Foto bij Chapter twenty five. || Christopher

Ik zucht even zacht als ik wat mensen van de groep naar me zie kijken. Ineens kijken ze allemaal naast me, waar Dawn loopt. Ze liep eerst achter me, pas nu ze naast me loopt ziet iedereen haar. Ik loop om de groep heen, naar een plekje waar we nog op het gras kunnen zitten. Ik ga naast Zachary, die daar ook zit, zitten en Robynn komt snel naast me zitten voor Dawn het kan doen. Gelukkig lijkt Dawn het niet erg te vinden en gaat ze tegenover me zitten. “Zachary, dit is Dawn.. Dawn, Zachary..” stel ik Zachary en Dawn aan elkaar voor. “Robynn, Dawn.. Dawn, Robynn..” stel ik Robynn en Dawn ook aan elkaar voor, ondanks dat het lijkt alsof Robynn helemaal niet geïnteresseerd is in Dawn. Ik eet rustig mijn boterhammen op en maak dan mijn blikje bier open. Eigenlijk mag er op school geen alcohol gedronken worden, maar ik neem het altijd van thuis mee. Ze hebben me toch nog nooit betrapt en als ze het wel doen zie ik wel hoe het afloopt. Ik zoek in mijn tas naar het pakje sigaretten, maar het is al niet meer nodig, want Robynn had net een sigaret aangestoken die ze nu aan mij geeft. Ze steekt een nieuwe aan voor zichzelf en ik glimlach even als bedankje. “Wil je er ook één?” vraag ik dan aan Dawn, aangezien Robynn het niet vraagt. “Nee, bedankt..” zeg ze zacht terwijl ze vies naar mijn sigaret kijkt. Ik glimlach licht vanwege haar blik en rook de sigaret rustig op. Ik gooi de peuk in de bosjes achter ons als hij op is en kijk dan even naar Robynn die opgestaan is. Ik denk dat ze weg wil lopen, maar ze komt op mijn schoot zitten. Normaal zat ze altijd de hele pauze bij Alexander op schoot, dus ik snap het wel. Daarom laat ik het toe en leg ik zelfs mijn armen om haar heen. Robynn legt haar hoofd tegen mijn borstkas aan en sluit haar ogen. Ik praat wat met Zachary terwijl Robynn zo bij me zit. “Ik heb een tussenuur” zeg ik als Zachary klaagt over de toets die hij na de pauze heeft. “Hé ik ook..” zegt Robynn meteen, terwijl ze terug iets rechter gaat zitten. “Gezellig..” Ik glimlach even licht en drink wat van mijn bier. “Dan ga ik nog even naast Dawn zitten.. Jij bent er zometeen toch ook nog..” Robynn gaat met tegenzin van mijn schoot af en ik ga naast Dawn zitten.

“Wat voor ijs vind je lekker?” vraag ik dan met een lichte grijns aan haar. “Van alles..” zegt ze zacht, maar haar glimlach die ik zo leuk vind is nog niet terug. “Daar heb ik nog niet veel aan.. Softijs of Italiaans ijs?” laat ik haar dan kiezen. “Italiaans ijs is wel heel lekker..” Daar is haar glimlach! “Okay.. Dan weet ik genoeg.. Ik heb alleen niet zo super veel geld, maar ik weet daar wel iets op..” Dawn grijns licht en doet dan haar tas dicht. “Uhm.. Ik ga nog even naar het toilet voor de zoemer gaat..” Ik knik als Dawn dat zegt en sta op, mijn tas laat ik wel gewoon liggen. Ik steek Dawn mijn hand toe om haar recht te helpen en glimlach als ze me even verbaasd aankijkt. “Je hoeft niet mee hoor..” zegt ze wat verlegen. “Weet ik, maar ik ga wel mee naar binnen..” Ik gooi mijn lege bierblikje weg en loop dan met Dawn mee naar binnen. “Robynn vindt me al een hele tijd leuk.. Als ze geen verkering met Alexander had gehad was ze voor mij gegaan denk ik..” vertel ik zacht tegen Dawn. Dawn kijkt opzij en wacht tot ik doorpraat. “En wat vind jij van haar?” vraagt ze toch, als ik niet door praat. “Ik weet het niet..” mompel ik zacht. “Ik vind haar aardig enzo.. Maar ik weet niet of ik wel zin heb in een relatie nu..” Ik zucht en kijk naar de twee deuren van de toiletten. Één deur waarachter de meisjes toiletten zijn. Achter de andere zijn de jongens toiletten. “Oh..” Ik bedenk me ineens iets. “Tot hoe laat heb je eigenlijk les?” Ik kijk Dawn vanachter mijn haar aan. “Tot drie uur.. Jij?” “Oh, ik tot twee uur.. Maar dan wacht ik wel een uurtje op je, dan gaan we samen met de bus naar huis..” Dawn glimlach dankbaar. “Tot vanmiddag dan..” zegt ze zacht, waarna ze onverwacht een kus op mijn wang drukt. Voor ze omdraait zie ik nog net dat ze rood wordt. Ik wacht tot ze de deur van de meisjes toiletten door is gegaan en ga dan zelf de jongens toiletten in.

Reacties (4)

 • Malificent

  Robynn doet het expres hoor, ze mag Dawn niet, en ze ziet dat ze met elkaar omgaan, dus daarom gaat ze nu plots wel naar Christopher! >:[

  1 decennium geleden
 • MAK3Y0URM0V3

  Zo zo, Christopher heeft keusxD. Hij moet voor Dawn kiezen, Robynn vindt hij toch niet leuk:X.(doeg)

  1 decennium geleden
 • Audit0re

  *o*
  *pakt een mes en steekt robynn neer*

  1 decennium geleden
 • Prius

  IK MAG ROBYNN NIET!!!
  En Dawn is zoo cute! En Christopher is ook een schatje(H)
  Snel verder!!!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen