Foto bij Hoofdstuk 90

Zo hier deel 2! Ik hoop vandaag al een heel stuk te komen, aangezien ik zeer binnenkort met vakantie ga! Veel leesplezier! :3
ps. YAY! Hoofdstuk 90 alweer! :3

"Kittie!" roept Billy opeens vanuit de kamer en ik kom naar hem toegelopen, mijn haar nog in een badhanddoek gewikkeld. "Wat is er?" vraag ik en hij kijkt me serieus aan. "Ik wil dat je vanaf nu niet meer met Edward Cullen omgaat," zegt hij en ik kijk hem geschrokken aan. "Wat? Maar pap!" zeg ik en hij schudt zijn hoofd. "Met geen een van de Cullens meer, vanaf nu ga jij weer met normale mensen om," zegt hij en ik schud huilend mijn hoofd. Als ik niet meer met hem om zou mogen gaan op school, had ik niemand meer. "Wil je soms dat ik nog meer gepest wordt op school?" vraag ik snikkend en hij kijkt mij aan. "De enige reden waarom jij gepest wordt, is omdat je met hen omgaat, stop daarmee en mensen zullen je minder raar aankijken voortaan," zegt hij en ik kijk hem boos aan. "Het is zo oneerlijk! Zij hielpen me juist van die pestkoppen af! Pap, je wist het misschien nog niet, maar ik heb geen vrienden meer op school sinds Matt weg is gegaan," zeg ik en ik kijk hem droevig aan. "Geen een?" vraagt hij geschrokken en ik schud mijn hoofd. "Iedereen vindt mij raar, omdat ik met Jacob heb gedatet. Iedereen haat me," zeg ik huilend en hij legt een hand op mijn schouder. "Kop op, Kittie, niet iedereen zal jou haten," zegt hij troostend en ik knik. "Ja, niet iedereen haat mij, de Cullens niet," zeg ik en ik veeg mijn tranen weg langs mijn mouw. Billy zucht diep en kijkt mij dan aan. "Als jij het echt zo graag wilt," zegt hij zacht en ik kijk hem wat vrolijker aan. "Ja! Ik mag altijd bij ze zitten in de pauze en ze willen me altijd helpen om mij te overhoren en," zeg ik, maar hij kapt mij af. "Goed, ik begrijp het al, ze doen heel aardig tegen je, maar ik heb je gewaarschuwd Kittie. Ik vertrouw ze niet," zegt hij en ik kijk hem verward aan.
"Waarom toch niet?" vraag ik en opeens komt Jacob hijgend binnen. Hij kijkt me even twijfelend aan en kijkt dan naar Billy. Ze gaven elkaar geheime blikken door waardoor ze elkaar ergens van op de hoogte stelde, maar ik wist niet wat. "Wat is er Jacob?" vraag ik dan en hij kijkt geschrokken op. "Oh, niks! Waarom ben je hier Kittie? Moet je niet op school zitten?" vraagt hij vriendelijk en ik kijk hem wantrouwend aan. "Vindt je het niet fijn dat ik er nu ben?" vraag ik en hij kijkt me vragend aan. "Natuurlijk wel! Alleen had ik niet gedacht jou hier aan te treffen," zegt hij en ik knik licht. Volgens mij hadden die geheimen waar Edward het over had, hier met mijn familie te maken. Sinds Jacob en Billy mij nu zo aanstaarden en zo geheimzinnig deden, vermoedde ik dat ze al hun geheimen plannen overdag uitvoerde wanneer ik op school zat. Daar bracht ik nu mooi verandering in en ik zou ontdekken wat hier gaande was! "Ik word gepest op school," zeg ik dan en hij kijkt me medelevend aan. "Wat? Door wie? Waarom heb je dat nooit eerder tegen ons gezegd?" vraagt Jacob gelijk bezorgd en komt naar mij toegelopen. "Ik schaamde me," zeg ik zachtjes en hij slaat zijn armen om mij heen. "Je hoeft je nergens voor te schamen Kittie, je kan ons altijd alles vertellen? Dat weet je toch? Nou, zeg eens, wie pestte jou?" vraagt hij en kijkt mij lief aan. Door zijn sterke lichaamswarmte, warm ik ook gelijk wat op en ik vertel hem het hele verhaal. Het hele verhaal lang kijken Billy en hij mij gespannen aan. Toen ze het hele verhaal hadden gehoord, stond Jacob opeens recht. "Stomme barbiepop ook! Ik zal haar eens een lesje leren!" zegt hij en kijkt woest naar voren. "Jake! Rustig!" zegt Billy gelijk streng als Jacob raar met zijn armen begint te trillen. "Kittie, ga maar naar jouw kamer toe, Jake en ik overleggen dit wel even en we bellen school op, zo kunnen ze niet met je omgaan! Zijn ze helemaal gek geworden!" zegt Billy boos en ik doe maar wat hij van mij vraagt. Ik loop naar mijn kamer toe en pak mijn mobiel erbij. Ik begin Seth te sms'en. Hij was iemand die altijd en overal zijn mobiel bij zich had.
Hey schatje! Rotdag hier! Hoop dat het bij jou wat leuker is vandaag! Xx Your sweatheart
Snel verstuur ik het sms'je en wacht gespannen op zijn antwoord. Ik had nu echt even wat vrolijkheid nodig.

Reacties (1)

  • Joshifer

    Aww.. Kittie toch =(

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen