Foto bij #12.2 ~ Christmas

Rosalie;

Meteen toen Draco me had los gelaten, dook ik tussen de bende Slytherins aan de ontbijttafel. ‘Awh, Rose is verlegen.’ Ik gaf Draco een mep tegen zijn achterhoofd. ‘Ik ben niet verlegen!’ Verbaasd keek hij me aan, om wille van mijn verhefte stem. ‘Sorry, macht der gewoonte..’ Millicent grinnikte even. ‘Je moest dat gewoon niet hier doen.’ ‘Anders worden er mensen jaloers..’ Spontaan begon ik te lachen. ‘Dat is één reden..’ Bracht ik nu uit. Ik schonk voor mezelf wat water in en legde daarna een broodje op mijn bord. ‘Alleen ik mag dat doen waar er veel mensen bij zijn.’ Mijn lippen hield ik even tegen Draco zijn wang aan en richtte me daarna weer op het ontbijt.
‘Ik ga al, ik zie je zo dadelijk wel.’ Meteen wist ik waar Draco het over had: de Room of Requirement. Mijn ogen bleven op hem gericht totdat hij volledig uit het zicht verdwenen was. ‘Dus het is echt serieus tussen jullie?’ Daphne, die drie maanden niets meer tegen me gezegd had, leek plots geïnteresseerd te zijn. ‘Als jij één dag serieus vindt, ja.’ Antwoordde ik bedenkelijk. Plots zag ik een bos rood haar passeren. ‘Ik ben zo terug.’ Meteen schoot ik recht en liep achter Ron aan. ‘Hé..’ Onmiddellijk draaide hij zich om. ‘Eumh, hallo.’ ‘Hey..’ Ongeduldig bleef hij staan. ‘Je.. Wij zijn nog steeds vrienden, toch?’ Ron trok zijn wenkbrauwen op. ‘Mag dat nog van hem dan?’ Ik haalde mijn schouders op. ‘Maakt niet uit wat hij vindt.’ Reageerde ik beslist. ‘Het zal niet meer lang duren voordat hij je helemaal inpalmt.’ Zo had ik Ron nog niet vaak gezien. ‘Of jij mag niet van Potter?’ Grijnsde ik nu. ‘Rose, begrijp je het niet?’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Malfoy, heeft ons enorm veel problemen veroorzaakt, zijn vader is een dooddoener en zit in Azkaban en..’ Abrupt stopte hij zijn zin. ‘Zo bedoel ik het niet, Malfoy is gewoon net zoals zijn vader. Ik weet dat jij niet zo bent.’ Ik richtte mijn blik naar de grond. ‘Maar als je op die manier met hem omgaat, gaat dat niet meer lang duren.’ Een diepe zucht verliet mijn lippen en ik schudde mijn hoofd. ‘Fijn kerstfeest, Ron.’ Mompelde ik waarna ik hem voorbij liep.


Dit is waarschijnlijk mijn laatste stukje tot vrijdag. Ik ga bij een vriendin logeren van woensdag tot vrijdag: HUIS ANUBIS MARATHON! haha! Hopelijk overleven jullie het tot dan (; Show me some love with reacties & kudo's, please!(flower)

Reacties (14)

 • NickJ4life

  @onder mij
  ik vind drosalie wel leuk xdxD

  maar eigenlijk is draco van mijnes:Y)

  1 decennium geleden
 • feminist

  We all love Rosalie&Draco.
  Drosalie? Raso? Nee, dat klinkt niet xd.
  Rosoy? wtf, laat ook maar xd.

  1 decennium geleden
 • NoDeatheater

  Nice!

  1 decennium geleden
 • katl1

  Snel verder!!!

  1 decennium geleden
 • Ingeling

  arme ron!
  snel verder
  x

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen