- Charlotte 'Charlie' Haywood
Rillend werd ik wakker. Even wist ik niet waar ik was, tot ik ontdekte dat ik in Harry's armen lag. Blijkbaar waren we achter de struik in slaap gevallen. De zon was nog niet op maar de vogels floten al. Haastig krabbelde ik overeind en sloop naar mijn huis. Ik zou later mijn excuses wel aanbieden aan Harry.
Op mijn tenen glipte ik de trap op en mijn kamer in. Eens daar, trok ik snel warme kleren aan. Maar ik bleef rillen. Ik had een shot nodig. Met bevende handen rommelde ik tussen mijn ondergoed. Gelukkig had nog genoeg stuff voor één shot. Ik maakte het preparaat, vulde spuit en bond mijn arm af. Omdat ik zo trilde en mijn aders door de koude dunner geworden waren, moest ik drie keer prikken voor ik in de ader zat. Met gesloten ogen pompte ik de heroïne mijn bloedstroom in. Ik haalde de rek van mijn arm en legde me op mijn bed. De roes zette in enkele seconden tijd op. Gelukzalig sloot ik mijn ogen.
Toen ik weer wakker werd, was de zon op en was de dag begonnen. Ik stopte al mijn spullen weer achteraan in mijn lade en ging douchen. Toen ik de keuken inliep, stond Katherine net op het punt om naar haar werk te vertrekken. Ze keek me even strak aan.
"Wij moeten vanavond praten," zei ze streng.
Ik trok een lelijk gezicht achter haar rug. Lekker niet dus.
Ik besloot vandaag al nieuwe stuff in te slaan. Ik wilde niet zonder komen te zitten, want dat kon slecht aflopen. Iets na de middag sloot ik de deur van het huis achter me en stapte op de bus naar Chester's huis. Hij liet me meteen binnen. Grant zat weer in de sofa, alsof hij nooit bewogen had sinds mijn laatste bezoekje. Ik keek even met opgetrokken neus naar de dikzak en wendde me toen weer naar Chester. Die had al enkele grammen voor me klaar. Ik betaalde zonder morren zijn veel te hoge prijs. Zo snel ik kon, maakte ik me weer uit de voeten. Met dit soort mensen wilde ik niet teveel omgaan.
Toen ik in Holmes Chapel weer van de bus stapte, zag ik Harry naar mijn huis lopen. Snel haalde ik hem in.
"Hé," zei ik vrolijk.
Hij glimlachte en legde meteen zijn arm om mijn middel. Zacht beantwoordde ik zijn tedere kus.
"Ben je ergens heen geweest?" vroeg hij nieuwsgierig.
"Nee hoor, gewoon, wandelingetje," loog ik zonder verpinken.
Hij keek me even wantrouwig aan.
"Mijn beste vriend heeft je daarnet gezien, Charlie. Ik weet dat je bij die dealer bent geweest, Chester," zei hij koel.
Ik wist even niet wat zeggen. Mijn hersenen draaiden overuren om me hieruit te krijgen. Ik slikte moeilijk.
"Ik heb geen idee waarover je het hebt. Ik ken helemaal geen Chester," loog ik steenhard.
Ik keek Harry recht in de ogen en hoopte dat ik niet zou breken onder zijn verwijtende blik.
"Ben je zeker?"
"Heel zeker. Wat een vertrouwen," zei ik verontwaardigd.
Ik trok me los uit zijn omhelzing en beende een stukje verder. Haastig kwam hij me achterna en sloot zijn armen van achter me om mijn middel.
"Natuurlijk vertrouw ik je. Ik wilde het gewoon zeker weten," zei hij zacht in mijn oor.
Ik glimlachte en drukte een kus op zijn lippen. In mijn beha voelde ik het zakje heroïnepoeder tegen mijn borst drukken. Ik haatte het om te liegen. Maar als hij de waarheid wist, zou ik hem meteen kwijt zijn.

Reacties (5)

 • Frappucino

  Kada-BOEM. I'm so in love with this story. <3

  1 decennium geleden
 • Rivendell

  Oh gaaawd, ik schaam me diep dat ik niet gereageerd had bij het vorige deeltje, maar die had ik dus ook nog niet eens gelezen, blijkbaar. Echt lief dat ze samen zijn en geweldig die zwembad-acie. Ik denk dat Harry heel goed voor haar gaat zijn. Aaaawh, het is zo zielig dat ze tegen Harry liegt, ook al snap ik het wel. Als hij er toch achterkomt zal dat hem breken. Hij zal zo teleurgesteld en woedend zijn.. Hopelijk laat hij haar niet doodgaan, maar kan hij het wel opbrengen haar te helpen afkicken ofsoo.. Oh, ik loop op de zaken vooruit. Anyways, het is echt prachtig. <3

  1 decennium geleden
 • iCarrot

  ahwww, waarom liegt ze tegen Harry. Jou story is echt te verslavend! Snel verder.

  1 decennium geleden
 • MCourtois

  Mooi!

  1 decennium geleden
 • ForevahYoung

  oooooooooooooh, kan ze niet afkicken?:D
  love your story!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen