Foto bij Part Nine.

HALEY
Een luide snik verliet mijn mond toen ik een arm om mijn middel voelde en uit reflex begon ik te rillen. Wat was hij een klootzak, ik wou niet zijn slaafje zijn, ik wou niet van hem zijn. Hij gebruikte me alleen maar voor de seks en hij had geen greintje respect. Ik perste mijn tanden op elkaar om te pijn te verbijten en sloot mijn ogen. In de hoop dat morgen de pijn zou weg zijn en deze vuile nachtmerrie zou over gaan. Ik hoopte toch dat het een nachtmerrie was, maar tot mijn grote spijt was dit de enige echt realiteit. Ik besefte alleen niet dat dit nog maar het begin was…


Bill Kaulitz Point Of View

Geeuwend strekte ik me uit en grijnzend moest ik terug denken aan gisterenavond. Jongens hebben ook zo hun behoeften, hoor. Er was wel één ding waar ik iets of wat mee inzat, en dat was het feit dat ik nog nooit een meisje zo hoorde huilen en schreeuwen. Misschien had ik haar echt wel pijn gedaan, maar natuurlijk had ze het zelf grotendeel gezocht. Had ze gewoon meegewerkt ging het bijlange niet zoveel pijn gedaan hebben. Ik kroop het bed uit en trok mijn kleren aan, waarna ik naar de badkamer liep om mijn tanden te poetsen, en mijn haren goed te leggen. Toen ik terug in de kamer kwam ging ik op de rand van het bed zitten. “Ga je mee eten?” vroeg ik, ik wist dat ze wakker was. “Nee,” hoorde ik een schorre stem zeggen en ik zuchtte luid, ze wou dus niet van onder het dekbed vandaan komen. “Mij best,” mompelde ik terwijl ik naar de deur liep en die achter me op slot deed.

“Morgen,” geeuwde ik als ik bij Tom aan tafel ging zitten. De rest was er nog niet, die waren vast de onderdanen gaan halen. “En?” vroeg hij en ik keek hem vragend aan, ook al wist ik best waar hij het over had. “Komaan joh, je weet wel waarover ik het heb. Ik kon haar horen schreeuwen tot bij mij op de kamer,” zeurde hij en ik zuchtte luid. Damn, was het dan zo luid? Ik draaide met mijn ogen toen hij me bleef aankijken, en maar bleef aandringen dat ik het hem moest vertellen. “Ze werkte nu niet bepaald mee,” zei ik uiteindelijk en Tom trok zijn schouders op. “Als je de volgende keer hulp nodig hebt om haar vast te houden, dan moet je het maar zeggen hè broertje,” lachte hij en ik knikte. “Had ze geen honger dan?” vroeg hij na een korte stilte. “Nee, ze wou niet van onder de lakens komen,” antwoordde ik waarna Tom een ‘O’ gebaar met zijn mond maakte. Opeens gingen de deuren van de eetzaal open en kwamen de eerste onderdanen naar binnen, ze hadden allemaal hetzelfde kostuum aan (waarvoor ik zorgde) en liepen in rijen naar de tafels. Ze gingen zitten op mijn teken en mijn manschappen kwamen naast Tom en ik aan tafel zitten. “Goedemorgen chef,” begroetten ze mij en ik knikte vriendelijk terug. Oké, en nu eten.

Haley Point Of View

“Ga je mee eten?” hoorde ik Bill zeggen en ik draaide me nog verder in een bolletje. “Nee,” antwoordde ik stil. Hij mompelde nog iets, maar ik verstond niet wat maar ik deed ook de moeite niet om hem te verstaan. Tranen rolden opnieuw mijn wangen naar beneden. Hij had me pijn gedaan, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ik had gehoopt dat hij me mentaal niet ging raken, maar door gisterenavond ben ik serieus beginnen twijfelen. Ik wou hier weg, en snel ook, maar hoe in hemelsnaam raak je ergens weg waar niet eens vensters zijn? Ik stak mijn hoofd boven het dekbed en keek schuchter rond, gelukkig was hij nergens te bespeuren. En de deur zou ook wel op slot zijn, verdorie…


Bedankt voor jullie reacties ;D Was zo blij! En @KontVerstand; hééé, niet Bill vermoorden, dan heb ik géén verhaal meer xd En en en, oké, misschien dat ik de volgende keer wel details schrijf ^^ Desnoods zet ik er rode uitroepingstekens bij, zodat diegene die het niet willen lezen het kunnen overslaan. Doeidoei, en vergeet vooral niet om een reactie en een kudo achter te laten!:Y)

Reacties (10)

 • Pusheen_The_Cat

  :Y)ik ga Bill is wel onderhanden nemen

  1 decennium geleden
 • xSara1Dx

  Damn dit verhaal is zo goeddddddddddddddd(flower)(flower)
  snel verder gaan! <3

  1 decennium geleden
 • Niallene

  oeeh super verhaal!
  Snelverder <333

  1 decennium geleden
 • NalaNorman

  Heel, heeeeel snel verder!
  Als de sodemieter jah!!!

  Je hebt er een nieuwe abbo bij!

  1 decennium geleden
 • Assje

  Ocharm..:(mogen we Bill dan tenminste martelen?(6)
  Je verhaal is echt prachtig <3
  Ga je snel weiter gehen bitte?(flower)
  (H)(K)
  -xxx-

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen