Foto bij ~ 58. 'I'm Not His Girlfriend!' ~

Saaiste hoofdstuk ever..
Maar ja

Lees de story van: SnoopyTheDog
Differend Worlds <-KLIK OF IK STEEL JOUW COOKIES!

Je loopt naar Naruto en Kakashi toe om te kijken, hoe diep de wond van Naruto is. Als je eenmaal naast Kakashi gehurkt zit, kijk je vol verbazing naar de wond op Naruto’s hand. Want in plaats dat hij heel erg bloedt, begint de wond uit zichzelf te helen. Kakashi pakt wat verband uit zijn zak, en begint zijn hand te verbinden. Even kijk je naar Naruto en ziet dat hij niet naar zijn wond kijkt, alsof hij bang is dat het heel erg is. ‘Uh… Hey… Zal ik… Okay zijn?’ zegt Naruto op een bange manier. Je ziet een kans om een geintje uit te halen, waardoor je hoopt dat Naruto heel bang wordt. ‘Eh.. Naruto.. Het ziet er niet best uit! Het lijkt erop dat je dood zal bloeden!’ zeg je zo geloofwaardig, dat Naruto je heel bang aankijkt en zijn hand vliegensvlug wegtrekt. Gelukkig heeft Kakashi net op tijd het verband goed om zijn hand gebonden, anders was het losgegaan en moest hij weer alles opnieuw verbinden. ‘Naruto rustig aan, het zal wel goed komen… En Kazumi maakte maar een geintje, wees dus maar niet bang.’
Na een aantal lange minuten zitten jullie op een bootje, onderweg naar de plek waar jullie Tazuna naartoe moeten brengen. Je leunt met jouw hoofd op Sasuke’s schouder, en met de rest van jouw lichaam zit je tegen hem aan. Aan Sakura’s boze jaloerse blikken, kan je zien dat ze dat totaal niet leuk vindt. ‘Wat een dikke mist! Ik kan er niks doorheen zien!’ zegt Sakura maar verbaast, met de hoop dat niemand merkt hoe jaloers ze op jou en Sasuke is. ‘We zullen de brug zo zien. The Wave Country is bij de brug.’ Zegt de man die ervoor zorgt dat jullie bij de brug aankomen. Niet lang erna zie je dat jullie bijna bij de brug zijn, omdat je als je goed kijkt de brug door de mist ziet.
Als jullie langs de brug varen gilt Naruto blij: ‘Wow het is groot!’ Met een verbaaste blik kijk je naar boven, en ziet dat Naruto gelijk heeft. Maar je irriteert je aan hem, dus pakt je Ogi weer uit je tasje en slaat hem ermee op z’n gezicht. ‘Naruto, kop dicht… Ze verstoppen zich niet voor niks in de mist.’ ‘Ja blonde! Waarom denk je dat we ons verstoppen in de mist? En hier naartoe kwamen op een boot? We zullen diep in de problemen zitten als Gatou ons vindt. Jouw vriendinnetje snapt het tenminste’ zegt de man tegen Naruto. ‘Pardon? Beweer je nou dat ik zijn vriendinnetje ben!? Ik pleeg eerder zelfmoord dan dat ik Naruto’s vriendinnetje ben!’ snauw je naar die man terwijl je hem ook een mep verkoopt met jouw Ogi. Iedereen kijkt jou eventjes verbaast aan en jij gaat weer rustig zitten.
Als jullie eenmaal aangekomen zijn, stappen jullie één voor één uit het bootje. Je voelt hoe Sasuke jouw hand pakt, en hand in hand liepen jullie met de rest van Team 7 mee. ‘Sensei…’ zegt Tazuna terwijl hij even diep adem haalt en zijn zin afmaakt. ‘Ik… Wil met je praten… Het gaat over deze missie…’ Je hoort wat Tazuna zegt en kijkt naar Kakashi. Je ziet dat Kakashi alleen maar naar Tazuna kijkt en wacht totdat hij verder praat. ‘Je hebt gelijk.. Deze missie is te gevaarlijk voor jullie… Een super gevaarlijke man zit achter me aan, om me te vermoorden..’ Kakashi draait zich onmiddellijk om en herhaalt een aantal woorden zie Tazuna gezegd heeft: ‘Een super gevaarlijke man? Wie?’
‘Je hebt vast zijn naam ooit een keer gehoord.. De man met veel macht… Een man genaamd Gatou…’ beantwoordt Tazuna. Geschrokken kijk je naar Tazuna, net zoals Kakashi op dit moment doet. ‘Huh! ? Gatou… Van de Gatou Company? Hij is één van de machtigste mensen in heel de wereld!’ Je kijkt eerst naar Kakashi en dan naar Tazuna, en merkt al dat jullie erg in de problemen zitten.
Nadat Tazuna alles heeft uitgelegd aan Kakashi en de rest van het team, denken jullie allemaal eventjes na en zegt Sakura uiteindelijk: ‘Ik snap het… Sinds je de brug aan het bouwen bent… Zit je in de weg.’ Je knijpt zachtjes in Sasuke’s hand. Hij kijkt je met een glimlach aan en dan kijkt hij naar Tazuna. ‘Dus.. Deze ninja’s zijn gehuurd door Gatou?’ vraagt Sasuke aan Tazuna. Je vindt dat je niks te zeggen hebt, dus kijk je maar naar Naruto. Door zijn “Ik snap er helemaal niks van” blik schiet je in de lach, waardoor het hele team je raar aankijkt. ‘Wat… Mag ik soms niet lachen om Naruto’s lachwekkende hoofd…’ zeg je beledigt terwijl je Sasuke’s hand langzaam loslaat.
‘The Wave Country is super arm. Zelfs de leen heer heeft geen geld. Natuurlijk, hebben we zelf ook niet veel geld. Niet genoeg voor een dure B-Rank missie.’ Kakashi kijkt met zijn droge uitdrukking naar Tazuna. ‘Nou… Als je nu stopt met de missie… Wordt ik op zeker vermoord… Maar… Maak je er maar geen zorgen over! Als ik dood ga, zal mijn schattige tienjarig kleinzoontje alleen maar een paar dagen huilen! Ooh ja, en mijn dochter zal een treurig leventje leiden en de Lead Village ninja’s voor altijd haten… Maar het zal jullie fout niet zijn… Helemaal niet!’ zegt Tazuna heel blij. Vol ongeloof kijk je naar Tazuna. ‘Ben je vroeger niet stiekem van een berg af gevallen… Want eh.. Je lijkt me een beetje… Gek..’ terwijl je dat zegt, draai je met jouw vinger bij jouw hoofd. Als teken dat hij gek geworden is. ‘Of is dat normaal bij hersenen als de jouwe… Vetzak…’ Kakashi schrikt van de woorden die uit jouw mond komen, en plaatst snel zijn hand voor jouw mond zodat ophoudt met praten. ‘Sorry voor de woorden die uit mijn dochters mond komen… Ze is alleen een beetje chagrijnig…’ zegt Kakashi terwijl hij zich verontschuldigt.

Reacties (8)

 • ilsietju

  Ik ben net zoals DesxTiny reactieinspiratieloos >.<
  Maar wel weer heel snel verder of ik steel de cookies die jij gestolen hebt!!

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  Waarom zegt hij dat ze moeten stoppen.
  Het maakt veel uit als iemand dood gaat en hij zegt het alsof het net zoiets is als ademen:8
  Die gast is echt gestoortxD

  9 jaar geleden
 • DesxTiny

  Reactieinspiloos o.o

  9 jaar geleden
 • kjaartje

  Verder verder verder verder verder onegai~

  Kakashi schaamt helemaal XD

  Xx Kia(flower)

  9 jaar geleden
 • Kiriyama

  Haha, kudo+snel verder (heart2)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here