Foto bij ~ 71. 'A Strange Young Boy' ~

Part 1: A Shadow Out Of Darkness
Chapter 71: A Strange Young Boy
_______________________________________________________________________
Ik zag dat ik 25 Abo's had en ik ben er zo blij mee! *Hugt iedereen*
Als jullie er niet waren geweest met de lieve en/of grappige reacties en natuurlijk de steun die ik van jullie krijg...
Was ik nooit zo ver gekomen met schrijven en had ik vast ook niet zoveel plezier in het schrijven van dit verhaal.
En natuurlijk blijf ik verder schrijven!
Arigatou~!(H)(flower)

‘Wat is een soa test en wat jullie gaan doen is niet leuk..’ hoor je een jonge jongensstem zeggen. Daardoor draai jij je onmiddellijk om, om te zien wie het is. Het is een klein jongetje met een soort hoedje op. Je schat hem niet veel ouder dan zeven, maar hij kan natuurlijk ouder zijn dan hij lijkt. ‘Wie ben jij?!’ gilt Naruto hyperactief. Zo snel als je kan pak je jouw Ogi, en sla je Naruto hard op zijn achterhoofd. Zijn hyperactieve gegil ben je namelijk zat. Beledigt kijkt hij je aan, alleen je laat hem snel merken met een ijskoude blik in jouw ogen, dat het je helemaal niet boeit dat hij beledigt is. Nu hoor je dat ook Tazuna iets zegt, namelijk: ‘Oh! Inari! Waar was je?!’
Je kijkt naar het jongetje die volgens Tazuna de naam Inari heeft. Hij klimt over de drempel en gaat naar Tazuna, die hem met open armen opwacht. ‘Welkom terug opa.’ Zegt Inari. Je glimlacht, omdat je gewoon voelt hoe sterk de band tussen Inari en Tazuna is. De dochter van Tazuna, die blijkbaar de naam Tsunami heeft, loopt naar Tazuna en Inari en blijft voor hun staan. ‘Inari, zeg hallo tegen deze mensen! Ze zijn ninja’s die jouw opa beschermd hebben.’ Maar het enigste wat Inari doet, is jullie heel droog aankijken terwijl hij Tazuna knuffelt. Ineens laat hij Tazuna los en kijkt hij Tsunami aan. Even werpt hij een blik op jullie en opent z’n mond een beetje. Aan zijn gezicht kan je zien, dat hij helemaal geen hallo wilt zeggen. ‘Mama.. Ze gaan dood.’ Zegt hij droog terwijl hij zijn moeder weer aankijkt. Boos springt Naruto omhoog en gilt naar Inari. ‘Wat zei je, jij klein vervelend kind!’ ‘ Waarom wordt je boos op een kind? Idioot!’ gilt Sakura dit keer kwaad naar Naruto terwijl ze achter hem staat. Je bent het helemaal zat. Je hebt hun namelijk genoeg horen gillen deze dag, en de dag is nog niet eens voorbij. Je slaakt een hele diepe zucht en zegt geïrriteerd: ‘Jij bent de grootste idioot, Haruno Sakura! Je hebt wel gelijk dat hij niet zo moet reageren tegen een kind zoals Inari. Hij is trouwens best schattig..’
‘Er is geen mogelijkheid dat jullie winnen van Gatou.’ Zegt Inari kalm en vol zekerheid in zijn stem, alsof hij zeker weet dat jullie hem niet kunnen verslaan. Je slaakt nogmaals een diepe zucht, want je weet zeker, dat hoe hard je hem ook probeert te overtuigen dat jullie hem wel aankunnen, hij toch voet bij stuk houdt en jullie dus niet zal geloven. ‘Hey, Inari! Luister!’ gilt Naruto hyperactief terwijl hij naar Inari wijst. ‘Ik ben een superheld, die ooit op een dag een ongelofelijke ninja wordt, die ook wel Hokage wordt genoemd! Ik ken die Gatou niet, maar hij is niks vergeleken met mij!’ ‘Zo, jouw arrogantie is zo erg, dat als we niet uitkijken het plafond op ons zal vallen!’ zeg je nog erger geïrriteerd dan je al was. Je pakt jouw Ogi en verkoopt hem een harde klap op z’n achterhoofd, waardoor hij met een harde en snelle vaart op de grond knalt.
Je kijkt naar Inari die heel droog naar Naruto kijkt en zegt sarcastisch: ‘Ben je soms dom?’ Je lacht naar Inari en antwoordt onbewust de sarcastische opmerking van hem. ‘Ik ben dus niet de enige die zoiets over Naruto denkt! Hé Naruto, mensen die je maar een aantal minuten kennen denken zelfs al dat je dom bent! Ik kan het hun niet kwalijk nemen!’ Je gaat voor Naruto’s neus staan, en duwt met jouw voet tegen z’n gezicht. ‘Er bestaat niet zoiets als een held.’ Zegt Inari met een koude toon in zijn stem. Doordat Inari dat gezegd heeft, probeert Naruto snel omhoog te springen. Alleen zijn arm haakte aan jouw been, waardoor jij op de grond valt. Je probeert snel rechtop te zitten, en ziet al gelijk dat Sasuke en Naruto je met grote ogen aanstaren en ze een bloedneus hebben.
Je kijkt ze beide met verbaasde ogen aan, maar als je ziet in welke houding je zit snap je het meteen. Snel klap je jouw benen tegen elkaar en doe je jouw kimono goed. ‘Perverts..’ mompel je terwijl je Sasuke en Naruto allebei een klap op hun achterhoofd geeft. Je bent blij dat alleen Sasuke en Naruto het zagen, en niet de rest want anders zou jij je nog meer schamen. Snel sta je op en loop je naar het raam, zodat je naar buiten kan kijken om een beetje af te koelen.
Blijkbaar heeft Inari niet door wat er een aantal seconden geleden gebeurd was, want hij zegt heel droog: ‘Als je niet wilt sterven, moeten jullie weggaan…’ Hij draait zich om en loopt naar de deur. ‘Waar ga je heen Inari?’ vraagt Tazuna aan hem, als hij doorheeft dat Inari naar de deur loopt. ‘Naar mijn kamer zodat ik naar de oceaan kan kijken.’ Hoor je hem droog zeggen terwijl hij de deur opent, naar binnen loopt en daarna de deur hard dichtgooit. "Wat is dat een rare, maar toch ook weer schattig klein jongetje." denk je terwijl je naar buiten kijkt, met de hoop dat je afkoelt en vergeet wat er een aantal minuten gebeurd is.

Reacties (5)

 • Morgenster

  Word boos op Sasuke.
  Mijn neef die zo'n PERVERT is.
  Ik ben teleurgesteld hoor Sasuke.
  Dat heb je goed gedaan, maar volgende keer kan je beter hun gedachten wissenxD

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  SNELL VERDERR

  9 jaar geleden
 • ilsietju

  Ahum... KUDOKUDOKUDO!!
  Geef kudo's *geeft kudo*xD
  OMG!! Je was verder gegaan zonder het mij te zeggen >_>
  Ik ben dieeeeeeeeeeep teleurgesteld in jou(N)

  xDJust Kidding!!

  Ai wuf joe ent joor storie <333 (I love you and your story <333)

  En nu snel verder!!

  9 jaar geleden
 • Allysae

  hihi
  nice
  inari is cute
  snel verder

  9 jaar geleden
 • SnoopyTheDog

  Oeh snel verderrr

  en als iemand kazumi probeert pijn te doen kom ik helpen, samen met Yuuki en Miyuki!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here