Foto bij [18.3] My life is a mess

'Waarom ruik jij naar Jasper?!' Snauw ik haar toe. Met grote ogen kijkt ze me aan.
'Ik.. Eh..'

Liz' pov


Wat moet ik doen? De waarheid vertellen? Of liegen?
'Waarom stink jij naar die bloedzuiger?' De ogen van Paul spuwen vuur, zo heb ik hem nog nooit gezien. Maar de manier waarop Paul die woorden zegt, doet mij pijn. Hij heeft het nu wel over een van mijn beste vrienden.
'Ten eerste, het is GEEN bloedzuiger! Hij heeft mijn leven gered en jij hebt geen reden om daarom boos op hem te zijn! Het is gewoon een mens!' Mijn stem klinkt over het hele schoolplein. Jake gebaart dat ik misschien moet stoppen, maar de kokende woede in mijn lichaam vertelt mij dat ik nog niet klaar ben. 'En ten tweede. Ik was bij hem omdat hij mij aan het troosten was. Ik was overstuur en hij hielp mij!' Mijn stem slaat over van de opgepropte woede tegen mijn inprent en diezelfde woede laat mijn lichaam trillen. 'Dus jij hebt geen enkele reden om boos op hem te zijn!'
'Elisabeth. Ik wil je niet bij hem in de buurt hebben. Wat als hij een keer zijn zelfbeheersing verliest, en je aanvalt. Wat dan?' De woedende blik van Paul smelt direct weg. 'Ik wil je niet kwijt, nu nog niet in ieder geval.' Zijn hand die eerst gebald langs zijn lichaam hing, strijkt nu een plukje uit mijn gezicht.
'Hij valt me niet aan, Paul, dat weet ik zeker..'
'Je kan niks zeker weten.' Paul kijkt ver weg, naar iets wat vast niet bestaat.
'Paul..' Zucht ik. 'Vertrouw me, hij doet mij geen pijn, en gaat dat ook nooit doen.'
'En toch heb ik het liever dat je niet met hem omgaat.'
'Ik zal mijn best doen, Paul.' Zeg ik zachtjes. Maar als hij mij een knuffel geeft en me dan zachtjes kust, weet ik zeker dat ik lieg. Ik wil niet stoppen met Jasper te ontmoeten. Hij zorgt voor het speciale gevoel in mij, wat ik soms kwijtraak bij Paul.

Reacties (6)

 • AngelicPower

  leuk snel verder!!(Y)

  1 decennium geleden
 • Myss

  snel verderrrrr

  1 decennium geleden
 • Zenith

  <3

  1 decennium geleden
 • MacGyver

  Sorry, hoor maar ze klinkt in die laatste zin wel als een getrouwde vrouw, die wel uit liefde is getrouwd maar toch iets mist in haar leven

  1 decennium geleden
 • NeverEver


  Geweldig!
  snel verder bitte!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen