Foto bij 38. A young lady having no idea where her partner is.

Nicks POV (:

- Ik kijk Mamma mia. Haha die film is grappig!

Laat een reactie achter, please ^^

Met een zucht sloot hij de deur van zijn donkerblauwe sedan achter zich en deed zijn gordel om. Nog een laatste blik wierp hij op het grote gebouw, waarin Lily zich op dit moment klaarmaakte voor de nacht. Hij wilde zo graag dat hij bij haar was, hij moest zichzelf ervan weerhouden niet weer uit te stappen en naar binnen rennen, zonder ook maar na te denken over de consequenties. Hij zou op haar deur kloppen, haar zonder woorden kussen, haar uitkleden, laag voor laag, tot hij haar mee naar bed kon nemen en haar teder kon beminnen.
Hij klemde zijn handen rond zijn stuur en knarste met zijn tanden.
'Dammit!' zei hij gefrustreerd, wreef met zijn hand verwoed door zijn haren, probeerde te kalmeren en startte de auto.
Had hij nu maar enkele secondes langer gewacht.

Radeloos draaide hij de weg op, terwijl zijn gedachten mijlenver waren. Niet zozeer in werkelijkheid, maar zeker in fantasie. In zijn gedachten was hij alleen met Lily, met een glas wijn, brandende kaarsen, alle lichten gedoofd, een zijdezacht bed en alleen zijn lippen, zijn handen en zijn liefde.
Zijn onderbewustzijn realiseerde eerder dan hijzelf dat er iets mis was. Getoeter dat hem uit zijn dromen haalde.
Als in slow-motion keek hij naar links en zag twee felle gele lichten zijn kant op komen. Voor hij het wist boorde de zwarte auto zich in de zijkant van de zijne, en een zwaar bonkend gevoel in zijn hoofd vulde de stilte na de klap.
Hij lag op zijn zij, zijn arm pijnlijk gevouwen onder zijn lichaam, die niet meer leek vast te zitten aan zijn hoofd. Hij leek enkel te bestaan uit de bonkende pijnen die steeds maar toe leken te nemen, verspreid over zijn hele lichaam. Hij knipperde met zijn ogen, maar de lichten verblindden hem en maakte de steken in zijn hoofd nog erger dan ze aanvankelijk al waren.
Hij hoorde gillende sirenes en begon te bidden. Hij had nooit meer gebeden sinds zijn basisschool, maar voelde een geruststellend gevoel opkomen toen hij langzaam begon.
'Mon Dieu, je regrette..' begon hij, niet wetend waarom hij het in het Frans deed. Zijn lerares had het hem in beide talen geleerd, want ze vond dat je in elke taal moest kunnen bidden en zeker al je zonden opbiechten.
Hij vroeg zich af wat hij eigenlijk berouwde, maar hij besefte dat hij niet kon denken. Het enige waar hij aan kon denken was Lily.

Hij voelde dat hij werd opgetild door twee mannen en op een brancard werd gelegd.
'Lily, Lily,' hij bleef haar naam maar herhalen, ook toen hij de ambulance in werd geschoven en de scherpe lichten hem van zijn zicht ontnamen. Met sirenes die door de donkere nacht sneden, reed de ambulance naar het ziekenhuis.

Reacties (7)

 • Mylintis

  O O O O OMG! O wacht, ik zou al kunnen weten dat dit ging gebeuren x'D

  8 jaar geleden
 • Kattris

  Sorry, als ik steeds laat een reactie schrijf:{
  Maar iedere abo die ik heb, schrijft zo snel, dat ik echt in twee dagen 40 mailtjes hem:}
  Dussss Sorry.
  EN IK EIS MEER!

  8 jaar geleden
 • FollowDreams

  ö Snel verder!

  8 jaar geleden
 • Wynter

  And the black keys, never looked so beautiful. And the perfect rainbow never looked so dull. And the light's out, [...] Don't let him get inside of your head.
  Hoe toepasselijk dat ik op dit moment dat liedje luister (Black Keys-Nick Jonas). Het mooiste uit dit hoofdstukje, en weet je hoe moeilijk dat was om te kiezen, was toen Nick in het Frans ging bidden. -applausje- Stiekem moest ik toch een traantje weg pinken.
  Snel verder, aub.
  a charming man getting down on his knees
  ... praying for love/hope/etc.
  ... knowing a secret; of iets met secret
  ... holding her/his hand

  8 jaar geleden
 • Ashara

  Je waagt het niet om Nick dood te laten gaan hè. <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen