Foto bij #1

eerste hoofdstukken zij altijd slecht enne over de tekentjes en punten en komma`s etc. daar ben ik gewoon niet goed in soorry daarvoor ik probeer het zo goed mogelijk! BTW je ziet dat justin in dit hoofdstuk niet zo bad boy doet maar dat merken jullie later wel warrom enzo.
enne dit is echt het laatste maar dit verhaal loop echt anders dan alle andere verhalen misschien het begin niet maar BE AWARE and you'll see!

Hey,zullen we nog naar dat ene winkeltje gaan??ja, is goed daar hebben ze altijd van die leuke shir hey, kijk uit je doppen man.ik zie dat een jongen tegen Rose opbotst en hoe Rose tekeergaat, de jongen loopt verschrikt verder.we lopen verder "dat was raar" ja die eikel loopt tegen me op en loopt gewoon door.ik grinnik zachtjes Rose, Caitlin, en Ilse kijken me allemaal raar aan."sorry maar ik zei toch dat het raar was??" ja zeggen ze allemaal in koor. "nou kijk, het was raar hoe die deed maar niet dat Rose zo tegen hem tekeerging" maar dat is toch helemaal niet grappig zei Ilse droog. "nee eigenlijk niet nee" we barstten allemaal in lachen uit en liep rustig winkelend verder.

kort maar ik schrijf zo snel mogelijk verder!(H)
en wil gewoon een beetje op voorraad hebben!:$

Reacties (5)

 • Belletje2013

  ga veder nu please

  9 jaar geleden
 • Raisy

  Snel verder!(H)

  1 decennium geleden
 • Hisdoll

  het is best wel moeilijk om te weten wie wat zegt en wanneer diegen iets zegt en wanneer niet.. Maar ja, toch goed geprobeerd! (:

  1 decennium geleden
 • feminist

  verder ;D

  1 decennium geleden
 • takiwatanga

  Leuk geschreven (:
  Ik wil je ook wel helpen met punten en komma's als je hulp nodig hebt tenminste (:

  xx

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen