Terug bij af; Wiskunde. Weer niets te doen, dus weer tijd om te schrijven. Misschien moet ik in de vakantie ook wiskunde uur doen, krijg ik weer inspiratie vanxD. Al 7 abo's thanks:D.
Lees ook het verhaal van Marshmallowz.
•A Shadow Out Of Darkness• ~Naruto Verhaal~. Erg leuk verhaal met al meer dan 60 hoofdstukken ^^. (Volgens mij lezen jullie die al, maar ook voor de toekomstige abo's die dit lezen, lees dat verhaal!)

De volgende dag besloot ik naar die sensei te gaan, maar eerst moest ik wel weten waar het is. Ik keek op het briefje voor het adres. 'Ga naar de grote boom in Konoha, ga naar het hoogste punt, eenmaal daar zal je vanzelf zien waar het is.' Verder stond er nog een teken van de Uchiha clan op. Ok, dat adres is sowieso al vaag... Er zijn enorm veel grote bomen hier... Hoe moet ik weten welke boom? Nou ja, ik had ook niet moeten verwachten dat het makkelijk zou worden om hem te vinden... Misschien is het wel geen echt boom, misschien is het wel een bijnaam voor een bepaalde plaats... Zo veel opties, zo weinig zekerheid... Laat ik maar gewoon beginnen met de grootste boom hier.
Via google street view, jawel, die hadden we hier ook, keek ik welke boom het grootste was. De grootste, tevens ook de oudste, boom stond ergens in het park. Vlak voor die boom stond een bankje, en daarvoor een soort meer. Dat moet te vinden zijn. Ik liep naar beneden toe en ging naar buiten. "WAAR DENK JIJ NAAR TOE TE GAAN?!" Hoor ik ineens een mannenstem brullen. Ik keek om en zag een man die ik nog niet eerder gezien had, maar hij mij blijkbaar wel, want hij had het tegen mij. "NOU?" bulderde de man. "Pardon, ken ik u ergens van?" "Jij bent toch dat kind die altijd binnen zit en laatst bij die ninjutsu dojo kwam?" "Uuhm... Ja? Hoezo?" Dat kind.... Pfff.... Hij kent me dus niet erg goed... "Ik moest je een bericht geven van de baas; Als je wilt blijven leven, bemoei je je niet met dat soort dingen." Ok, misschien dat daarom niemand het meer kon? Omdat ze gewoon niet durfden? Dat is best wel laf, als je jutsu kan beheersen, kan je hun toch ook wel aan? Waar zijn ze dan bang voor? Ik wilde hem nog wat vragen, maar hij was al weg. Ik besloot me niets aan te trekken van wat hij had gezegd, en ging gewoon verder naar de boom toe, die toch groter bleek te zijn dan verwacht. Ik moest naar het hoogste punt, dat lijkt me dan de top van die boom... Klimmen dan maar... Ik klom op het bankje en kwam zo in de boom. Het was best een makkelijke boom om in te klimmen, overal waren wel stevige takken. Eenmaal boven keek ik naar de rest van de stad. 'Waar zoek ik eigenlijk naar? Op het briefje stond een Uchiha clan logo, misschien moet ik daar naar zoeken?' Zoekend keek ik naar de stad, en uiteindelijk vond ik inderdaad een Uchiha logo, op zo'n windrichting wijzer op één van de daken. Misschien moest ik daar zijn... Ik klom weer rustig uit de boom, en rende naar het huis toe, zodat ik niet zou vergeten welk huis het was. Eenmaal daar klopte ik aan. Een oog schuifklepje ging open. "Wie is daar?" "Mizuki, namens Sensei Gin." Het klepje schoof weer dicht, en ik hoorde dat het slot open ging. "Kom binnen," zei een wat oudere man vriendelijk, ik schatte hem rond de 60. In zijn huis lag van alles, oude hoofdbanden, shurikens, Kunai's, noem maar op. Benieuwd wat me hier te wachten staat... "Ik ben Tomoka Uchiha, ga zitten Mizuki."

Reacties (5)

 • ilsietju

  Ga pleeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaseeee heel snel verder ;D

  1 decennium geleden
 • IDunnoXD

  oeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Uchiha!! jeej, uchiha-rulez!!

  1 decennium geleden
 • DesxTiny

  Oh, en echte Uchiha! Das eng D:.

  1 decennium geleden
 • xNyandaful

  Mizuki is echt slim =3
  Aaaah hoofdband! *Pakt er stiekem 1 met de hoop dat Tomoka er niet achterkomtxD*

  Awww <'3
  Danke danke danke dat je mijn story promoot *Big big big hug*xD

  1 decennium geleden
 • Allysae

  snel verder
  ik ben bijna de hele week vrij
  behalve woensdag door een project

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen