Foto bij Part Eight.

What are words if you even don't mean them.

Ik kon me niet lostrekken, hij was nogal sterk, en even later duwde hij me onze kamer binnen. “Wat ben je van plan?” vroeg ik achterdochtig, omdat ik toch niet helemaal op mijn gemak was. “Jou leren wie hier de baas is..” antwoordde hij en agressief duwde hij me op het bed, waarna hij bovenop me kwam zitten. Ik probeerde hem weg te duwen maar het had alleen tegendraads effect, hij hield me alleen maar harder vast en drukte zijn lippen op de mijne.

Haley Point of view

Hij zette me klem tussen zijn benen en niet veel later gleden zijn handen onder mijn shirtje. Ik had al meteen door wat zijn bedoeling was en probeerde daardoor nog meer tegen te spartelen. ‘Blijf liggen, anders ga ik je serieus pijn doen,’ hijgde hij in mijn oor en ik trok een vies gezicht. Hoe kon hij nu in hemelsnaam opgewonden raken terwijl ik niet een meewerkte?! Ik probeerde zijn handen weg te duwen maar het had geen enkel effect, die jongen was verdomd sterk. Ik kreeg een slag in mijn gezicht toen ik in zijn hand gebeten had, terwijl hij me het zwijgen probeerde op te leggen, omdat ik teveel aan het huilen was. Maar het leek hem niet tegen te houden. Hij trok zijn T-shirt over zijn hoofd, waarna hij zijn broek ook uitdeed. Niet veel later volgden ook mijn kleren en omdat ik weigerde om mijn mond te openen wanneer hij me wou kussen zette hij zijn nagels in mijn arm, zodat ik gedwongen was om mee te werken. Tranen gleden over mijn wangen terwijl hij me kuste en ik voelde me machteloos, omdat ik niets kon doen om hem tegen te houden.

Tranen stroomden over mijn wangen en ik draaide me in een bolletje, terwijl Bill tevreden naast me ging liggen. Hij had me gewoon verkracht, en ik die gehoopt had dat mijn eerste keer speciaal ging zijn.. ik die gehoopt had dat het niet zo’n pijn ging doen. Maar dat deed het wel, nog steeds, hij had zich nu niet bepaald ingehouden. Ik had geschreeuwd om hulp en had gehoopt dat iemand me ging horen, maar het was net of de muren waren geluiddicht waren en er niemand in de buurt was. Had Tom dan gelijk wanneer hij zei dat als ik niet luisterde er dan verschrikkelijke dingen gingen gebeuren? Had ik misschien niet zo moeten tegenspreken? Maar hij deed echt gemeen tegen me, en dan kon ik niet anders dan daarop te reageren. Had ik dit alles misschien kunnen voorkomen? Verdomme, had hij nu niet iemand anders kunnen ontvoeren? Dan had ik nu nog mijn zorgeloze leventje..

Een luide snik verliet mijn mond toen ik een arm om mijn middel voelde en uit reflex begon ik te rillen. Wat was hij een klootzak, ik wou niet zijn slaafje zijn, ik wou niet van hem zijn. Hij gebruikte me alleen maar voor de seks en hij had geen greintje respect. Ik perste mijn tanden op elkaar om te pijn te verbijten en sloot mijn ogen. In de hoop dat morgen de pijn zou weg zijn en deze vuile nachtmerrie zou over gaan. Ik hoopte toch dat het een nachtmerrie was, maar tot mijn grote spijt was dit de enige echt realiteit. Ik besefte alleen niet dat dit nog maar het begin was…


Wow, ik deed er echt even voor om dit hoofdstuk te typen. Ö Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben, heb ik geen details geschreven, omdat ik ook niet weet wat jullie daarvan vinden. Zouden jullie me dus willen zeggen of ik het de volgende keer in details moet uitschrijven, of ofdat het zo goed is? Zooo, bedankt voor alle reacties, ik zou er vandaag ook veeel willen omdat ik echt nogal een kutdag had ö En morgen sportdag, buuh xo Doeidoei lieverds!(flower)

Reacties (10)

 • Pusheen_The_Cat

  (huil)arme Haley

  1 decennium geleden
 • Girlicious

  maak mij niet uit, dat is helemaal aan jouw

  snel verder xxx

  1 decennium geleden
 • Malificent

  Melding : "Bill is gisteren rond 00:00 gevierendeeld in een donker steegje. Er zijn geen getuigen." *KuckKuch*

  Dusss cowboy, er is geen Bill meer in jou verhaal! ;o

  x(flower)

  1 decennium geleden
 • xSara1Dx

  snel verder <3 het is echt geweldig!

  1 decennium geleden
 • andharmnone

  Ik hou van je story, als jij details wil schrijven, moet je dat vooral doen meid

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen