Foto bij Hoofdstuk 34

Zo weer een nieuw hoofdstukje, ben blij dat het ein-de-lijk weekend is!! En het vorige hoofdstuk heb ik nog afgemaakt, dus als je alleen het kleine stukje gelezen had, er staat nu meer :3
Oja dit plaatje vond ik zo schattigxDHet komt ook wel in de tekst voor, maar wie is het? Of moet het voorstellen, het komt niet helemaal overeen, maar daar kan je wel even doorheen kijken, toch?
Veel leesplezier!! En bedankt voor de reacties steeds :3

Nadat ik snel een joggingsbroek heb aangetrokken, loop ik weer naar beneden. "Nee, dat is ze dus niet," zegt Matt boos tegen zijn ouders en zodra ze mij zien, vallen ze stil en doen ze alsof er niks aan de hand is. Een beetje bewonderend ga ik op mijn stoel zitten en Matt schuift me een kopje met ijs toe. "Mama's favoriet, zelf gemaakte aardbeienijs," zegt hij en ik pak een lepeltje erbij. "Ziet er lekker uit," zeg ik en zijn moeder knikt tevreden. Ik neem een hapje en het was echt heerlijk! Wat die vrouw al allemaal niet kon met eten! "Lekker?" vraagt ze gelijk en ik knik. "Mooi! Want er is nog meer!" zegt ze vrolijk. "Matt, heb je je huiswerk al af?" vraagt zijn vader dan en Matt zucht. "Bijna," zegt hij en eet snel verder om meerdere vragen te ontwijken denk ik. "Bijna als bijna af, of bijna als ben er bijna aan begonnen?" vraagt zijn vader en hij kijkt hem streng aan. "Bijna aan begonnen? Maar ik wilde nog met Kittie op de Xbox! En het is niet echt gezellig als ik mijn huiswerk ga zitten maken, terwijl zij hier te gast is, toch?" zegt hij en zijn vader schudt zijn hoofd. "Zij heeft vast ook wel huiswerk?" vraagt hij en kijkt naar mij. "Owh ik?" vraag ik verrast en ik kijk naar Matt die heel erg zijn hoofd schudt. "Ja, jij ja," zegt hij met een lach. "Uhm een beetje," zeg ik dan maar. "Goed, dan kunnen jullie elkaar helpen," zegt hij. "Maar pap.." zegt Matt op zeurderige toon. "Niks geen gemaar jongen, als je huiswerk af is, mag je weer doen wat je wilt," zegt hij streng. "Maar wat als Kittie eerder klaar is? Moet ze zich dan de hele tijd gaan vervelen in haar eentje?" vraagt hij. "Nee, wij zijn er toch ook nog?" zegt zijn vader. "Oja, dan zal het echt gezellig worden," zegt Matt en rolt met zijn ogen. Ik grinnik en zijn moeder klapt blij in haar handen. "Ja! Dan laat ik Kittie je babyfoto's zien, toen je nog schattig en klein was," zegt ze. "Ey! Ik ben nog steeds schattig en klein toch?" zegt hij met een lach en kijkt dan met puppyoogjes naar me. "Jaha, moederskindje," zeg ik grinnikend en hij kijkt me beledigd aan. "Owhh, ik moederskindje?" vraagt hij en ik knik. "Echt wel," zeg ik grinnikend en hij schudt zijn hoofd. "Niet waar!" zegt hij. "Ze maakt jouw broodjes voor in de pauze," zeg ik. "Ja, maar dat doet ze graag," zegt hij protesterend en zijn moeder lacht. "Ach, hij is wel mijn lieverdje!" zegt ze en geeft hem een kusje op zijn wang, wat er best schattig uitzag, totdat hij het er met een vies gezicht weer afveegde. Waardoor we allemaal moeten lachen.
