- Charlotte 'Charlie' Haywood
Zodra ik de deur van mijn kamer achter me gesloten had, drukte Harry me ruw tegen het hout van de deur. Grijnzend greep ik zijn kraag beet en drukte mijn lippen stevig op de zijne. Even liet ik mijn tong over zijn lippen glijden, waarna hij ze gewillig opende. Vurig speelde zijn tong met de mijne terwijl zijn handen over mijn lichaam dwaalden. Ik voelde hoe zijn vingers onder mijn jurkje gleden. Hij grijnsde tegen mijn lippen toen hij ontdekte dat ik geen slipje droeg. Met vlugge vingers knoopte ik zijn hemd open, trok het van zijn schouders en liet het naast me op de grond vallen. Zacht begon hij in mijn nek te kussen. Een zachte kreun rolde over mijn lippen en ik sloot genietend mijn ogen. Mijn hand gleed steeds lager en lager. Zodra mijn vingers op zijn riem stootten, prulde ik die open om dan mijn vingers onder de rand van zijn broek door te duwen. Zijn ogen gleden half dicht toen ik vluchtig over zijn groeiende mannelijkheid streelde. Grinnikend haalde ik mijn hand weer uit zijn broek, wat me een teleurgestelde blik opleveren.
"Alles op zijn tijd, bronstige stier," lachte ik.
Ik duwde hem achterover op mijn bed en ging wijdbeens op zijn heupen zitten. Zijn vingers hadden in geen tijd mijn riem en rokje uit. Ik deed hetzelfde bij zijn t-shirt. Mijn shirt volgde moeiteloos, samen met mijn beha. Ik drukte mijn gezicht in zijn nek en beet speels in zijn nek terwijl mijn handen naar zijn broek gleden. Uiteindelijk waren we nog maar één dun stukje stof gescheiden van het genot. Ik rolde ons met een giechel om, zodat hij nu over mij hing. Zijn lippen sloten zich zacht om mijn tepel. Kreunend sloot ik mijn ogen en slaakte een korte zucht van genot. Damn, die jongen was goed.
Mijn handen trilden van verlangen terwijl ik wanhopig probeerde het laatste obstakel tussen ons uit te halen. Hij maakte me helemaal wild met zijn vlugge aanrakingen en zacht gefluisterde woorden.
"Neem me," smeekte ik ademloos.
Nog geen seconde later voelde ik hoe hij voorzichtig bij me binnendrong. Meteen vouwde ik mijn benen om zijn middel. Ik ademde schokkerig uit en sloot genietend mij ogen toen hij begon te bewegen. Maar ik wilde meer! Ik duwde mijn heupen omhoog als teken dat hij er nog lang niet was. Gehoorzaam beantwoordde hij mijn gehijgde smeekbedes. Elke keer als hij dieper naar binnen ging, kreunde ik genietend zijn naam. Zacht drukte ik mijn nagels in zijn naakte rug en klampte me aan hem vast. Zijn gejaagde ademhaling deed me alleen nog maar meer verlangen.
Plots spande zijn lichaam zich helemaal op. Ik beet hard op mijn lip. Zo hard dat ik de zoute smaak van mijn eigen bloed in mijn mond proefde. Maar ik trok er me niks van aan. Ik bewoog nog enkele keren mee op zijn ritme, tot hij zich zo diep hij kon in me duwde en zich daar hield. Luid kreunde hij mijn naam in mijn oor voor hij weer ontspande. Zijn lichaam drukte me in de matras. Naar adem snakkend rolde ik onder hem uit en staarde hijgend naar het plafond. Met gesloten ogen liet ik mijn oververhitte lichaam even afkoelen. Daarna draaide ik me op mijn buik, met mijn hoofd op Harry's gejaagd op en neer gaande borstkas. Hij keek me grijnzend aan.
"Jij, hebt ervaring," zei ik met een brede glimlach.
HIj haalde zijn schouders op.
"Niet echt. Jij bent maar mijn tweede,"
Ik trok even grote ogen. Een natuurtalent kwam je niet vaak tegen. Zacht gleden zijn vingers over mijn lichtjes bezwete rug.
"Dit moeten we vaker doen," mompelde ik geamuseerd.
Hij knikte instemmend. Mijn oog viel op de wekker op mijn nachtkastje. Met een zucht kwam ik overeind.
"Ik denk dat het beter is als je gaat. Katherine komt over een halfuur thuis,"
Met tegenzin liet ik me uit het bed glijden en begon me aan te kleden. Het was eerder toevallig dat ik net naar Harry keek toen hij zijn t-shirt weer aantrok, maar ik zal nooit vergeten wat voor uitwerking het op me had. Het zonlicht deed zijn ogen stralen en zijn krullen glanzen. Mijn adem stokje voor enkele seconden in mijn keel. Ik had het nog nooit meegemaakt dat een jongen me de adem benam. Razendsnel wendde ik mijn blik weer af. Met mijn schoenen in de hand liep ik voor hem uit de trap af. Voor ik de deur opende, greep hij me bij mijn middel en kuste me laatste keer passioneel. Deze keer tintelden mijn lippen nog minuten na nadat de kus was verbroken. Ik sloot de deur achter hem en zakte erlangs op de grond. Ik tastte naar mijn lippen en ademde diep in. Holy shit, zou dit nu zijn wat iedereen altijd bedoelde met verliefd worden?

~~~~~~~~~~~~~~~~
Pfoe, gelukt! ^^ Eerste keer dat ik zoiets probeer, let me know what you think en of ik het in het verloop van het verhaal nog moet doen ;D

Reacties (13)

 • Zayniac

  Ga nou alsjeblieft snel verder:9~:9~

  1 decennium geleden
 • Estiii21

  snel verder <33

  1 decennium geleden
 • HARREH

  Haha okee dat was sexy. ;d

  1 decennium geleden
 • QueenMary

  prachtig <33

  'Ohymgod. Als je van alleen maar lezen een orgasme kon krijgen, dan heb ik dat zojuist gehad.'_O_

  1 decennium geleden
 • STALIK

  loving this <3

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen