We zaten bij een klein kampvuur. Alleen Leah, Kim, Emily, ik en de jongens waren er. Verder geen oudere personen zoals oude Quil en Billy Black bijvoorbeeld.
Ik leunde tegen Embry's blote borskas aan. Ik zat schuin voor hem, tussen zijn benen met mijn rug tegen zijn borst.
Seth streelde over mijn blote bovenarm terwijl hij in gesprek met Jared en Kim was.
De vermoeidheid sloeg toe. Ik was vreselijk moe en wilde eigenlijk heel graag slapen, maar ik mocht absoluut niet in slaap vallen. Dat zou gênant worden en vervelende opmerkingen van Paul en Jacob opleveren.
Ik zag hoe Leah opstond en richting de zee liep. Ja, ons kampvuur was op het strand.
Voorzichtig maakte ik me los uit Embry's armen en stond op. Vragend keek hij me aan.
Ik gebaarde dat ik even achter Leah aanging en hij knikte.
Leah zat met haar voeten in het water en keek hoe de golven zachtjes de kust raakte.
''Hey.'' Fluisterde ik toen ik naast haar ging zitten. Ze keek me verbaasd aan.
''Ehh, hé.'' Fluisterde ze terug. ''Waarom zo verbaasd?'' Leah haalde haar schouders op en trok haar knieën op waarna ze haar armen eromheen sloeg. Haar hoofd liet ze rusten op haar knieën.
''Normaal komt er nooit iemand vrijwillig met mij praten.'' Haar stem klonk zachtjes en schor. Dat is anders dan normaal.
Als ze bij de jongens in de buurt is, is haar stem hard en bot.
''Ik wel, ik denk dat je heel aardig bent.'' Leah richtte haar donkerbruine ogen op mijn gezicht en keek me verward aan. Haar boblijn die op kaaklengte was afgeknipt golfde mee in de wind.
''Luister, ik weet wat er is gebeurd tussen jou en..'' Snel knikte Leah. Ze wilde niet dat ik zijn naam zou uitspreken. Door Sam's naam alleen al te zéggen deed ik haar al pijn.
''Mag je Embry?'' Vroeg ik plotseling. Ik had geen idee waarom ik het vroeg, maar ik wilde het héél graag weten. Leah haalde haar schouders op.
''Ik heb nog nooit face to face met hem gepraat. Voordat jij kwam was hij áltijd met de jongens.'' Ik knikte als teken dat ik hem begreep.
''Jacob vertelde me ooit hoe Embry is in real life, en je mag echt blij zijn dat je zo'n jongen hebt gevonden.'' Verward draaide ik mijn hoofd naar de hare, maar Leah had haar blik alweer op de zee gericht en weigerde me aan te kijken.
''Hoe is Embry dan volgens Jacob?'' Leah glimlachte, al was het een glimlach zonder vreugde.
''Wist je dat hij een ongewenst kind is? Hij weet niet wie zijn vader is. Alle mannen waarvan het zou kunnen zijn hier in La Push is al getrouwd.''
Mijn ogen werden groot, gigantisch groot. Ze zouden zo uit hun kassen kunnen rollen. Was Embry een ongewenst kind? Waarom heeft hij me dat nooit verteld?
''Hij is heel erg verlegen, hij praat niet graag met meisjes omdat hij snel nerveus wordt van ze.''
''Bij mij gedraagt hij zich nooit nerveus.'' Mompelde ik een beetje beduusd. Leah grinnikte. Dit keer zat er weer geen vreugde in. Ze vond het gewoon een beetje lachwekkend dat ik Embry voor geen meter kon begrijpen.
''Dat komt omdat hij verliefd op je is, en jij ook op hem. Je weet dat wolven via hun gedachten met elkaar kunnen communiceren, toch?'' Ik knikte met een klein glimlachje. Leah zag het en glimlachte terug. Ze was helemaal niet zo vreselijk als iedereen zei. In tegendeel, ze was best aardig en lief.
''Hij denkt álleen maar aan je als hij moet wachtlopen. Hij vind het verbazingwekkend dat jij ook verliefd op hem bent, ookal komt het door het inprent gedoe.''
Ik knikte en draaide me een kwartslag. Embry zat naar me te kijken en glimlachte. Ik glimlachte terug en zag hoe Embry me een knipoog gaf. Ik lachte mijn witte tanden bloot waarna ik me weer terug draaide naar Leah.
''Zie je? Zo zou hij nóóit tegen een meisje doen.''
Een vraag schoot mijn hoofd binnen. Ontdanks ik bang was om hem te vragem deed ik het toch.
''Heb ik hem eigenlijk ontgroent?'' Leah schudde haar hoofd. ''Hij heeft ooit met een meisje gezoend toen hij dronken was, daarna nooit meer tot jij kwam.''
Ik glimlachte en voelde mijn wangen gloeien wat aangaf dat ik aan het blozen was.
''Hij zoent anders wel als een pro.'' Leah begon kéihard te lachen, waardoor the pack verbaasd naar Leah keek. Ze zagen haar nooit lachen. Ik draaide me naar de jongens toe en haalde mijn schouders op als teken dat ik niet begreep waarom ze aan het lachen was, wat ook echt het geval was.
Embry wenkte me, ik gebaarde dat ik eraan kwam en hij knikte.
Ik gaf Leah een vriendschappelijke kus op haar wang, wat mijn vriendinnen en ik vroeger ook altijd bij elkaar deden, voordat ik ontdekt werd. Ze keek me verbaasd aan. Ik glimlachte en keek haar aan.
''Jij vindt echt wel iemand, Leah, don't worry. Someone out there is waiting for you.'' Ik stond langzaam op en rende op een drafje naar Embry toe.
''Waar ging dat over?'' Vroeg hij oprecht geïnteresseerd. Ik haalde mijn schouders op met een brede glimlach op mijn gezicht.
''Gewoon, meidenpraat.'' Jacob maakte een kotsgeluid toen hij mijn uitspraak hoorde.
Ik liet mijn sarcastische blik naar Jacob glijden, waardoor Paul, Embry en Jacob hard begonnen te lachen.
Ik gaf Embry lachend een stomp.
''Niet uitlachen.'' Embry trok me terug in zijn armen zoals ik voordat ik naar Leah ging had gezeten.
''Doe ik niet, I love you.''

Reacties (8)

 • benign

  Leah kan wel aardig zijn!! -aa-,
  aaaa aloveyourstory-aaaa-
  _O_

  8 jaar geleden
 • SEXYSTYLES

  Awewwh cute.

  8 jaar geleden
 • xoxPrisxox

  love it

  8 jaar geleden
 • Emrys

  Sweet(A)

  8 jaar geleden
 • xxxsmile

  echt sweet,<333


  echt heel snel verder.(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen