Foto bij Weer praten met Draco

Sterre die er helemaal tegen opzag om weer met Draco te gaan praten duwde tegen de grote houten deur die naar buiten leiden ze liep over het terein naar de open plek waar Draco al stond te wachten toen hij haar zag aan komen riep hij meteen het is niet waar.

'Wat is niet waar Draco?' Vraagt Sterre.
'Nou dat wat je van Hermelien heb gehoort over dat het mijn idee was om je te laten struikelen, Patty dwon me om dat te zeggen toen Hermelien langs liep anders zou ze een geheim van mij door de hele school door vertelen, wees alsjeblieft niet boos op me het was echt mijn idee niet, je moet me geloven' Zegt Draco.
'Ik weet het niet Draco, ja ik weet dat Patty gemeen is maar ik weet niet of ik je kan geloven, en wat voor soort geheim zou ze dan door vertellen?' Zegt Sterre.
'Nou gewoon een geheim wat voor geheim doet er niet toe' Zegt Draco.
'Voor mij wel als je het gewoon zegt vergeef ik je misschien wel' Zegt Sterre.
'Nou oke, ik vind je leuk, dat zou ze gaan vertellen door de school en daarom wilde ze wraak op je nemen, Patty vind mijn leuk dus daarom doet ze er alles aan om het jou zo moeilijk mogelijk te maken hier op school'Zegt Draco.
'Ja nou dan moet ze toch iets vroeger opstaan wil ze het mij moeilijk maken ik kan haar zeker weten aan, oke dat met dat struikelen kwam geheel onverwacht dus ja ik had er niks aan kunnen doen maar ja denkt ze nou echt dat ik bang voor haar ben? Ow denkt ze dat echt dat is schattig, nou als je haar ziet zeg haar dan maar pas op niks meer niks minder, maar nu ga ik echt huiswerk maken' Zegt Sterre.
'Zal ik je met je huiswerk helpen ik heb het al af' Zegt Draco.
'Oke is goed dan heb ik daarna meer tijd om een plan te bedenken tegen Patty' Zegt Sterre.

Sterre en Draco lopen samen de school weer binnen op boven aan de trap staat Patty met een gemenen lach op haar zicht.

'Goed zo Draco ik wist wel dat ze naar je zou luisteren' Zegt Patty.
'Waar heb je het over Patty ik weet van niks echt niet' Zegt Draco.
'Nee dat weet ik maar toch mijn wraak zal haar doen beseffen dat ze uit jou buurt moet blijven' Zegt Patty.
'Ow ja Patty jij en welke vrienden? Om mij te pakten te nemen moet je slimmer zijn en sneller zijn jou plan is door zichtig mijn plan is perfect wacht maar doe maar neem wraak maar onthoudt goed ik zal je terug pakken en dan bij jij de gene die niks meer durft te doen, kom maar met je wraak ik ben er klaar voor' Zegt Sterre.

Patty kijk Sterre verbaast aan en draait zich om en loop met grote passen een gang in, Sterre en Draco lopen richting de leerlingen kamer voor de ingang staan Korzel en Kwast nog altijd te wachten Bloedzuiver zegt Korzel als hij Sterre en Draco aan ziet komen en ze lopen de leerlingen kamer binnen waar iedereen druk bezig is met huiswerk of lezen of niks doen, opeens horen ze door de speaker de stem van Professor Anderling die vraagt of Patty Park zich bij haar kantoor wil melden, Sterre lacht en loop haar slaapzaal op om haar spullen te pakken als ze de deur open doet zit er een meisje op het bed naast die van haar en ze huilt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen