Foto bij Hoofdstuk 78

Oeh, hoe zal dat gaan aflopen hè? Zal Seth het straks doorhebben? Wie weet ^-^. Alvast veel leesplezier met dit hoofdstukje! :3

Ik ren snel naar buiten toe en pak mijn fiets. Ik hoor Matt nog gedag roepen, maar daar reageer ik niet op. Ik doe haastig een hand naar achteren als een soort zwaaien en fiets dan hard door naar huis. Bij Seth eten ze altijd om zeven uur, maar ik moest me eerst nog even omkleden. Ik had nog steeds mijn werkkleding aan en als ik geen andere kleren aan zou hebben, zou Seth dat gelijk merken. Bij de gedachte om ontdekt te worden, krijg ik al een naar gevoel in mijn maag. Het was gewoon oneerlijk, had Cupido het op mij gemunt ofzo? Het leek wel of ik namelijk twee keer was geraakt door zijn liefdespijlen. Het klopte gewoon niet dat ik zoveel voor beide jongens kon voelen of ik was gewoon gek. Dat kon ook nog. Alhoewel, iedereen die verliefd is, doet wat gekker dan normaal, waarom moest ik dan extreem gek zijn?
Zodra ik mijn huis in zicht krijg, fiets ik nog wat harder door. Als ik bij de voordeur ben aangekomen, gooi ik snel mijn fiets op de grond en ren naar binnen toe. Ik loop hard door naar mijn kamer en kleed me ondertussen al uit. Elke minuut dat ik hier sneller klaar was, was een minuut dat ik eerder bij Seth kon zijn. Wat ik niet had verwacht, was dat we bezoek zouden hebben. Terwijl ik daar midden in de kamer al in mijn beha sta, zie ik opeens zes jongens op de bank zitten, die nu wel erg aandachtig naar mij kijken. Geschrokken pak ik mijn shirt weer van de grond en houd die voor me. "Zo, Kittie, ik wist niet dat jij zo'n stripper was geworden," giechelt Embry en hij krijgt een stoot van Jacob. "Hey? Wat nou? Ze doet het zelf hoor, ze vergeet alleen haar broek," zegt hij waardoor hij weer een reactie krijgt van Jacob, alleen dit keer iets harder. Jacob gooit Embry boos van de bank af en ik kijk er geschrokken naar. "Niet zo over mijn zusje praten, ze wist niet dat we hier waren," zegt hij en richt zich dan tot mij. "Wat doe jij trouwens hier? Ik dacht dat je naar Seth zou gaan vanavond?" vraagt hij en ik knik. "Uhm, ja, maar ik moest me nog omkleden," zeg ik snel en loop door naar mijn kamer, voordat hij nog meer vragen kon stellen over wat ik dan in de tussentijd had gedaan.
Ik trek mijn kamerdeur dicht en zoek snel rond voor wat kleren. Als ik een leuk jurkje tegenkom, trek ik die gelijk aan. Ik spuit even nog wat deo op, want door dat harde fietsen was ik erg gaan zweten en dat zou niet echt goed overkomen bij Seth, een stinkend vriendinnetje. Zodra ik mijn haar ook weer wat heb gefatsoeneerd, loop ik weer snel mijn kamer uit. "Oehh," zeggen de jongens zodra ze mijn nieuwe outfit zien en ik kleur rood, waardoor ze moeten lachen. "Seth boft maar met zo'n mooi meisje als jou," zegt Jared met een glimlach en ik knik. Gelijk voelde ik die vreselijke schuld door me heen trekken. Hij bofte niet met mij, ik bofte met hem. Dat hij zo lief voor me was en nog bij mij bleef, terwijl ik stiekem vreemd ging. "Is er iets?" vraagt Jacob als hij mijn bedroefde gezicht ziet. "Huh? Met mij? Nee hoor, helemaal niks, ik ga snel naar Seth toe, doei!" roep ik en ren hard naar buiten toe. "Hey, Kittie!" schreeuwt Embry me opeens na. "Wat?" roep ik terug, terwijl ik onhandig met mijn fietssleuteltje sta te knoeien. "Niet vergeten Seth voor bedtijd een verhaaltje voor te lezen, anders kan hij niet slapen," zegt hij lachend en ik rol met mijn ogen. Hoe oud dacht hij dat Seth wel niet was? Vier of vijf? Hij scheelde maar een jaar met hem, maar toch moest hij doen alsof het de grootste baby was die hij kende. Gelukkig was ik ook wat dingen te weten gekomen over Embry de laatste tijd. "Ach houd je kop Em! Jij slaapt nog met meneer knuffelbeer!" roep ik lachend terug en ik hoor een luid gelach in ons huis. Helaas kon ik nu Embry's gezicht niet zien, maar ik wist dat ik daar een punt had gemaakt. Snel stap ik op mijn fiets en rijd hard weg. Ik kijk op mijn horloge, onee! Nog een kwartier! Hoe ging ik dat ooit nog redden? Terwijl ik stevig doorfietste, begon ik alvast smoesjes te bedenken. Wat was ik weer vreselijk bezig.. Sinds wanneer was ik zo gaan liegen en bedriegen?

Reacties (5)

 • Joshifer

  Meneer knuffelbeerxD

  8 jaar geleden
 • Rosannem

  VERDERRRR<333

  8 jaar geleden
 • IrishNialler

  serious ik ben een week niet online en er staan 14 hstukken neit erg ofzo maarja

  8 jaar geleden
 • Padme

  Arme seth alvast. Snel verder

  8 jaar geleden
 • xEmilyy

  Die foto is fucking mooooooooooooooiii .(H)
  Taylor Lautner .(flower).

  l
  e
  u
  k
  e

  s
  t
  o
  r
  y

  .

  (lol)

  !

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen