Foto bij Hoofdstuk 18

Sorry heel kort hoofdstukje.. maar heb het heel druk :x Veel leesplezier en zo bedankt voor de reacties:DOok al zeg ik elke keer dat ik niet kan posten, door die reacties moet ik wel doorgaan :3

Op de heenweg naar school maakte Bella mij nog eens erg duidelijk dat ik het echt aan niemand mocht doorvertellen. "Anders zeg ik tegen Charlie dat jij bij Matt en zijn vrienden zit, terwijl je eigenlijk aan je huiswerk zou moeten zitten," zegt ze gemeen en ik kijk haar aan... dus zo voelde het om een zus te hebben? "Dat doe je niet," zeg ik geschrokken. "Toch wel, maar als je niks zegt, zeg ik ook niks," zegt ze en ik zucht. Leuk, nu had ik niet eens een keus, Charlie was heel erg oplettend. Toen ik vanochtend zei dat ik bij de jongens had gezeten gistermiddag, ging hij al bijna door het lint. Hij wilde dat ik wat vriendinnen maakte, omdat je maar nooit weet hoe jongens met jou omgaan en of ze je niet gebruiken voor hun eigen zaakjes. Maar daar geloofde ik helemaal niks van, alhoewel Embry wel een beetje raar was. Toch dacht ik dat hij meer met zijn gedachten bij Bella zat dan bij mij. Hij had gezien hoe erg iemand liefdesverdriet kon hebben en zijn middel daartegen, elke soort van liefde gelijk vanaf het begin uitschakelen. Nou dan had hij mooi pech! Bij mij ging dat niet lukken. De rest van de schooldag gaat snel voorbij. Hoewel er in de pauze iets opmerkelijks was. Bella zei gisteren dat het winkelen leuk was geweest, maar zij en Jessica mijdde elkaar heel de pauze. Daarna hoorde ik van Jessica een verhaal dat Bella gek was geworden bij het shoppen en bij een dikke motorrijder was achterop gestapt en het nog leuk vond ook. Matt had heel hard gelachen, maar ik dacht ondertussen 'En ik leef met die gek?'. Het was nu alweer het einde van de dag en Bella bood zomaar aan om mij en Matt naar Jake te brengen. Later begreep ik dat ze het niet voor ons deed, maar natuurlijk voor zichzelf. Zodra ze Jake zag begon ze alweer te flirten, gelukkig dat ik haar een stap voor was. "Jakey!" zegt Bella grinnikend en rent in zijn armen. Ik maak een kots-gebaar naar Matt en die lacht. "Ach, laat haar, ze is weer vrolijk," zegt hij grinnikend terwijl we samen dichter naar Jake toe lopen. "Tja, ik vraag me nu af welke ik liever had," zeg ik en hij schudt zijn hoofd. "Nee dat doe je niet, de vrolijke is zo wie zo beter," zegt hij. "Waarom?" vraag ik gelijk nieuwsgierig. "Van de chagrijnige had IK nooit een lift gehad, het is dat ze goed in haar doen is, anders had ik echt niet mee gemogen" zegt hij en dat maakt me nieuwsgierig. "Oh en waarom dan niet?" vraag ik. "Vertel ik je zo wel, binnen," zegt hij en we komen nu pas bij Jake aan, omdat Bella hem helemaal voor haarzelf mee naar de garage.

Reacties (6)

 • TokioGirls

  Oh dass niet lieff:(
  Kitty is op jake

  7 jaar geleden
 • Attachments

  Matt is een (banana)

  7 jaar geleden
 • IrishNialler

  omg haha. owja ik was gisteren bij vreinden in drenthe dus reageerde ik niet(nerd) het leek idd op een week. vorige was ook lol. victoria leleke heks.(lol)

  7 jaar geleden
 • Joshifer

  Grrr Bella:S

  7 jaar geleden
 • Padme

  foei bella, eerst heel bezorgd doen als ze victoria tegenkom en dan ook nog jake afpakken. arme kitkat.
  snel verder.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen