Foto bij ~ 39. 'I Want You Dead!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness
Part 1: The Story Only I Didn't Know
Chapter 39: I Want You Dead
_______________________________________________________________________
yay finally klaar ;D Had eerst geen inspiratie maar daarna wel:D

Btw lees ook de story van:
x Dango (hoort aan elkaar maar anders krijg je ->xD)
http://www.quizlet.nl/stories/49669/snowchild/


Aanpassing::
*Fouten verbetert

Als je merkt dat je jouw vingers weer kan bewegen, probeer je ook jouw hand te laten bewegen. Dat lukt dus haal je voorzichtig de dekens van jouw lichaam af. Als je naar jouw lichaam kijkt zie je dat ze al jouw wapens hebben weggehaald. “Shit..” denk je bij jezelf, maar als je goed kijkt zie je dat je jouw hoge sokken nog aanhebt. Ze komen net boven jouw laarzen. “Er is nog hoop!” Snel ga je overeind zitten en doe je jouw rechtersok een stukje omlaag. “Ze zijn mijn bandje onder mijn sok vergeten!” Je pakt meteen een kunai uit het beenbandje. “Gelukkig ben ik op dit soort momenten voorbereid!”
Je hoort dat er een aantal mensen rondlopen en praten in de gang. Als je goed luistert hoor je één van de personen zeggen: ‘Laten we bij Kazumi gaan kijken, misschien is ze al wakker..’ Je herkent de stem, het is de stem van Akira. Snel ga je weer goed op bed liggen, doet de kunai onder jouw kussen en legt de dekens zo neer alsof het lijkt dat je niks gedaan hebt. Je draait snel met jouw rug richting de deur en legt jouw rechterhand onder de kussen. Dat doe je zodat je de kunai makkelijker en sneller kan pakken. Je verandert de snelheid van jouw ademhaling en wacht tot de deur open gemaakt wordt.
Je hoort de deur krakend en piepend opengaan, met moeite probeer je niet te kijken. Je hoort hoe zijn voetstappen langzaam het bed benaderen. De voetstappen zijn langzaam gestopt. Je voelt hoe jouw dekens snel en ruw van je afgetrokken wordt. Daardoor heb je nog meer moeite om niet te kijken, maar je houdt je gelukkig in want je mag je zelf niet verraden. Je voelt iemands adem in jouw nek, maar van wie weet je niet totdat je ineens een hele bekende stem hoort. ‘Hm.. Je slaapt dus nog.. Of je bent gewoon een goede actrice.. Dit is het goede moment om dat uit te testen.’ Hoor je Akira zeggen. “Houd je in Kazumi! Haal pas uit op het geschikte moment! Pas wanneer je hem het best kan raken!” met deze gedachte pak je de kunai onder jouw kussen nog steviger vast.
Stiekem kijk je even waar hij nu is, als je ziet dat hij op het bed gaat zitten en naar jouw pyjamajurkje staart doe je gauw je ogen weer dicht. Je voelt hoe zijn handen over jouw benen glijden en het jurkje dat je aanhebt een stukje omhoog doet. “Vieze pervert! Eerst al de dekens van me aftrekken, terwijl ik doe alsof ik verlamt ben en zogenaamd nog slaap.. En daarna ook nog eens me proberen te rapen! Wacht maar tot ik een goed moment gevonden heb om de kunai in jouw hart te steken.” Denk je, terwijl je probeert kalm te blijven.
Je verstijft van schrik als Akira ineens op je gaat zitten en je in jouw nek begint te zoenen. Gelukkig heeft hij niet door dat je geschrokken bent. Hij stopt met het zoenen in jouw nek en wrijft langzaam met zijn hand over jouw wang. Je voelt de warmte van zijn adem in jouw nek. Daardoor open je jouw ogen snel en wagenwijd. Je ziet meteen dat zijn ogen heel dichtbij de jouwe zijn en hoe erg geschrokken hij kijkt. Snel haal je de kunai onder jouw kussen vandaan en steekt hem in zijn maag. ‘Bitch! Is dat alles wat je kan? Alleen maar wapentjes gebruiken.. Niet eens een Jutsu!?’ vraagt Akira boos. ‘Oh wil je een Jutsu zien? Goed dan! Kick-In-The-Ball-No-Jutsu!’ zeg je kwaad tegen hem, terwijl je hem in zijn ballen trapt. Je duwt hem van je af en gaat op hem zitten. Je haalt de kunai uit zijn buik en maakt sneetjes in zijn arm. ‘Dat krijg je ervan als je me probeert te zoenen en te rapen! Ik hoor mij Sasuke en niet bij jou! Ik zal nooit met je trouwen!’ als je dat kwaad gezegd hebt, steek je de kunai in z’n borst. Recht in zijn hart. Je legt jouw hoofd op z’n borst, puur om te kijken of zijn hart nog klopt. Als je die niet meer hoort, leg je hem zo in bed alsof het lijkt dat er iemand rustig slaapt.
Snel loop je richting de deur, maar als je langs een spiegel komt zie je hoe je er op dit moment uitziet. ‘Als ik hier levend en ongezien weg wil komen.. Moet ik me omkleden en er net zo uitzien als Yui, wat voor mij niet echt moeilijk is..’ zeg je zachtjes tegen jezelf terwijl je om je heen kijkt. Als je de een kledingkast ziet, loop je er snel naartoe. Als je de kledingkast opent zie er heel veel kledingstukken in hangen. Jouw ogen vallen meteen op de Akatsuki mantel en de kimono die Yui droeg, voordat ze zich als jou ging verkleden.
Je pakt de kimono en de laarzen die Yui aanhad. Snel doe je ze aan en loop je naar een make-up tafeltje. Je bedekt het sterretje met veel foundation en met een oogpotlood teken je een sterretje aan de rechterkant. Eventjes kijk je in de spiegel. ‘Nog één ding..’ zeg je terwijl je jouw haar in een paardenstaart doet.
‘En nu proberen weg te komen hier! Ik moet zo snel mogelijk naar Konoha om Yui te stoppen!’ zeg je tegen jezelf terwijl je de deur opent en de gang inloopt.

Reacties (9)

 • SnoopyTheDog

  ‘Oh wil je een jutsu zien? Goed dan! Kick-In-The-Ball-No-Jutsu!’


  Ik blijf m mooi vindenxD

  8 jaar geleden
 • SasoriDoll

  DE BESTE JUTSU OOIT!!!! Waaahhoooooooooooooo!!!

  9 jaar geleden
 • kjaartje

  OMG VERDER ~ ^^

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  Geweldig.
  I(H) it.
  Wil je A.U.B. snel veder gaanxD

  9 jaar geleden
 • kyoki

  awsomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here