Foto bij kapítulo Un

My story is mostly telled in Isobelles Point Of View...

Het regende op een avond in Velvia, Tyaetheria. Ik was op weg naar mijn verblijfplaats en huis. In Velvia kenden ze mij Als Elizabeth McVinz maar eigenlijk was ik de dochter van William Dellasega de koning van Tyaetheria. Mijn echte naam was Isobelle. Isobelle Dellasega. Ik had mij anders voorgesteld omdat ik mijn afkomst haatte ik wou net zo zijn als mijn beste vriendin Gabriëlle Haelo zij was een krijger bij de stam "Canis Lupus". Zucht.... Ik kwam aan bij de kasteelpoort. De poort kwam naar beneden en ik ging naar binnen. Het eerste wat mij opviel is dat mijn paard Shade er niet stond. Ik rende naar de binnenplaats "Timothy waar is Shade!?" "Rustig maar vrouwe. Gabriëlle is met haar gaan lopen ze vroeg mij u te melden dat ze bij de "meadow" was". Typisch Gabri. Ik beval Timothy Knight te zadelen en bracht mijn aankopen naar mijn prieel. "Vrouwe uw Paard is gezadeld en gereed om te vertrekken". Knight was een zwart en sterk paard maar toch elegant ieder paardenliefhebber zou jaloers zijn, maar mijn voorkeur ging toch uit naar Shade. Hij was wit en gracieus. Mijn hemelse schaduw. Shade.Ik reed op Knight op weg naar de meadow van Gabri en mij. Daar waren ze Gabriëlle en Shade. Gabriëlle was haar hobby aan het uit oefenen Boogschieten. Haar boog was goudbruin met aan de boven en onderkant een stukje geitenvel en als handvat ook. "Gabri jij bent ook gestoord ik schrok me de pletter toen Shade weg was". Ze keek me beledigd aan maar haar groen bruine ogen stonden brutaal. "Alsof jij nooit Hurricane hebt meegenomen hierheen." Hurricane was de wolf van Gabriëlle. Ze hield van hem als ik van Shade. "Gabri er is iets waar ik over wil praten". Mijn plan was om over de wereld te gaan reizen. Om nieuwe wezens te ontdekken. Gabriëlle zelf was een shifter 1 van de beste krijgers van de stam en ik had een beschermer nodig tijdens mijn reis. "Ik wil een reis maken over heel Krasix". Gabriëlle sprong op en binnen 1/2 sec stond er een roest kleurige wolf. "Isobelle Dellasega eindelijk heb ik u gevonden mijn naam is nog niet belangrijk maar...." De jongen verscheen uit de struiken. Tijdens dat hij aan het praten was viel Gabriëlle hem aan. "Aaargh.... Haal die gore hond van mij af" Mijn hemel zei hij nou net gore hond?!. "Gabriëlle laat hem maar gaan". Gabri ging van hem af maar ze bleef grommen. Wat was er tussen die twee aan de hand? "Om terug te komen op mijn verhaal... Ik hoorde jullie praten over de reis van Isobelle en ik sta erop om jullie te vergezellen" "Ik zelf heb er geen problemen maar op de manier dat Gabriëlle u aanviel dunkt mij dat er iets gaande is tussen jullie 2" De jongen begon te lachen en keek Gabri aan. "Lieve Gabriëlle nooit gedacht dat mijn zusje zich tegen mij zou keren"Reacties (2)

 • xXiCeCReaMXx

  LAlalaaaaaa!!
  Hij Is LEUK!!!!
  Ikkenhemweliswaaralmaardatboeitmenietenikhebookeenkleinvervolgjegeschrevenmaardatmaaktnietuitenhetiseenheeeeelleukverhaalenikwilmer!!

  1 decennium geleden
 • MyDreamCloud

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA veddder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)_O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O__O_

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen