Foto bij #3

ik ga ook een foto proberen te zoeken van de personages of willen jullie dat niet dat jullie alles zelf kunnen bedenken in jullie hoofd???

Even later..
Zingend kom ik onder de douche vandaan en ga ik voor mijn gigantische uitpuilende kledingkast staan. "Wat zal ik nu eens aandoen" zeg ik in mezelf. Uiteindelijk pak ik een leuk zwart jurkje en zwarte pumps. Voor de rest deed ik nog een paar armbanden en een tasje met al me benodigdheden erin.

Nog iets later..
Al toeterend hoorde ik ze al aankomen. Vlug pak ik me tasje, en mijn sleutels en waneer ze stoppen begroet ik iedereen met een knuffel, "Ik heb Lisa en Morgan ook mee gevraagd, vind je niet erg toch?" vraagt Ilse "Nee hoor, mompel ik. Alsof ik nu nog een keus had. Ik vond dit echt een naaistreek gewoon even Lisa meevragen terwijl ze heel goed weet dat Monique met Nick had gezoend en dat Lisa heel erg duidelijk partij voor Nick en Monique koos. Maar ik besloot de avond door zoiets niet te laten verpesten, gelukkig was Morgan wel aardig. En zo gingen we op weg naar Livefield.
- Aangekomen bij livefield, "We zijn er" gilt Caitlin opgewonden door de auto. Iedereen stapt uit. We lopen naar binnen "Het is wel een beetje druk" zeg ik. We lopen naar de bar en nemen allemaal een shot. Ik en Morgan zelfs 2. We dansen een beetje, drinken een beetje, flirten een beetje en gaan dan op weg naar Temptation. De plek van de badboys de plek waar Nick vaak is. Ook al is hij niet zo'n badboy, eigenlijk helemaal niet. Lynn merkt me op "hey, wat is er, we zijn al de hele dag leuk bezig en nu doe je zo stil. "Niks, het is gewoon Nick is daar altijd en ik wil hem gewoon niet tegen het lijf lopen. Niet nu het zo goed gaat" Lynn kijkt me met een blik met lichte medelijden aan "laat, Nick nou niet ons avondje verpesten, SCREW HIM, wij gaan lol hebben en feesten tot we er bij neervallen" Ik bedankte haar voor haar woorden meet een kleine glimlach. Ze had gelijk, hij zal niet mijn avond verpesten.

Reacties (4)

 • feminist

  VERDER(H)
  ik zou alleen foto's posten als die mensen er ook uit zien zoals JIJ in gedachten hebt. het is jouw verhaal ;]

  1 decennium geleden
 • Raisy

  Haha, en dan komt ze Bieber tegen?
  Xxx Snel verder!!(K)

  1 decennium geleden
 • badgucci

  Oh, en voor de die meid hier Intense helpt me altijd met de tekens enzo!
  Ik wil haar hierbij publiekelijk bedanken...(H)

  1 decennium geleden
 • takiwatanga

  Leuk stukje (:

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen