''Gaan jullie nu al weg?'' Vroeg Emily beteuterd. Embry en ik knikte voorzichtig.
''Volgens mij hebben die vanavond goedmaakseks.'' Mompelde Paul zachtjes. Ik begon te blozen waardoor alle jongens begonnen te juichen.
''Goodluck, Embry.'' Riep Jacob lachend. Renesmee gaf hem een duw waarna hij haar in zijn armen trok.
''Kom, kom, kom.'' Mompelde Embry ongeduldig. ''Niet zo ongeduldig anders gaat er vanavond helemaal niets meer gebeuren.'' Mompelde ik een beetje geïrriteerd.
Ik zei iedereen gedag en liep samen met Embry de deur uit. Embry was duidelijk nerveus, ik kon het aan alles wat hij deed merken.
Hij kneep mijn hand bijna fijn, maar hij liep ook op een vreemde manier.
Hij liep alsof hij niet wilde gaan, maar toch ook weer wel. ''Waarom doe je zo nerveus?'' Fluisterde ik zachtjes. Ik wist toch al dat hij het wel zou horen.
''Ik weet niet.'' Mompelde hij. Zijn stem trilde. ''Ik heb je zolang niet bij me gehad, je maakt me nerveus.'' Ik lachte en liet hem stoppen met lopen. ''Als je geen goedmaakseks meer wilt kan je het ook gewoon zeggen, hé.'' Embry keek me beduusd aan. ''Maar dat wil ik wél.'' Ik lachte en haalde mijn schouders op.
''Kom dan.'' Riep ik terwijl ik zijn hand losliet en richting zijn huis rende.

Embry liet het licht in zijn slaapkamer uit en deed de gordijnen dicht. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik moest doen, dus ik ging maar op Embry's bed zitten.
Door die wolvenogen van hem kon hij me toch wel zien.
Ik voelde zijn warme handen op mijn schouders die me langzaam achterover duwde. Ik ging wat verder op het bed liggen en voelde Embry boven me.
Hij steunde op zijn ellebogen en drukte zijn lippen op de mijne. Zijn tong tikte tegen mijn lippen die ik algauw opende. Embry's hand duwde mijn shirt omhoog en onze zoen werd onderbroken toen hij hem over mijn hoofd trok.
In een rot snelheid trok ik ook zijn t-shirt over zijn hoofd. Zijn handen gleden over mijn buik naar beneden waar hij vervolgens aan de knoop van mijn broek frunnikte. Hij schoof hem over mijn heupen naar beneden en liet hem naast het bed vallen.
Thank god hoefde ik het niet bij hem te doen en schopte hij zijn broek zelf al uit.
Embry klikte mijn beha los en liet hem met een zacht plofje naast het bed vallen.
Hij plaatste zijn lippen in mijn hals, over mijn borst tussen mijn borsten door over mijn buik naar beneden. Ik klauwde mijn nagels in het matras toen ik doorhad wat hij wilde gaan doen.
Hij trok mijn slipje naar beneden en ik hapte naar adem. ''Embry..'' Fluisterde ik, niet instaat om een beter geluid te produceren.
Embry kwam weer omhoog en drukte zijn lippen vurig op de mijne. Met mijn voeten - jawel voeten, duwde ik zijn boxer omlaag.
Ik voelde hem tegen mijn 'opening' en even stopte Embry. Hij keek me doordringend aan, wat mij verwarde. ''Wat is er?'' Hijgde ik zachtjes.
Hij haalde zijn schouders op en streek wat verdwaalde plukjes haar uit mijn gezicht. Embry moest niet nu gaan stoppen, niet nu ik op ontploffen stond.
''Niets.'' Beantwoordde hij mijn vraag. ''Ga dan door.'' Fluisterde ik zachtjes. Embry drukte zijn lippen op de mijne, dit keer liefdevoller.
Ik voelde hoe hij in me kwam en ik klauwde mijn nagels in zijn schouderbladen, hij zou er hoogstwaarschijnlijk toch niets van voelen. Hij begon steeds sneller te bewegen, wat aangaf dat hij ook de controle over zijn lichaam aan het verliezen was.
Hij liet mijn lippen los om naar adem te kunnen happen.
''Embry.'' Kwam er kreunend uit mijn mond.
Plotseling ontplofte er overweldigend gevoel in mijn lichaam wat aangaf dat ik gekomen was, Embry stopte ook, dus hij zou dan ook wel klaar zijn.
Hijgend viel hij naast me neer en sloeg hij zijn arm om mijn middel.
''Ik heb je echt gemist, maar dit heb ik ook gemist, hoor.'' Ik begon te lachen, wat erg vreemd klonk aangezien ik nog bezig was met uit hijgen.
''Je hebt gelijk.'' Fluisterde ik zachtjes. ''Je hebt helemaal gelijk.''

Reacties (5)

 • SEXYSTYLES

  ghehehhe

  8 jaar geleden
 • benign

  Oeee, haha, aloveeeyour story, het is zóó gek dat hij niet elke dag in de top staat!

  8 jaar geleden
 • Rembrandt

  oh nee hé
  ik zie het einde al komen!
  (letterlijk want ik heb The End gezien haha)
  en ze hebben geen condoom gebruikt daar komen mini Embry's van
  <3

  8 jaar geleden
 • Zenith

  ze vergeten de condoom!(nerd)

  uahahah, ik ben echt een pret/moment bederver (':

  8 jaar geleden
 • JacobakaSeth

  Zozo! heavy stuff!
  hahah <'33

  -Bourbon

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen