Foto bij [17.4] Goodbye my lover

I know I pushed you away
What can I do that would save our love
Take these material things
They don’t mean nothing
Its you that I want

~Joseph Adam Jonas

Hey Agnetha(Lieve leek mij ongepast door het incident waar ik nog steeds mee zit),

Ik schrijf deze brief uit mijn hotelkamer waar wij samen waren. Het doet nog steeds pijn, de gedachte aan die avond, de avond dat jij vertelde wat er was gebeurd. Maar ik denk nu ook aan wat jij mij had verteld. Dat je geschokt was, dronken en meeging met wat vrienden. Hetzelfde had mij misschien kunnen gebeuren, maar nog steeds. Zoiets moet je gewoon niet doen. En anders.. Zeg het meteen! Het deed vooral pijn dat je mij altijd van je af houdt met de reden dat je mij, mijn ouders en Hij niet wilt onmoedigen. Dat ik deze keuze zelf heb gemaakt, en dat ik er dus aan moet houden. Nou.. Eigenlijk heb ik deze keuze niet helemaal zelf genomen. Het was namelijk Nick die ermee kwam, mijn ouders die ons aanspoorden en de platenmaatschappij die vonden dat we ermee door moesten gaan. Ik vond het al niet goed van het begin. Dit deed dus zoveel pijn. Je gaf jezelf aan een onbekende, dronken man, terwijl ik: Je beste vriend voor zovele jaren, en je betrouwbare vriendje, moest wachten tot de trouwerij die er nu misschien wel nooit aan zou komen.
Maar nog steeds hou ik van je, zoals en wil niet zonder je leven. Deze brief zit misschien wel vol met haat, maar ook met liefde. Als ik niet zou moeten touren voor mijn fans, zou ik achter je aan gaan. En misschien wordt onze relatie nooit meer hetzelfde, en misschien zijn we beiden altijd achterdochtig bij elkaar, ik wil bij je zijn, je vasthouden, je trouwen.. Deze brief komt misschien ook pas over twee weken aan, maar mijn gevoelens zijn dan nog steeds hetzelfde voor je. Misschien zelfs sterker.
Sommige liedjes hebben een nieuwe betekenis gekregen door jou. When you look me in the eyes is voor mij echter dan het ooit is geweest.
Ik zou zeggen. Hold on;)(Even reclame maken is toch niet raar(A))

Ik zou je het liefste nu zien. Ik wil je bij mij hebben, ik heb spijt van toen, van toen ik er niet was voor je. Dat ik je al die jaren niet heb gebeld en dat ik je liet schrikken laatst. Maar al die jaren dat we uit elkaar waren, zijn mijn gevoelens niet veranderd voor je. Ik zal alles doen om je te beschermen, ik hou ook van je.. Ik hield ook al van je. Vanaf het moment dat we elkaar tegen kwamen.

Ik hou van je

Joseph..

Reacties (4)

 • TWButterfly

  aaaawh i love how he ends (H)Joseph(H) zo'n ontroerende naam

  8 jaar geleden
 • MissJojo

  aaaach!
  Het is gewoon bijna ontroerend!
  Geweldig!:D:D

  9 jaar geleden
 • LostMoments

  snel verder <3

  9 jaar geleden
 • swaginNiall

  awh lief wel eigenlijk.
  please snel verder <3

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here