Foto bij Hoofdstuk 54

Had ik dit hoofdstukje net klaar, viel internet uit.. *faal* Gelukkig dat ik nog een klein stukje kon redden! De rest heb ik wel weer even opnieuw geschreven.. Nog bedankt voor jullie reacties bij het vorige hoofdstuk, heel lief! Veel leesplezier voor nu! :3 Ik hoop straks nog een paar keer te posten!

Toen we terugliepen, heb ik geprobeerd naar de familie te kijken. Alleen lukte dit niet door mijn betraande ogen en had ik ze dus nog steeds niet kunnen zien. De begrafenis ging verder erg snel, maar mooi voorbij. Misschien kwam dat ook, doordat ik niet meer echt luisterde naar wat er gezegd werd. Ik was verdrietig en ik had er dus niet echt zin meer in. Ik had gezegd wat ik wilde zeggen en dat was voldoende voor mij geweest.
Hoewel ik nog steeds met de gedachte zat dat ik dat armbandje moest geven aan zijn zoon, Seth. Ik kende hem helemaal niet, maar zijn zus Leah had mij wel gebeld op de dag dat Harry was gestorven. Ze had me bedankt voor het steunen van haar vader in zijn laatste minuten. Hier had ik al moeite ondervonden om over het gehele gebeuren te praten, want alles wat ik zei tegen haar was gelogen en dat vond ik vreselijk. Nog erger dan voor al die andere mensen, want zij zou nu nooit weten dat haar vader een held was geweest op zijn laatste dag.
De dagen daarna bleef Jake steeds closer bij mij rondhangen, hij vond het zo mooi hoe ik de hele situatie had beschreven en leefde erg met me mee. Wat hij niet wist, was dat ik nog steeds in grote angst verkeerde, angst voor Victoria en haar nieuwe plannen. Mijn arm deed al die dagen nog pijn en dokter Cullen probeerde me zo snel mogelijk te genezen. Het was een van de knapste dokter die ik ooit had ontmoet, dus heel erg dat ik steeds langs hem moest gaan, vond ik het niet. Helaas ontdekte hij wel dat ik gebeten was door Victoria, waarschijnlijk tijdens die eerste ontmoeting met haar. Hij vond het bijzonder dat ik geen bijzondere ‘bijwerkingen’ vertoonde en wilde me graag eens grondig onderzoeken op dit verschijnsel. Ik was hier niet gelijk enthousiast over, omdat ik de plek van de beet nog steeds raar koud aanvoelde en met elke aanraking nog pijn deed. Toch besloot ik met zijn plan in te stemmen, omdat het verder geen kwaad kon volgens mij.
Vandaag zat ik weer eens bij Jake thuis en hij had net een bak popcorn voor ons klaargemaakt om te eten tijdens ons romantische filmavondje. Helaas dat Billy steeds bij ons in de buurt bleef, sinds hij merkte hoeveel we om elkaar gaven. Ik wist niet zeker wat ik ervan moest denken, maar waarschijnlijk speelde hij gewoon de bezorgde vader. “Zo klaar! Start de film maar Kittie,” zegt Jake vrolijk en komt dicht naast me zitten op de bank. Ik glimlach vrolijk en zet de film aan, terwijl ik ook nog wat dichter tegen hem aankruip. De laatste tijd waren we een beetje over onze verlegenheid heen gegroeid en ik wist gewoon zeker dat hij me vanavond zou gaan zoenen, ook al was Billy erbij. “Zo wat gaan jullie kijken?” vraagt hij opeens, als hij uit zijn hobbykamertje komt gerold. “Uhm, even kijken,” zegt Jake en pakt de film erbij. “Nothing Hill, de vrouw van de dvd verhuur zei dat het een hele goede was,” zegt Jake en ik grinnik. Het was best een bekende film en ik had hem al vijf keer gezien met Fred. Ook was hij al een paar keer op tv geweest, maar toch kende hij hem nog niet en dat vond ik wel iets schattigs hebben. “Ach, zeker zo’n romantische zoenfilm?” vraagt Billy lachend en Jake knikt met een beetje blos op zijn wangen. “Daar heb ik toevallig net zin in, vinden jullie het erg als ik meekijk?” vraagt hij en ik schud uit beleefdheid mijn hoofd. Ik was nu immers in zijn huis en om hem dan weg te sturen bij een film kijken, zou niet echt kunnen, hoewel ik dat wel liever had gedaan. Het zou veel romantischer zijn om alleen met Jake deze film te kijken. “Ok, als jij het niet erg vind Kittie, dan ik ook niet,” zegt Jake lief en ik zucht. “Mooi!” zegt Billy blij en komt erbij zitten aan mijn kant. Gelukkig zat ik dus nog wel naast Jake. Helaas dat Billy steeds door de film heen praatte en ik er niks van kon volgen. Hij vroeg me ontzettend veel en het begon bijna op een kruisverhoor te lijken. Wat moest hij van mij? Waarom was hij nu opeens zo geïnteresseerd? Misschien omdat ik nu zijn zoon datete?

Reacties (4)

 • TokioGirls

  Oh worf het romantische avondje verpest:(

  7 jaar geleden
 • Joshifer

  aaah, Billy komt even het romantische avondje verstorenxD

  7 jaar geleden
 • oomsjes16

  Snel verder!!

  7 jaar geleden
 • Chicacolada

  Bij het vorige hoofdstuk móet ik ook bijna huilen!
  Haha, billy is wel grappig.
  Snel verder, het is super.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen