Foto bij [1.1] Set fire

My hands, they’re strong
But my knees were far too weak
Stand in your arms
Without fallin' to your feet

~Floriene Danytha Stéfani

'Dood me! Alsjeblieft!' De snikken in mijn stem laten zien dat ik het meen. Nooit had ik gedacht dat ik een van die rare mensen zou smeken om de dood. Languit lig ik op een hard oppervlakte, en probeer mijzelf zo min mogelijk te bewegen. Maar nog steeds doet elke cel in mijn lichaam zoveel pijn. Het voelt alsof mijn hart ontploft. Steeds moeilijker haal ik adem, het voelt alsof iemand mijn strot dichtknijpt. 'Alsjeblieft! Ik kan dit niet meer aan!' Ik hoor mijn eigen stem niet meer boven de pijn uitkomen, en door de frustratie begin ik nog harder te schreeuwen.
'Rustig, het komt allemaal goed.' Iemand probeert mijn hand vast te pakken, maar ik sla hem weg.
De pijn maakt mij niks meer uit, ik wil niks met hun te maken hebben. Mijn hele lichaam staat in brand, dag en nacht. Huilen kan ik niet meer, net zoals rood worden van woede. Mijn handen probeer ik nog een keer over mijn ijzersterke huid te halen om mijn aandacht van de pijn in mijn lichaam af te houden, maar er gebeurt niks. 'Rustig, probeer adem te halen.'
Ik open mijn mond en probeer de koele lucht door mijn keel te laten glijden, maar dat veroorzaakt alleen nog maar meer pijn. Alweer begin ik keihard te schreeuwen.
'Maak het vuur uit! Maak het uit!' Wild begin ik heen en weer te rollen, en sla met mijn vuisten op het granieten blad.
'Esmé, hoe lang gaat dit nog duren?' Ik hoor de engelenstem weer die mij door dit allemaal laat gaan. Hij legt zijn gouden ogen schuldig op mij, en vol angst kijk ik terug naar hem. Ik begin weer te schreeuwen, de pijn heeft de laatste paar cellen in mijn lichaam geraakt, en in alle macht probeer ik het vuur uit te maken. Hoe kan ik in deze hel zijn beland? Ik heb alles toch goed gedaan?
'We moeten Carlisle halen.'

Reacties (2)

  • CJ

    Verzin jij die rijmpjes zelf????

    8 jaar geleden
  • StevieRae

    ze wordt een vampier!!!aaaaaah!!!:D(baby)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here