek ben geworden. Helemaal niets. Ik ben onzichtbaar voor hen. Een schok schiet door me heen. Ik ben echt onzichtbaar.

Niemand kan Kelly zien. Haar familie geeft haar op als vermist, haar vriendinnen huilen omdat ze haar kwijt zijn... Er is slechts één iemand die haar kan zien, en dat is de voetballer-in-spé Jordi. Samen gaan ze op zoek naar een manier waarop Kelly weer zichtbaar wordt, maar dat valt niet mee: het lijkt wel alsof iedereen hen probeert tegen te werken.Zij die achterbleven - Afgelopen
Lang geleden heeft de mensheid haar geboortegrond vaarwel gezegd. Zij vertrokken naar de sterren om opnieuw te beginnen en lieten de aarde vol gif en vuil achter. Helaas lieten ze niet alleen afval achter, maar ook de mensen die de dure ‘verhuis’ niet konden betalen. Nu zes eeuwen later, vechten deze achterblijvers nog steeds om te overleven. Dieren zijn zeldzaam, water is vaak ondrinkbaar en struiken zijn er nauwelijks. Iedereen moet vechten om te overleven, een gevecht dat de meesten alleen moeten voeren. Judith is één van hen.
KortZwaardmeester - Afgelopen
Wout, een arme boerenzoon, is op weg naar huis als hij merkt hoe een ridder wordt belaagd door overvallers. Zonder nadenken schiet hij te hulp, na wat hij net heeft gehoord is het duidelijk dat het koninkrijk zijn ridders nodig heeft. Hij verrast zichzelf en alle anderen door de rovers te verslaan, waarna hij de ridder naar de herberg vergezeld. Die is bereid hem goed te betalen als Wout hem wil vergezellen naar een belangrijk toernooi. Wout, wiens familie het geld goed kan gebruiken, accepteert het. Hij kon echter nooit vermoeden dat dit zo'n grote impact zou hebben op de rest van zijn leven.
Kort

Reacties (2)

  • Mox

    Wauw, bedankt dat je mijn verhaal toegevoegd hebt!:D

    5 jaar geleden
  • Freyja

    Bedankt voor het toevoegen van mijn verhaal. (:

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen