[ Note: Ik heb de spelling een beetje aangepast op 5 November 2012]

*Still Michelle her point of view*

Nadat ik erachter was gekomen dat het echt niet te doen was om al die tijd op Kakuzu te blijven wachten, was Hidan met een voorstel gekomen.
“We hebben de buren aan de andere kant nog,” had hij gezegd.
Hiermee bedoelde hij de jongens die aan de andere kant van onze kamer zaten. Deidara en Sasori waren hun namen. Hidan vond het echter geen goed idee om met me mee te lopen, dus om het nog even erger te maken had hij me der in mijn eentje op af gestuurd.
“Er gebeurd je vast niets,” had hij dan weer net voor mijn vertrek naar de nieuwe kamer gezegd.
Ik wist echter niet of het nou iets goeds of iets slechts was dat ik niet daar kon douchen. Ik bedoel: Het slechte gedeelte is dat ik nu bij wild vreemde moet aankloppen om te vragen of ik daar misschien kan douchen. Het goede is dat ik niet in een douche hoef, waar net iemand heeft staan te douchen die de douche al drie maanden niet had gebruikt. Waarschijnlijk zou die douche aardig vies zijn.
Met een bonzend hart en ingehouden adem klopte ik zacht op de deur. Het bleef een tijd stil. Iets wat me nog zenuwachtiger maakte dan dat ik al stiekem was. Hidan had dan wel gezegd dat me vast niets zou gebeuren, maar die zekerheid was er natuurlijk niet. Sowieso waren Hidan en Kakuzu best wel griezels. Wie weet hoe eng deze mensen zouden zijn. Het waren jongens, zover ik wist.
“Wat is er?” zei een norse stem aan de andere kant van de deur.
“N…nou eh…,” stotterde ik, niet wetend wat ik moest zeggen.
Waarom was het zo eng? Het liep natuurlijk ook niet mee dat de gang zo donker was. De deur was eigenlijk nog maar net zichtbaar. Oké, je kon nog zien waar je liep en de naamplaatjes waren nog te lezen, maar toch was het aardig schemerig.
Niet veel later dan mijn poging tot uitleg, werd de deur open gedaan door een kleine man. Hij zag er eng uit en had een rare rug.
“Wie ben jij? Oh…wacht…,” begon de man.
Even was hij stil. Wat leek hij oud! Hoe oud zou hij zijn? Hij was eigenlijk nog veel enger dan ik me had voorgesteld. Misschien was hij aardig klein, maar ik kreeg toch de rillingen van deze man.
“Deidara, het is voor jou. Ik wist niet dat je een vriendin had. Niet hier in de kamer klef doen,” bromde de man, terwijl hij terug zijn kamer in liep.
Ik slikte even, dat was helemaal niet waarvoor ik kwam. Zijn vriendin? Dat klopte echt totaal niet. Oh god, ik vroeg me af wat er nu zou komen.
“Maar ik heb helemaal geen vriendin,” hoorde ik een andere stem in protest.
De stem klonk al aardig dichtbij. Na een korte tijd zag ik een jongen in de deuropening staan.
“Hallo?” vroeg hij, terwijl hij de deur vast hielt met zijn ene hand en tegen de muur leunde met zijn andere arm.

Reacties (10)

 • yuurimoon

  snel verder!!!!

  9 jaar geleden
 • dorcha

  Snel verder pleaseee (:
  Ben gister of eergister fzo (weet het niet eens meer.. fail.) begonnen met de 1e serie en ik lieft het ;D

  1 decennium geleden
 • DesxTiny

  Oeh la laaaaaaaa! Dei-dei!
  HAHA, jeej, ik heb weer bij gelezen ^-^.
  snel snel SNEL verder jij ;o

  1 decennium geleden
 • INFIRESMAN

  En toen dacht Michelle:

  Oehlala *wbwb*

  1 decennium geleden
 • xmonyet

  hahah snell verderr (L)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen