Foto bij ~ 2. 'What Does It Mean...?' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 1: The Story Only I Didn't Know
Chapter 2: What Does It Mean...?
_______________________________________________________________________
Ben in een schrijfbui:D

Aanpassing;
*Fouten verbeterd

Je schrikt bezweet wakker en blijft verstijft rechtop in je bed zitten.
‘H-het was maar een droom.. Ik heb die droom elke dag maar weer… Het enigste verschil in de dromen is dat er steeds meer bijkomt… Wat zou zo’n droom kunnen betekenen…’ zeg je zachtjes tegen jezelf. Langzaam sta je op en loop je naar het raam. ‘Waarom zei ik tegen die vrouw die mijn naam riep mama… Was zij überhaupt wel mijn echte moeder? Is dit allemaal een vage herinnering of zijn al die dromen maar een verbeelding?’ vraag je hardop aan jezelf. ‘Het zal vast wel een verbeelding zijn, want volgens Kakashi was mijn moeder niet lang na mijn geboorte gestorven. Sindsdien voedt hij me in z’n eentje op. Hoe houdt hij dat toch vol… Mij in zijn eentje opvoeden zonder zijn vrouw… Mijn moeder…’
Je kijkt uit het raam en je voelt een aantal tranen over je wangen glijden. Je veegt de tranen snel weg. Zuchtend draai jij je weer om, en denkt: “Ik moet me maar eens snel gaan aankleden voordat ik te laat kom op mijn eerste schooldag. Mijn allereerste schooldag… Want Kakashi trainde me dag en nacht door als hij thuis kwam van zijn missies. Iedereen zei dat het leuker was dan naar school gaan… Maar ik kan er niet over meepraten… Ik ben nog nooit naar school geweest..”
Je loopt naar de kledingkast die aan de andere kant van de kamer staat, haalt er een zwarte kimono uit en trekt het vrijwel meteen aan.
Je borstelt snel de klitten uit jouw halflange roodbruin golvende haren en doet het in een vluchtige paardenstaart. Je werpt een vluchtige blik naar de persoon in de spiegel, pakt de spullen die je voor vandaag nog nodig hebt en loopt je kamer uit.
Zachtjes loop je de trap af met de hoop dat Kakashi niet wakker wordt. Je kijkt even achterom om te kijken of Kakashi niet ineens bovenaan de trap staat. “Gelukkig staat hij er niet...” denk je bij jezelf.
Je draait je hoofd weer om, en ziet één oog en het andere oog is bedekt door een Leaf headband. Het ene oog dat niet bedekt is staart je heel eng aan. Je weet al gelijk dat Kakashi voor je neus staat.
‘Zo Kazumi waar ga jij heen..?’ vraagt Kakashi aan je. ‘Nou, ik ga naar school…’ zeg je vol trots terug.

Reacties (7)

 • aquafresh

  kakashi en zijn blik. gewoon eng maar ook cool

  8 jaar geleden
 • missShinobi

  Kakashi en kind???? Snel verderrr(H)

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  AwsomexD

  9 jaar geleden
 • silferdeath

  echt goedxD staat kakashi opeens voor je snuffertxD
  Snel verderxD

  9 jaar geleden
 • DesxTiny

  BOEM, Kakashi voor je neus:D.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here