Als we allemaal zijn uitgegeten, help ik Matt's moeder nog even met de afwas. Ze wilt me daarna speciaal Matt's foto's laten zien, dus besluit ik toch maar even te kijken. "Whaha, hier is hij schattig," zeg ik lachend en wijs naar een foto waar Matt een veel te grote pet op had en een veel te grote witte trui. "Ach, daar zat hij in zijn rappersperiode," zegt zijn moeder liefdevol en ik grinnik. "Dus hij wilde Jay-Z echt verslaan," zeg ik en we slaan de bladzijde om. "Ach kijk nou! De kleine boefjes allemaal op een rijtje!" zegt ze na een tijdje lachend en ik moet ook heel hard lachen. Embry, Quil, Matt en Jake stonden met zijn alle in een rijtje als een soort gangsters met die capuchon op en ze waren daar ongeveer een jaar of zeven. "Wat waren ze nog klein daar," zeg ik lachend en ze knikt hevig. "Ja, ze worden veel te snel groot!" zegt ze en slaat de bladzijde om. Nadat ik het hele album heb gezien, ga ik ook naar boven, waar Matt al bezig was met zijn huiswerk. "Matt?" vraag ik en ik klop op zijn deur. "Kom binnen!" zegt hij en ik stap naar binnen met mijn schooltas op mijn rug. "Lukt het een beetje?" vraag ik en hij knikt. Ik pak de foto erbij die ik mocht houden van zijn moeder. De 'gangster' foto. "Wat is dat?" vraagt hij. "Owh, een foto die ik mocht houden, heel goed chantage materiaal," zeg ik lachend en gelijk staat hij op om de foto te bekijken. "Laat zien," zegt hij en pakt de foto snel uit mijn handen. "Nee! Die mag je niet houden!" zegt hij en legt hem snel onder zijn wiskunde boek. "Jawel! Hij is zo leuk!!" zeg ik. "Gênant zul je bedoelen," zegt hij en houdt zijn handen strak over het wiskundeboek als ik de foto wil pakken. "Ik heb hem van je moeder gehad dus geef hem weer terug," zeg ik lachend en hij schudt zijn hoofd. "Nee, ik heb hem weer afgepakt, ik zoek wel een leukere foto voor je uit, owh wacht, die zijn er niet, helaas," zegt hij en besluit om het even te laten rusten. Ik zou die foto straks nog wel te pakken krijgen. "Goed dan, maar kan je me wel helpen met wiskunde? Ik snap er echt helemaal niks meer van, wat is een cosinus en wat een sinus?" vraag ik en er vormt zich een glimlach rond zijn mond. "Weet je dat nu nog steeds niet?" zegt hij plezierig en ik rol met mijn ogen. In veel dingen was ik beter dan hem, maar in moeilijke schoolvakken kon hij me altijd verslaan en dat vond hij blijkbaar leuk. "Nee en jij bent een nerdje, dus kan je het me mooi uitleggen," zeg ik en ik pak een stoel en schuif hem aan bij zijn bureau. "Goed dan, omdat je het me zo vriendelijk vraagt," zegt hij en begint me daarna wiskunde uit te leggen.
Na de lange bijles van wiskunde, was het al veel te laat geworden om te Xbox'en. We besloten om het morgen maar te doen en gingen nu slapen. "Weltruste Kittie," zegt Matt en doet de lamp uit. Ik lig al op het luchtbed en ik moest toegeven, het lag veel beter dan de bank thuis. "Truste Matt," zeg ik en doe mijn ogen dicht. Ik hoor hem zachtjes in zijn bed gaan en na wat gestommel ligt hij blijkbaar lekker en is het stil in de kamer. Het enige wat ik nog hoor is zijn zachte ademhaling, gelukkig snurkte hij dus niet.

Reacties (5)

 • TokioGirls

  Dasss egt lieff:)

  Verderrr

  7 jaar geleden
 • Joshifer

  Awghh die foto! Zo schattig(flower)

  8 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  8 jaar geleden
 • IrishNialler

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH die fotoxD

  8 jaar geleden
 • Padme

  Geweldig hoofdstuk. Vooral die foto's.
  Snel verder

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen