Foto bij Hoofdstuk 6

sorry dat ik zolang niks heb bijgepost, maar was bij vriendin:P

Toen ik ver genoeg het bos was in gerent vertraagde ik mijn pas om me uiteindelijk tegen boom op de grond te laten zakken en in snikken uit te barsten waarom doet mama zo? Ze is de enige die ik heb en dan doet ze zo, toen papa doodging deed ze ook een tijdje zo, en die tijd was het niet leuk, ze sloeg me af en toe als ze haar woede niet kon beheersen en ik kon niks zeggen of ze werd al kwaad op me en ik moest naar mijn kamer. Ik zuchtte diep. ‘Papa ik mis je zo’ fluister ik en er rolt een traan over mijn wang. Ik sta wankelend op en steun tegen de boom en begin in de richting te lopen waar ik vandaan kwam. Links van me hoorde ik plotseling wat ritselen en ik keek met een ruk naar links maar daar was niks te zien. Ik versnelde mijn pas toen ik het een stuk verder op lichter zag worden ten teken dat het bos daar stopte rende ik het laatste stuk naar huis. Ik deed de voordeur zo zacht mogelijk open en glipte langs de kamer deur ‘AMBER!’ riep mijn moeder kwaad vanuit de kamer. Ik kromp lichtelijk in elkaar en liep met lood in mijn schoenen terug naar de kamer ‘ja mama?’ piepte ik ‘waar was jij’ zei ze kwaad ‘ik was even wandelen’ zei ik zacht en mijn moeder hief haar hand dreigend en ik kromp in elkaar. Vervolgens liet ze hem weer zakken en keek me dodelijk aan ‘doe het niet weer want de volgende keer doe ik de deur op slot en kom je er niet meer in’ siste ze kwaad en draaide zich op en beende weg. Ik schoot als een speer naar mijn kamer kleedde me om. Ik pakte mijn dagboek en een pen en sloeg hem open en op schone bladzijde.
6 Mei 2011-05-05
Lief dagboek,
Vandaag was mijn 1e dag in La Push, ik moest van mama boodschappen doen, en toen ben ik verdwaald. Ik kwam op een strandje genaamd First Beach het was wel een mooi strand dus ik denk dat als ik mag morgen ga kijken of ik het weer kan vinden. Maar op dat strandje kwam ik een jongen tegen een hele grote jongen. Hij was waarschijnlijk wel langer dan 2 meter! Vind je dat niet lang voor een jongen die ik schat net een jaar ouder si dan mij! Maar ja niks aan te doen, hij was wel aardig! Hij heeft gevraagd of ik toevallig verdwaald was en waar ik dan heen moest. Ik heb hem met een knalrode kop [of ik denk dat hij knalrood was] vertelt dat ik naar de supermarkt moest en hij heeft me er daarna naartoe gebracht. Bij de supermarkt waren ook 2 vrienden van hem Quil en Embry. Embry keek me eerst raar aan maar dat negeerde ik maar want ik denk dat ik ook heb teruggestaard dus ik schaam me misschien er ook nog wel een beetje voor. Hij is echt superaardig en hij helpt me graag! Ik zou toch niet verliefd op hem worden? Of is dat geen verliefdheid? Ik weet het niet eigenlijk maar hij heeft me enidigeval geholpen met alle spullen in de winkel te pakken en bij de kassa zat een meisje wat ook bij mij op school komt. Toen we naar huis liepen heb ik ook weer een flashback gekregen dit keer over dat Sara en Quinn mijn dagboek voorlezen aan de school en toen ik wakker werd had Embry me vast, dat voelde wel raar want hij was super warm, net als die andere 2 trouwens als ik het vergelijk met mijn handdruk. En ze zijn ook allemaal zo groot best eng. Maar hij heeft me opgevangen en hij was best bezorgd dat was wel lief. Oh trouwens had ik al gezegd dat hij me maandag naar school gaat brengen? Hij is hier om half 8. Oh ik moet stoppen ik hoor mijn moeder, met haar heb ik trouwens ook weer ruzie gehad ik dacht even dat ze me wou slaan omdat ik naar buiten ben gesneakt net. Maar ze bedacht zich. Ik hoorde ook wat ritselen in het bos, maar dat vertel ik je nog wel, als ik er aan denk tenminste.

Liefs Amber


Ik gooide het boekje snel onder mijn kussen en deed het licht uit en ik zag de schaduw van mijn moeder onder mijn deur doorgaan ik hield mijn adem in en toen ze er langs was ademde ik langzaam uit.¬¬ Ik besloot maar te gaan slapen in plaats van nu eerst nog aan mijn dagboek te vertellen wat ik nou hoorde ritselen dus ging ik op mijn zei liggen en viel al snel in slaap.

Reacties (2)

 • xoxPrisxox

  nieuwe abo!(H)
  snel verder(flower)

  8 jaar geleden
 • benign

  Nieuwe aboooo!!
  Snel verder(A)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen