Ik ben bezig geweest met de cover van dit verhaal en heb er nu dus 5xD. Ik zal in het volgende hoofdstuk ze neerzetten en dan kunnen jullie keizen welke jullie het mooiste vinden.

Ik hoor iemand naar Draco roepen en zie dat het Blaise is, shit die herkent me zeker weten. Ik probeer weg te komen, maar Draco houdt me vast en lacht zachtjes. Ik zie hoe Blaise dichterbij komt en hij kijkt naar mij, nu ben ik er geweest.

"Wow, waar heb je die hete chick gevonden?", Vraagt Blaise verbaasd.
"Ik vond haar bij de drank tafel in haar eentje en ging met haar dansen, je zoekt maar zelf een meisje".
"Ik hoef jouw afdankertjes echt niet hoor, Dray. Kijk daar is nog een leuk meisje".
"Je bedoeld Astoria, de slet. Haha, die is alleen leuk aan de buitenkant, de binnenkant is niks".
"En dat meisje waar jij nu mee danst, heeft wel een leuke binnenkant?"
"Ja, want ze doet niet arrogant of verwend, dus is ze niet zoals Astoria of Park", Draco zegt 'Park' walgend.
Ik giechel zachtjes in mezelf, maar helaas merken ze het op. Ze kijken me aan en schieten dan beide in de lach. We lachen met z'n drieen en Astoria komt naar ons toe. "Waar lachen jullie om?", Vraagt ze slijmend.
"We lachen over jouw en je 'unieke' dansstijl", grinnikt Blaise.
Draco lacht mee en ik zie Astoria rood worden. Ik bijt hard op mijn onderlip, zodat ik niet in lachen uitbarst. Astoria stormt boos weg en we lachen haar uit. "Hoe heet je eigenlijk?", Vraagt Blaise grijnzend aan me.
Ik kijk verlegen weg, want daar kan ik geen antwoord op geven. Blaise is mijn broer, dus als hij erachter komt flipt hij. Het is mijn eigen schuld dat ik zo gepest wordt. Op mijn eerste schooldag zag ik Blaise gemeen doen tegen een eerstejaars. Ik werd boos op hem en zei dat hij normaal moest doen, zoals hij thuis altijd doet. Ik wist natuurlijk niet dat hij een pestkop reputatie had, dus keek iedereen hem vragend aan. Hij werd boos op mij en schold me uit, zodat hij z'n reputatie kon redden. Het was zo erg dat ik huilend weg rende. Iedereen lachtte me uit en de volgende dag negeerde Blaise me, mijn eigen broer. Hij was super populair dus iedereen deed hem na en negeerde me dus ook. Niemand praatte met me, uit angst voor Blaise. Draco was vroeger een goede vriend van me, maar hij koos Blaise kant. Thuis doet Blaise afstandelijk, maar soms gedraagt hij zich als een broer. Draco doet dan mega aardig tegen me en is mijn beste vriend. Helaas kan hij dat niet op school doen, want dat is slecht voor zijn reputatie. Blaise deed tijdens de zomervakantie normaal tegen me, dus ben ik blij. Maar als hij erachter komt dat ik met Draco dans en dat ik zo doe, dan haat hij me weer. Dan is alles verpest en ben ik mijn broer kwijt. Ik doe alles voor mijn broer, hij is belangerijk voor me. Hij is de enigste die weet van mijn speciale gave. Ik kan met mijn gedachtes dingen doen. Ik kan dingen toveren, zonder toverstok. Helaas kost dat veel van mijn energie. Ik wou een keer een zwerkbal veld toveren- met mijn gedachtes -, maar dat ging fout. Het kostte me teveel energie en ik kreeg een witte pluk haar. Het was een teken van mijn levensenergie die uit me verdween. Sindsdien ben ik super voorzichtig met mijn gave en gebruik het voor simpele dingen. Ik krijg ook hoofdpijn als ik mijn gave teveel gebruik, wat dus heel vervelend is. Blaise kijkt me nog steeds vragend aan, maar dan komt in ene het antwoord. "Dat is een geheim", zeg ik mysterieus. Draco lacht erom en Blaise kijkt boos, hij haat het als hij iets niet weet. Dan doet hij als een klein kind, zijn armen over elkaar en kijkt boos, alsof je zijn lolly hebt afgepakt. Ik lach er zachtjes om en Draco lacht mee. Wow, wat is zijn lach sexy. Wat? Zo mag ik niet denken over hem, hij is een vriend. Toch?

Dus het volgende hoofdstuk gaat over de cover, dus dan kan je kiezen

Reacties (1)

 • Histoire

  Oh Blaise is echt een macho:|
  Je doet je zus dat toch zo niet aan? Door zijn schuld is ze dus ze onpopulair gewoon omdat ze voor een eerstejaar opkwam

  Blaise is zielig:@

  Snel verder xxx

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen