Update! Ik zag wat foutjes én een overgeslagen zin ^^

- Charlotte 'Charlie' Haywood
Dag acht. En godzijdank begon de pijn af te nemen. Ik kon nu toch al fatsoenlijk lopen. De rillingen waren er nog steeds, maar minder frequent dan enkele dagen geleden. Ook de misselijkheid was bijna voorbij. Nu had ik enkel nog maar het gevoel alsof ik moest kotsen, ik deed het niet effectief. In de laatste acht dagen had ik genoeg water gezopen om een leger te bevoorraden. Voor drie weken ofzo. Maar ik voelde me al beter, dat was het belangrijkste.
Katherine had enkele dagen vrijaf genomen, maar was vandaag terug naar kantoor omdat ze niet eeuwig kon wegblijven. Harry zat dus alleen met me opgescheept. Ik lag lekker warm in zijn armen, onder een dekentje en in een warme trui naar één of andere vage film te kijken. En dat in de zomer terwijl het buiten minstens vijfentwintig graden was. Harry moest zowat stikken, maar hij liet er niks van merken. Hij liet nooit iets merken. De afgelopen dagen waren verschrikkelijk moeilijk voor hem geweest, daar twijfelde ik niet aan. Maar nooit had hij geklaagd als ik weer eens tegen hem tekeer ging dat hij een klootzak was en dat ik hem haatte. Natuurlijk wist hij dat dat het afkicken was maar ik zag de pijn in zijn ogen. Toch had hij nooit één keer zijn mond opengedaan. Hij had alles braaf geslikt. Maar ik wist dat hij twee dagen geleden gebroken was. Hij wist het niet, maar ik had hem zien huilen in de woonkamer. Ik verafschuwde mezelf omdat ik hem zo'n pijn deed. Gelukkig waren die stemmingswisselingen voorbij. Er werd niet meer over gepraat, over alle afschuwelijke dingen die ik geroepen had
Plots schrikte de deurbel ons allebei op. Harry duwde me zachtjes overeind en stond op. Ik keek hem na toen hij de hal in liep.
"Hé, Harry,"
"Louis. Hoe weet je dat ik hier ben?"
"Je moeder zei dat je hier logeert. Als acht dagen. Wat is er aan de hand?"
"Euhm, Charlie, ze is ziek,"
Ik kwam zuchtend overeind en liep de hal in. Ik herkende de jongen voor de deur niet, maar ik wist wel wie hij was. Harry had wel eens over hem verteld, gewoon om mijn gedachten van de pijn weg te halen.
Louis's ogen werden groot toen hij me opmerkte. Ik zag er dan ook uit als een wrak. Mijn huid was nog altijd lijkbleek, mijn lippen gesprongen en ik had grote blauwe wallen onder mijn ogen. Harry draaide zich snel om. Ik leunde tegen de wand van de trap en knipperde moeizaam.
"Zeg het toch gewoon, Harry," fluisterde ik schor.
Mijn stem was zo al dagen, van het schreeuwen en het kotsen. Harry aarzelde, dus ik zei het maar.
"Ik ben aan het afkicken van heroïne. Cold turkey," legde ik met een zucht uit.
Even wist Harry's beste vriend niks uit te brengen. Hij stamelde iets onverstaanbaars waarna hij zijn handen onwennig in zijn zakken stak.
"Wel, euhm, dan laat ik jullie maar," stamelde hij.
"Louis, ik zou het appreciëren als je dit voor jezelf hield,"
Ik had Harry nog nooit zo serieus en koel gehoord. Louis knikte, draaide zich om en liep weer weg. Harry sloot de deur en kwam naar me toe. Voorzichtig nam hij me in zijn armen en drukte een kus in mijn haren.
"Nog even volhouden, lieverd. Nog even," fluisterde hij zacht.
Ik knikte glimlachend en drukte me tegen hem aan. Ik had de vorige acht dagen overleefd, de volgenden zouden ook wel lukken. Zolang ik hem had toch.

Reacties (4)

 • MCourtois

  Mooi!

  1 decennium geleden
 • Rivendell

  Wauw, als ik dat zo hoor neemt Harry het nog beter op dan ik had durven dromen. Hij doet echt alles precies zoals het hoort. Nogmaals, echt mijn respect daarvoor. Ik dacht dat ik het aardig deed, maar als ik dit zo lees ben ik daar niet meer zo zeker van. Maar toch denk ik dat Charlie en Harry erover moeten praten. Harry is gekwetst, ook al houdt hij zich groot. Dit kunnen ze niet zomaar vergeten en verdergaan, lijkt me zo.. Waarom heb ik het idee dat Louis voor problemen gaat zorgen? Dat zit me echt niet lekker, op de een of andere manier. Goshh, het is echt zo perfect. Ik kan er niks anders van maken. Echt gewoon kalsdjflsadjflsadjfsdljaf! <3

  1 decennium geleden
 • Fangel

  Mygod wat is harry lief <'3

  1 decennium geleden
 • Colton

  Ouuuuuh'(l
  Harry is zó dqbmuiv%OFH%Onioqv lief! Ik zit hier met 'n big smile op mijn face xd
  Snel verder <33

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen