Foto bij ~ 50. 'Narumi' ~

Yay mijn 50ste hoofdstuk! -dance-
Ik bedank al mijn lezers, abo's en mensen die me steunen met dit verhaal love yaaaa~(L)
Door jullie blijf ik doorschrijven!

Je bedenkt je opeens iets, haalt een rood/roze strikje uit jouw tasje en zegt terwijl je met jouw rug naar Sasuke toe staat: ‘Sasuke-kun! Kom eens..’ ‘Ja wat is er?’ vraagt hij aan je, terwijl hij achter je staat en zijn armen om jouw middel wikkelt. Je draait je om en kijkt nu recht in zijn mooie zwarte ogen. Snel schudt jij jezelf wakker en weet weer gelijk wat je van plan was. ‘Ik vindt niet dat je gay bent… Maar bij jou een strikje om je nek doen, lijkt me wel heel leuk om te zien!’ Hij kijkt je geschrokken aan en zegt zacht: ‘Strikje? Dat meen je toch niet hé?’ Je geeft hem snel een kusje op zijn mond. ‘Natuurlijk meen ik dat!’ zeg je terwijl je het rood/roze strikje voor zijn neus laat slingeren.
Hij kleurt een beetje wit, haalt zijn armen bij jouw middel vandaan en loopt een paar stappen achteruit. ‘Ik krijg echt geen strikje om mijn nek! En al helemaal geen rood/roze strikje!’ Als jij een aantal stappen naar hem toe loopt, draait hij zich snel om en begint te rennen. Snel ren je achter hem aan en roept: ‘Sasuke kom hier! Dan krijg je een mooi rood/roze strikje om!’ ‘Nooit! Ik kom alleen naar je toe als dat rood/roze strikje verbrandt is!’ gilt Sasuke terug naar je terwijl hij hard doorrent.
Je rent nu veel sneller, wacht het goeie moment af en springt op Sasuke zodat jullie allebei vallen. Snel ga je op hem zitten en zegt: ‘Hebbes!’ terwijl je snel het strikje bij hem omdoet. Hij kijkt naar je met de droogste blik die je ooit gezien hebt. Door die blik schiet je in de lach, waardoor hij de kans ziet om jou op de grond te krijgen en op je te zitten. ‘Ik doe geen maar dan ook geen rood/roze strikje om!’ zegt hij tegen je terwijl hij het strikje afdoet en op de grond smijt. Je wrijft met jouw linkerhand over zijn wang en kijkt hem diep in zijn ogen aan. ‘Je wordt alsmaar leuker als je zo doet, weet je dat...’ zeg je heel zacht zodat alleen hij het kan horen. Zonder dat hij het door hebt, pak je heel voorzichtig met jouw rechterhand het strikje en gaat met die hand langzaam naar zijn nek. Ook jouw andere hand gaat langzaam naar zijn nek. Als beide handen in zijn nek zitten, trek je hem langzaam naar je toe zodat je hem een zoen op zijn mond kan geven. Gelukkig voor jou stribbelt hij niet tegen, maar zoent hij je terug. Lang blijven jullie zo zitten, wat jou de kans krijgt om zonder dat hij het weet zijn headband te verwisselen met het rood/roze strikje. Jullie stoppen langzaam met zoenen, dan staat Sasuke snel op en helpt jou overeind. ‘Dankje..’ fluister je zachtjes terwijl je zijn headband, als hij een aantal seconden niet kijkt, verstopt in het bandje aan jouw been dat onder jouw kimono zit.
Hij heeft niks door en loopt samen met jou naar de rest van Team 7. Met moeite hou je jouw lach in, maar als jullie eenmaal voor Team 7 staat, schiet iedereen in de lach inclusief jij. Sasuke kijkt jullie verbaast aan en zegt: ‘Wat is er zo grappig…’ Naruto moet nog harder lachen daardoor en zegt terug: ‘Dat je er best gay uitziet met het rood/roze strikje om! Maar het past wel bij je!’ Sasuke kijkt jou even aan, voelt in zijn nek en als hij daar niks voelt in zijn haren. Met een drogere uitdrukking dan eerst, pakt hij het strikje uit zijn haar. ‘Waar is mijn headband?’ vraagt hij droog aan je. Je lacht naar hem en hebt een plan. ‘Als je op jouw knieën gaat en gaat smeken… Zeg ik waar hij is.’ Zuchtend gaat hij op z’n knieën, maar hij smeekt niet, wat hij wel doet is jou naar beneden trekken, zodat je op jouw knieën valt en begint je zoenen. Je voelt langzaam hoe hij met zijn handen langs jouw rug gaat. Als hij nog langzamer met zijn handen langs jouw kont gaat, verstijf je helemaal. Snel pakt hij zijn headband uit het bandje onder jouw kimono vandaan, haalt het strikje uit zijn haren en doet de headband weer op z’n plaats.
Je kijkt verbaast naar hem als hij opstaat en je lachend aankijkt. Met een droge blik kijk je hem aan, staan op en kijkt dan Naruto aan. ‘Ik weet hoe jij er meer gay uit kan zien, dan dat je nu al doet..’ zeg je vals tegen Naruto, terwijl jij het strikje uit Sasuke’s hand pakt en een extra kimono uit jouw tas. Want sinds die ene keer dat je halfnaakt in Sasuke’s armen lag, ben je op zulke momenten voorbereid. ‘Jij houdt Naruto vast, en ik doe dit bij hem aan…’ fluister je in Sasuke’s oor, hij knikt en houdt Naruto vast. Zo snel als je kan doe je het strikje en de kimono bij hem om. ‘Zo Naruto! Wat ben je mooi! Of moet ik zeggen.. Narumi?’
Heel Team 7 begint nog harder te lachen, dan dat ze bij Sasuke gedaan hebben. ‘Ik pak je nog wel terug Kazumi!’ zegt Naruto die snel de kimono en het strikje uitdoet.

Reacties (10)

 • SasoriDoll

  Awww best wel oversexte manier om te zoeken naar zijn headband maar wel awesome verzonnen!! PERVYNESS OWNT MY PERVY SOULSISTAR!!

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  Jammer dat er geen foto van Narumi bij zit.xD
  Je schrijft supperxD

  9 jaar geleden
 • kjaartje

  XD verder verder verder verder verder verder verder onegai~

  Xx Kia(K)

  9 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  Whahahahah snel verder(Y)

  Ik lag helemaal dubbel toen ik las dat Sasuke dat strikje om kreeg enzoxD

  9 jaar geleden
 • Allysae

  geniaal
  snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here