Hand in hand liep ik met Embry naar zijn huis. Ik zou bij hem blijven slapen, Embry was alleen thuis.
Zijn arm gleed om mijn middel, waarna hij me optilde en een rondje draaide. Ik gierde het uit van het lachen en sloeg wild om me heen.
In zijn huisje aangekomen voelde ik me vies. Niet omdat ik zijn kleding nog aanhad, mijn van het strand. Van de regen, ookal was regenwater meestal schoon.
''Kan ik misschien even douchen?'' Embry knikte en begeleidde me naar de badkamer.
Ik draaide me langzaam om en keek tegen zijn brede borstkas aan. ''Mag ik mee?'' Zijn ogen leken op grote puppyoogjes.
Voorzichtig grinnikte ik en trok ik hem verder mee de badkamer in. Ik had al vaker dingen met jongens gedaan, ik vond het totaal niet eng als ze mijn lichaam zagen. Noem me geen slet, ik vond het alleen niet erg als ik een relatie met ze had. Alhoewel ik nog niets officieels met Embry had.
Ik haalde mijn donkerblonde, golvende haar uit het knote waarin het gepropt zat. Mijn elastiekje legde ik op de rand van de wasbak, net als mijn armbanden.
Mijn handen duwde de joggingbroek die ik van Embry had gekregen omlaag. Ik stapte eruit en raapte hem op. Toen ik opkeek zag ik dat Embry alleen nog zijn boxer aanhad. Hij glimlachte vriendelijk naar me en kwam op me aflopen. Ik legde mijn joggingbroek in de wasbak bovenop die van hem.
Hij legde zijn handen op mijn heupen en liet ze héél langzaam omhoog glijden terwijl hij mijn shirt met zich mee omhoog trok.
Ik stak mijn armen in de lucht waarna Embry gemakkelijk mijn shirt uit kon trekken. Hij legde hem in de wasbak en liet zijn handen naar mijn rug glijden waar hij zonder enige moeite mijn bh los klikte.
Toen hij de bandjes over mijn armen liet glijden hielt ik even mijn adem in.
Wat als hij mijn lichaam lelijk vindt?! Schoot er door mijn hoofd heen. Nooit had ik dit gedacht als iemand mijn lichaam mocht bezichtigen, maar bij Embry had ik het gevoel alsof ik niet goed genoeg was.
Embry bleef zijn blik op mijn gezicht houden toen hij mijn bh bij de overige kledingstukken legde.
Zwakjes glimlachte ik. Ik verlangde naam hem. Ik wilde hem zoenen, aanraken en voelen. Maar ik wis dat - dat te snel zou zijn, dus ik hielt me in.
Ik draaide me naar hem om en trok mijn onderbroek uit waarna ik direct de douchecabine inliep. Even laten kwam Embry er ook bij staan, naakt ofcourse.
Hij glimlachte naar me toen het water zich over mijn hoofd verspreidde en de rest van mijn lichaam nat maakte. Ik glimlachte terug en trok hem tegen me aan. Er was niets, geen geilheid of iets, gewoon pure liefde.
''Je bent mooi, Aliana.'' Ik giechelde zachtjes en pakte de douchegel.
Zonder er bij na te denken begon ik hem in te zepen. Mijn handen gleden steeds lager over zijn buik, tot dat ik erachter kwam waar ik mee bezig was.
Embry keek me grijnzend aan toen ik een stapje naar achter deed en weg keek.
Hij kwam dichter bij me staan waardoor ik tegen de muur aankwam met mijn rug.
Embry boog zich langzaam naar me toe en drukte zijn natte lippen op de mijne. Eerst was het vrij rustig, tot zijn tong de mijne vond en besloten om een liefdesspel te gaan spelen.
Mijn ademhaling haperde, wat aangaf bij Embry dat ik me begon op te winden. Ging dit te snel? Of niet? Ik had al meer ervaring met jongens, al had ik nog nooit seks gehad.
Ik schrok toen ik zijn hand langs mijn onderbuik naar beneden voelde glijden.
Hij schonk me een oogverblindende glimlach wat voor mij de doorslag gaf en ik hem liet gaan. Hij mocht doorgaan waar hij mee bezig was. Nee, hij móest doorgaan.
Oh mijn god, ik leek wel een of andere seksmaniak.


~~~Dit deel zuigt best wel enzo~~~

Reacties (12)

 • Octopussy

  zuigt idd helemaal niet, ;o

  8 jaar geleden
 • Kreynta

  ghehe geniaal!xD
  het zuigt helemaal niet!
  @Inger1234; idd, omg ik weet niet of ze dat zo leuk zal vinden...

  8 jaar geleden
 • Zenith

  dit zuigt helemaal niet o:

  8 jaar geleden
 • Emrys

  Leuk Seksmaniak:D

  Nog een stukje:D
  Nog een stukje:D
  Nog een stukje:D

  8 jaar geleden
 • Rembrandt

  nee hé!
  dat zeg ik altijd! (seksmaniak)
  pfft nu heeft deze reactie geen zin meer...
  verder <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen