Foto bij Hoofdstuk 87

Zo, lekker uitgeslapen! :3 Jullie hopelijk ook een beetje, hier weer een nieuw stukje, wel zielig.. maarja iemand komt haar wel redden, maar wie? Veel leesplezier! :3

Ondanks al die vrolijke en blije gezichten, voelde ik me heel onzeker tussen al deze mensen. Ze zagen er allemaal, mooier, groter en rijker uit. "Wat is er Kit? Alles goed? Wil je nog wat kaviaar?" vraagt Barbie met een lach en geeft me de kaviaar schotel aan. "Uhm, nee dankje, die vond ik niet zo lekker," zeg ik dan maar. Het was ook heel vies, net alsof je rauwe doperwtjes at met nog iets vies erin wat ik niet helemaal thuis kon brengen. "Whaha, wat ben je toch grappig, Kit," zegt ze lachend en zet de schaal weer neer. "Hey liefje, alles goed?" vraagt Ken die van binnen komt aangelopen. "Hey schatje, ja, nu jij er bent wel," zegt ze en ze beginnen elkaar eens te zoenen. Ik zit er maar wat bij en heb niet echt iemand om tegen te spreken. "Wat doet zij hier?" vraagt hij opeens en Barbie kijkt hem glimlachend aan. "Dit is onze nieuwe vriendin! Kittie!" roept ze vrolijk uit en trekt me weer op aan mijn hand. "Owh, welkom dan," zegt Ken met een lach naar Barbie en opeens klapt ze in haar handen.
"Het is tijd om haar onze geheime plek te laten zien," roept ze vrolijk en ik kijk haar verbaasd aan. "Geheime plek?" vraag ik en ze knikt. "Hebben we die dan?" vraagt Brittany aan Barbie en die rolt met haar ogen. "Oja! De geheime plek! Oh! Ik wist niet dat je het over die geheime plek had, natuurlijk hebben wij een geheime plek ik.." "Tss, genoeg Brittany," zegt Barbie kort en loopt naar mij toe. "Dit is de plek waar we altijd heen gaan als we spijbelen, het is het meest chille plekje op school en alleen wij weten er vanaf, het is een waar discopaleis," zegt ze met een brede grijns en ik kijk haar nieuwsgierig aan. Misschien kon ik daar wel eens heen gaan met Seth? "Goed, we laten het je zien! Omdat je nu bij ons hoort!" zegt Barbie blij en we lopen ergens helemaal achter van het schoolplein.
"Hier is het dan!" zegt Barbie vrolijk en ik kijk verbaasd op. "Dat is een poortje," merk ik droog op en kijk naar het fietspoortje. "Nee, het zit erachter, gelijk aan je linkerkant," zegt ze. "Waar dan? In een boom ofzo?" vraag ik en ze grinnikt. "Ja! Precies! Kijk maar omhoog," zegt ze en ik loop niets vermoedend naar dat poortje toe. Totdat ik opeens van achteren wordt gegrepen door twee sterke handen. "Hey! Laat me los!" roep ik boos en begin hevig heen en weer te bewegen om uit deze greep los te komen. "Ja! Hier zijn de handboeien!" roept Barbie vrolijk en ze duwen me naar het poortje toe. Ik kijk op en zie dat Ken en Brittany mij vasthouden en Barbie nu de handboeien bij mij probeert om te doen. "Laat me los! Ik wil dit niet!" roep ik hard en Barbie grinnikt. "Niemand hoort je schatje, je bent en blijft een loser, daar luistert toch niemand naar," zegt ze gemeen lachend en pakt mijn ene hand stevig vast en drukt hem op het poortje. Ik werk hevig tegen, maar uiteindelijk heeft ze allebei mijn handen weten vast te maken aan het poortje. "Au, laat me gaan!" roep ik boos en ze kijkt lachend op. "Nog een ding om dit af te maken," zegt ze en Brittany komt met een bord te voorschijn. "I'm a loser, perfecte tekst voor jou," zegt Barbie lachend als Brittany het bord om mijn nek hangt. "Dit is niet grappig, laat me gaan!" roep ik boos. "Ach, wil je nu al geen vriendinnen meer met me zijn? Nog even naar de camera lachen, dit wordt onze laatste foto samen," zegt ze en komt naast me staan, terwijl ze hooghartig mijn hoofd naar beneden drukt. Grinnikend loopt ze weg. "Hoe is de foto geworden? Oh, perfect," zegt ze en kijkt me gemeen lachend aan. "Dacht je nou echt dat wij vriendinnen konden worden Kittie? Je bent een loser! Wij gaan trouwens naar binnen toe, het gaat denk ik zo heel hard regenen, veel plezier liefje! Ik hoop dat je een paraplu bij je hebt, onee, die kan je dan niet vasthouden.. oeps, nouja, niet mijn probleem," zegt ze en loopt met Ken en Brittany weg. Ik kijk omhoog, de lucht stond inderdaad erg donker. "Hey, je kunt me hier toch niet zomaar achterlaten?" roep ik paniekerig en ruk hard aan de handboeien, maar ik krijg ze niet los. "Ach liefje, ga je nu huilen? En we kunnen het wel maken. Kijk maar, we doen het nu al," zegt ze en ze lopen lachend weg.
Ik begin te snikken, hoe had ik ooit zo dom kunnen zijn om in haar val te lopen? Misschien had ze wel gelijk, misschien was ik echt wel een loser.. ik laat mijn hoofd hangen en voel opeens een grote druppel op mijn hoofd terecht komen. Ik was zeker niet de enige die nu tranen liet vallen en binnen een mum van tijd, begint het heel hard te regenen. Ik schreeuw nog een paar keer vergeefs, want hier helemaal achteraan het schoolplein hoort toch niemand je. Ik was er echt in getrapt.. snikkend ga ik op mijn knieën zitten. Hoe kwam ik hier ooit nog weg? De regendruppels worden steeds groter en ik merk dat ik het aardig koud krijg..
Na ander halfuur, is er nog steeds niemand. Het schoolplein staat ondertussen blank en ik, ik lijk wel tien douches achter elkaar te hebben gehad met mijn kleren aan. Opeens voel ik dat de druppels harder naar beneden komen. Snel merk ik dat het geen normale druppels meer zijn, nee, dit was hagel wat ik nu op mij neer voelde komen. "Iemand, asjeblieft help me," zeg ik huilend en ik zie een schim verschijnen...

Reacties (6)

 • Rosannem

  AAH EDWARD MOET HAAR HELPEN!!!! Oke snel veerdeeer!!!

  7 jaar geleden
 • IrishNialler

  Ik ga voor mijn nichtje nooit meer een barbie kopenxD maar je bent gemeen na al die spannende hstukken op zo'n eind stoppen(6)

  7 jaar geleden
 • oomsjes16

  Snel verder!!!

  7 jaar geleden
 • Joshifer

  IK ZEI HET. Barbies zijn niet te vertrouwen(6)Arme Kittie. Ik denk dat Matt haar komt redden! Het moet natuurlijk onverwachts zijn?

  7 jaar geleden
 • Puddingvork

  aww =(
  snel weer verder alsjeblieeft.
  ik ben echt nieuwsgierig naar wie haar komt helpen.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen