Ik had besloten om een brief te schrijven naar Embry. Niet eens een email ofzo, nee een brief. Ik wilde het hem vertellen over mijn broer.
Dat was ik hem wel verschuldigd, aangezien ik er eerder vrij overstuur van was.
Ik wist niet of het hem wel zou interesseren en of hij hem wel zou openmaken, maar dat maakte niet uit.
Ik wilde het gewoon even van me afschrijven.

Lieve Embry,

Schreef ik op het papier. Ja, lieve Embry. Voor mij is hij nog altijd die lieve Embry waar ik zo verliefd op werd.

Lieve Embry,

Een stemmetje in mijn hoofd zegt dat ik je nog iets verschuldigd ben, en dat is de uitleg over mijn broer. Waarom ik er zo overstuur van raakte toen je er naar vroeg terwijl je geen verkeerde bedoelingen had.
Wist je dat ik een ongelukje was? Ik heb zelfs een abortus overleefd, wat volgens de artsen echt een wonder was. Dit was nog nooit eerder voorgekomen.
Al vanaf mijn geboorte vonden mijn ouders mij minder waard dan mijn broer.
Ze wilde in de eerste instantie maar één kind. Ze noemde me ook vaak mislukkeling omdat ik een abortus had overleefd.
Mijn broer daarentegen deed wel lief tegen me. Hij zei dat hij zich geen beter zusje had kunnen wensen.
Op de negende verjaardag van mijn broer was ik zes jaar. Ze gingen naar een pretpark met spookhuizen, achtbanen en suikerspin kraampjes.
Ik mocht niet mee. Ik moest alleen thuisblijven, samen met de hamster van mijn broer.
Ik weet nog goed hoe eenzaam die dag voor me was. Ik heb mezelf rond twaalf uur 's middags in slaap gehuild en heb geslapen tot mijn ouders terug kwamen.
Ik vroeg me later vooral af hoe ze het in hun hoofd haalden om een zesjarig kind alleen thuis te laten.
Toen mijn broer negentien was, wilde hij naar een vriend van hem
Hij besloot op de motor te gaan, die vond hij mooier, sneller en interessanter dan de auto die hij van mijn ouders had gekregen.
Ik wilde mee, ik wilde niet thuisblijven bij mijn ouders. Maarmijn broer zei dat het beter was als ik niet mee ging. Hij zei dat hij een vreemd voorgevoel had over iets en dat ik thuis moest blijven. Ik geloofde hem, en hij had gelijk. Die avond werden we gebeld door het ziekenhuis dat mijn broer een ongeluk had gehad en dat hij in het ziekenhuis was overleden aan zijn verwondingen.
Ik had me nog nooit zo alleen gevoeld.

Altijd al heb ik van zingen gehouden, mijn oma zei dat ik liedjes op Youtube moest zetten. Toen ook zij overleed begon ik er pas mee. Als eerbetoon aan haar.
Ze werden vaak bekeken en algauw liep ik met een platencontract op zak. Ze vonden me vooral bijzonder omdat ik zonder enige hulp twintig liedjes had geschreven in slechts twee weken.
Ik mocht meedoen aan een kleine tour, ik ging langs een aantal steden en zou me daarna verder focussen op school en een nieuw album.
Toen we in Forks kwamen prentte wij in.
Mijn ouders vonden dat ik me als een verwend nest gedroeg, wat natuurlijk niet waar was. Ik was een ongewenst kind. Net als jij, jij was ook een ongewenst kind. Maar voor mij ben je nooit ongewenst geweest. Ik weet niet of dat ook voor jou zo was/is maar dat maakt niet uit.
Mijn ouders zochten op een site naar huisjes voor me in La Push, ze kwamen bij Quil's moeder uit die nog graag iemand in huis wilde. En dat werd ik.

Tot kort geleden. Het gaan redelijk met me. Alleen het zingen van de liedjes is lastig. Dan moet ik aan jou denken. Aan hoe erg ik je wel niet mis. Ik weet niet of je mij mist, misschien gooi je deze brief wel weg zonder hem open te maken. Misschien haat je me wel. Voor als je nog met Isabella bent, ik wens jullie veel geluk samen. Voor als je niet meer met haar bent, ik mis je.

Ik mis je echt Embry, ik kan niet leven zonder jou.

Aliana,

Reacties (8)

 • Sonyara

  Zware lap tekst meis..
  Maar o zo goed geschreven..

  6 jaar geleden
 • GublerLove

  Niks bijna huilen, ik zit hier keihard te janken en m'n moeder zit me vreemd aan te kijken...
  Love your story!

  8 jaar geleden
 • benign

  aahhwww, kreeg echt bijna tranen!!!

  8 jaar geleden
 • Kreynta

  omg hoeee zielig!:(:(:(

  8 jaar geleden
 • Pikachu16

  aawwww (ik kan egt nie stoppen met dat geaaaawwwww)
  snel verderrrrr(flower)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen