Foto bij Chapter thirty three. || Christopher

We zitten naast elkaar op de bank te wachten tot de bel gaat. Ik heb pizza besteld, we hebben afgesproken het ijsje voor een andere keer te bewaren, aangezien het niet echt lekker weer is nu. Ik kijk op als de telefoon gaat en sta dan op om te kijken wie het is voor ik opneem. “Met Christopher..” “...” “Nee, die is aan het werk..” “...” “Oh ehm, er is een vriendin hier maar..” “...” “Ja” “...” “Okay, doeii” Ik leg de telefoon terug neer en ga weer naast Dawn zitten. Ik zucht als bijna meteen daarna de bel gaat. “Eten..” zeg ik met een lichte glimlach en ik loop naar de deur om open te doen. Als ik betaald heb, loop ik met de pizza naar de keuken en zwijgend eten we samen van de pizza. Na de badkamer hebben we weinig meer gezegd, Dawn heeft alleen nog eens gevraagd of het goed ging en of ik nog naar Audreys kamer wilde. Ik heb gezegd dat ik dat liever een andere keer doe. In de badkamer hing ook Audreys geur heel erg, omdat daar ook haar geurtjes stonden. Daardoor leek het even of ze er nog was, dus het werd me weer even te veel. Als we na het eten aan het afruimen zijn, gaat de bel. Misschien zou hierdoor de sfeer weer iets beter worden. Ik loop naar de deur toe en blijf daar even staan praten. Dan loop ik terug naar de keuken, maar als ik zie dat Dawn daar niet meer is loop ik door naar de woonkamer. “Hoii!” zegt mijn neefje vrolijk tegen Dawn. Ik zie meteen dat Dawn hem erg schattig vindt, want haar gezichtsuitdrukking verandert helemaal. “Dawn, dit is mijn neefje Owen.. Owen, dat is een goede vriendin van mij, Dawn..” “Hey Owen..” zegt Dawn met een lieve glimlach. “Zullen we gitaar gaan spelen?” vraag ik dan aan Owen en Dawn. Ik weet dat Owen gitaren heel erg leuk vindt en zelf ook graag gitaar wil leren spelen. Ik grijns als Owen meteen enthousiast knikt en kijk dan naar Dawn. “Gaan jullie maar alvast, ik bel Nylo even dat ik later ben..” “Oke..” Ik glimlach en til Owen op. Ik leg hem over mijn schouder en loop dan naar boven. Owen probeert los te komen, maar ik heb hem goed vast. Als we boven in mijn kamer zijn pak ik mijn akoestische gitaar en ga ermee op de grond zitten. Ik speel wat en laat Owen er wat mee spelen terwijl ik naar hem kijk. Ik kijk opzij als ik voetstappen op de trap hoor, niet veel later gaat mijn deur open.

Reacties (6)

 • Malificent

  Lieeeeeef!!

  1 decennium geleden
 • MAK3Y0URM0V3

  Owen is zoooooo lief(H)(H)
  En je moet wel heel snel verdur schrijven, want k wil wel weten wie er komt Dawn?, zn vader?, een geestxD
  Duzz snel verdur, pleazzz(H)(H)

  1 decennium geleden
 • Tormentor

  Bereid je voor Keaay(duivel).


  Goed, ik vind dit een loved verhaal ;D. Verslavend gewoon ;D Moest eerst alles doorlezen. Waaro mstop je nou gitaarkindje? Word ik niet happy van hoot. Snel door jij, en stiekem vind ik Chris een schatje ;D Niet zeggen hoar.:XWant dan, dan komt Dawn achter me aan ^^. Goed, nu draai ik door.. Dus snel verder verder verder. Anders jat ik al je gitaren:9~. En dan ga ik er net zolang op rammen tot ze van pijn uit elkaar vallen (duivel)Kortom, snel verder want, anders word ik sad.
  (huil)

  Loves, Sinterklaaas.(baby)

  1 decennium geleden
 • Prius

  Ahw...Wat is Owen een schatje(H)
  snel verder(Y)
  (oohhh...en ik laat je deze x nog in leven...maar schiet op met dat nieuwe hoofdstuk voordat ik van gedachten veranderxD)

  1 decennium geleden
 • Anxioueus

  Verderrr;)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen