Foto bij Part Fifteen.

Ik duwde de deur open en sloot ze na me terug. Ik trok mijn ogen open voor hetgeen wat ik zag. De kamer was helemaal rood. Ja, rood! Een eng gelach vulde de kamer en van schrik probeerde ik de deur terug te openen. ‘Verdomme!’ gilde ik toen ik doorhad dat ze op slot zat, en deze leek net iets steviger dan die van Bills kamer. Ik hoorde een gil, maar het was niet van mij afkomstig en draaide me schichtig om. What the hell was dit?

Ik zag nu een kleine schim recht tegenover me aan de andere kant van de kamer. Ik merkte een fijn meisjesgestalte op, en daarnaast een groot zwaar mannengestalte. De man lacht bulderend en ik keek mijn ogen uit. Wie waren dat? En wat had dat meisje misdaan? ‘Nee, nee, please!’ smeekte het meisje maar de man ramde haar tegen de muur aan. Hij bleef haar maar slaan totdat ze roerloos op de grond bleef liggen. Ik durfde niet verroeren, in de hoop dat de man mij niet zo opmerken. Opeens nam hij een wapen uit zijn zak en een pijnlijk schot klonk in mijn oren. Ik gilde bij het horen van het schot en dat sloeg ik snel een hand voor mijn mond. Nu had hij me zeker gezien.. Hij draaide zich om en ik zag een grijnzend eng gezicht, dat langzaam op me af kwam. Ik gilde zo luid ik kon en probeerde nog meer achteruit te kruipen, totdat ik met mijn rug tegen de muur zat. Ik gilde opnieuw en tranen gleden naar beneden. Ik wilde nog niet dood. Toen ik dacht dat de man me ging schieten, ging opeens de deur open en deinsde de man geschrokken achteruit.

Bill Kaulitz Point Of View

Ze was wééral ontsnapt, en ik rende de gangen door om haar te vinden. Ik bedoel, ze had de deur ingeramd! Kwaad stormde ik de trappen op en opeens hoorde ik een luide gil van bovenaf komen. ‘Haley..’ mompelde ik en ik rende naar de richting van het gegil. Mijn hart sloeg een slag over als ik hoorde uit welke kamer de gil kamer. Fuck. Niet die kamer. Ik duwde de deur open en meteen deinsde een grote man achteruit. ‘Achteruit!’ schreeuwde ik en hij rende de kamer door, totdat hij achter de hoek uit mijn zicht verdween. Haley zat rillend op de grond, naast de deur en geruststellend sloeg ik snel mijn armen om haar heen. ‘B-Bill, h-hij heeft-’ ‘Shhtt,’ suste ik, waarna ik haar ophief en haar uit de kamer droeg. Toen we aan mijn kamer kwamen zag ik dat iemand de deur al had gemaakt. Wel handig, die mannetjes die alles voor me deden. Ik legde haar zachtjes op het bed, en ze klampte zich bang aan me vast. Ik zou haar vast een hele uitleg verschuldigd zijn, wanneer ze weer normaal zou kunnen reageren..


Oh, meisjes, ik kon het echt niet over mijn hart krijgen om naar Frankrijk te vertrekken zonder er nog een hoofdstukje op te zetten.. Zie je, ik ben echt niet gemeen hoor(A)Misschien is het nu wat vreemd en ingewikkeld enzo, maar het wordt wel allemaal duidelijk in de volgende hoofdstukjes. En, mag ik nu met een gerust hart vertrekken op vakantie?(flower)

Reacties (16)

 • Pusheen_The_Cat

  :Y)jij bent egt goed met type

  1 decennium geleden
 • IAmAnAlien

  snel verder, nichtje(A)

  1 decennium geleden
 • Girlicious

  veel plezier in frankrijk !!!
  kan nu al niet wachten tot je verder gaat !!

  1 decennium geleden
 • AmenFashion

  Aaah, blijf jij maar thuis uit vakantie(nerd)jij moet verderschrijven!(A)

  1 decennium geleden
 • Conaway

  Oeeeeeeh spannend! ;D
  Veel plezier op vakantie !(flower)

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen