Foto bij Hoofdstuk 74

Een heel mini voorproefje van het hoofdstukje alvast! :3
Nu is ie af! :3 Veelleesplezier! :3

Ik werd vrolijk naar binnen geleid en vriendelijk ontvangen door zijn moeder. "Ik heb jou al een tijd niet meer gezien meid! Wat ben je gegroeid! Heb je iets anders gedaan met je haar? Het zit zo leuk," zegt zijn moeder vrolijk, terwijl we naar de keuken toelopen. "Oh dank u, het zit gewoon zoals altijd hoor," zeg ik met een lach en ze schuift een stoel voor me aan om op te zitten. "Wat wil je eten, Kittie? Tosti, broodje hamburger of broodje gezond?" vraagt Matt en houdt de koelkast deur open. "Uhm, een broodje gezond lijkt me wel lekker," zeg ik en hij begint in de koelkast te graaien.
Zijn moeder komt tegenover me zitten en pakt een kopje thee van de tafel en houdt die in haar handen. "Zo, dus jij en Matt hadden weer eens afgesproken?" vraagt ze met een vriendelijke glimlach en kijkt me aan. "Uhm, niet echt, we kwamen elkaar toevallig tegen," zeg ik maar, hoewel ik wist dat deze ontmoeting geen toeval kon zijn. Hij had daar niet voor niks staan wachten in de regen. "Ach, dan zie je maar weer eens hoe klein deze wereld is! Ik hoorde trouwens dat je nu bij Billy en Jacob woont?" zegt ze vragend en ik knik. "Ja, ik heb eindelijk mijn echte familie gevonden," zeg ik en ze knikt vrolijk. "Ja! Zo fijn voor je! Eindelijk ben je 'echt' thuis," zegt ze en ik knik. "Wil je misschien al iets drinken? Matt is niet zo'n snelle broodjessmeerder," zegt ze met een lach en ik grinnik. "Is goed," zeg ik en ze loopt naar de keuken toe. "Zo jij bereid weer een heel feestmaal voor jezelf voor," zegt zijn moeder en ik draai me om en kijk naar de twee. Matt staat grinnikend met een broodmes in zijn handen en geeft zijn moeder een duwtje met zijn heup. "Ehh!" zegt zij en geeft hem weer een duw terug. "Je staat in de weg! Zie je Kittie? Het ligt niet aan mij dat die broodjes zo langzaam gaan," zegt hij lachend tegen mij en ik schud mijn hoofd lachend. "Ja, ik zie echt heel goed wat daar gebeurt," zeg ik en ik draai me weer om als zijn moeder met mijn glas drinken aankomt.
Het was raar, want ik had Matt al zes broodjes met pindakaas zien smeren en nu pakte hij ook nog eens de chocoladepasta. Had hij soms nog meer mensen uitgenodigd? Ik hoopte maar van niet, want daar had ik nu geen zin in. En het zou niet goed uitkomen, aangezien ik dan niet meer geheim kon houden dat ik bij Matt was geweest. Ooh, wat erg! Ik dacht nu al aan de plannen om dit bezoekje geheim te houden! Waarom toch? Matt had zelf gezegd dat het puur vriendschappelijk zou zijn, waarom maakte ik mijzelf dan veel meer wijs?
"Zo, uw bestelling mevrouw," zegt hij met een brede lach en zet een bord met een reusachtig broodje voor mijn neus neer. "Zoo! Ik wist niet dat ik zoveel honger had," zeg ik lachend naar hem en hij grinnikt. "Sorry, ik kon het slecht inschatten, aangezien ik de laatste tijd zelf wat meer eet," zegt hij en zet twee borden voor zichzelf neer. "Wat meer? Jij eet eten voor een heel gezin weg! Het is echt bijzonder hoe jij zo in vorm blijft! Maar het zal wel met jouw groeispurt te maken hebben," zegt zijn moeder grinnikend. Met open mond staar ik naar de borden. "Is dat alleen voor jou?" vraag ik dan nog steeds ongelovig en hij knikt. "Tja, ik hoop dat het genoeg is, anders lag er nog een brood in de vriezer, toch?" vraagt hij aan zijn moeder en die knikt. "Ik ben overal op voorbereid sinds ik weet hoeveel jij eet de laatste tijd!" zegt ze vrolijk en drinkt wat van haar thee. Ik begin ook maar aan mijn broodje, maar stiekem kijk ik soms opzij hoever Matt al was met zijn eten. Zou hij het allemaal naar binnen kunnen werken? Het zou mij benieuwen!

Reacties (3)

 • Joshifer

  Tuurlijk kan Matt dat allemaal opxD

  7 jaar geleden
 • Joshifer

  Dat was een klein voorbeeld stukje(A)

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen