Foto bij Twenty-Three.

- Charlotte 'Charlie' Haywood

Ik leunde met gesloten ogen tegen een lantaarnpaal en zoog de koele nachtlucht diep in mijn longen. Ik slikte en vocht tegen de beelden van Maxim die voor mijn ogen voorbijgleden. Ik had me vergist, hij was het niet, er was niks aan de hand.
Plots voelde ik een zachte hand op mijn schouder. Ik glimlachte even gerustgesteld.
"Het spijt me van daarnet, Harry. Ik..."
Mijn adem stokte in mijn keel toen ik zag dat het niet Harry was. Het was Maxim. Angstig zette ik een pas achteruit.
"Wat wil je van me?" fluisterde ik zacht.
Mijn hart raasde in mijn keel en pompte al het bloed naar mijn benen, klaar om te vluchten. In nog geen seconde tijd had hij me bij mij kele vastgegrepen. Ruw drukte hij me tegen de lantaarnpaal. Wanhopig hapte ik naar adem terwijl zijn hand van mijn keel probeerde te duwen. Maar hij was veel sterker dan me. Het werd al licht in mijn hoofd. Ik wilde schreeuwen, maar er kwam geen geluid uit mijn keel doordat die pijnlijk werd toegeknepen door zijn vingers.
"Denk je echt dat je dit red, Charlie? Het clean blijven, het trouw blijven aan die idioot? Je bent een geboren hoer, Charlie. Je hebt het nodig. Je shots én het gevoel van het neuken met tien jongens op één avond,"
"Fuck...you," perste ik met mijn laatste restje adem uit.
Daar nam ik een harde klap voor in ontvangst. Hij liet me los en duwde me op de grond. Ik greep naar mijn tintelende wang en hapte naar adem. Mijn keel voelde rauw van het knijpen. Nog even en ik was gestikt. Maar hij zou me niet vermoorden. Hij zou me eerst kraken tot ik hem smeekte om me af te maken als een geslagen hond. Hij wilde me net weer overeind trekken toen een stem door de nacht galmde, boven het gedreun van de muziek in de jeugdherberg heen.
"Hé, laat haar gaan!"
Ik had Harry's stem nog nooit zo sterk gehoord. De stem leek toe te behoren aan een bodybuilder van dertig, niet aan Harry. Maar toen ik opkeek, zag ik dat hij het wel degelijk was. Maxim vluchtte weg, niet echt geïnteresseerd in een gevecht, ookal kon hij het makkelijk winnen van Harry. Die laatste knielde bezorgd bij me neer.
"Wat heeft hij met je gedaan?" vroeg hij ademloos.
"Niks," perste ik er schor uit.
Ik sloot mijn ogen toen hij me in zijn armen nam en me stevig vasthield voor enkele minuten lang. Zijn ademhaling verjaagde de angst die ik voelde tot in mijn botten voor heel even. Toen hij me losliet, wilde ik iets zeggen. Maar hij legde zijn vinger op mijn lippen.
"Laat je keel rusten. Ik breng je nu naar huis," zei hij streng.
Ik knikte, liet me door hem rechthelpen en drukte me dicht tegen hem aan. Elke vijf meter die we liepen keek ik tien keer om me heen om me ervan te vergewissen dat Maxim nergens verborgen zat, klaar om ons aan te vallen. Maar de straten waren verlaten. Harry bracht me tot binnen en kuste me teder voor hij weer wegging.
"Wees voorzichtig," kraste ik angstig.
"Ik zal een taxi nemen," antwoordde hij om me gerust te stellen.
Ik knikte met de meest gemeende glimlach die ik op dit moment kon opbrengen en bleef uit het raam kijken tot de taxi weg was. Katherine dook op bovenaan de trap. Ze keek me aan met een blik van pure horror in haar ogen. Blijkbaar was mijn keel al aardig blauw. Ik ontweek haar nieuwsgierig vragen door mezelf op te sluiten in de badkamer. Maxim's woorden hadden me vuil gemaakt. Ik voelde me weer zoals toen ik thuiskwam van mijn eerste nacht als hoer. Ik voelde me vuil, gebruikt en trilde over mijn hele lichaam. Onder de douche schrobte ik tot mijn vel er bijna mee afkwam, maar het vuile gevoel bleef. Hoer. Hoer. Hoer. Hoer. Hoer. Hoer. Het woord herhaalde zich genadeloos in mijn gedachten. Met Harry's stem. Hete tranen gleden over mijn wangen terwijl ik de kraan dichtdraaide. Hij had gelijk. Ik was een hoer. Huilend zakte ik langs de koude tegelmuur op de grond, waar ik bleef huilen tot ik geen tranen meer had. Van pure uitputting sliep ik die nacht gehurkt in de douche. Ik was leeg vanbinnen. Mijn moed, mijn zelfzekerheid, mijn wil om te leven. Alles was weggestroomd, samen met mijn tranen en het douchewater.

Reacties (19)

 • MCourtois

  Ohgod ;o

  1 decennium geleden
 • Rivendell

  Damnn, dit is heavy en ik zag dit ook zeker niet aankomen. Ik ben heel even op vakantie en jij bedenkt dit? Djezus, het is geweldig. Ik kon niet slapen, dus ging ik maar lezen. Niet dat ik hierna wel kan slapen, het is echt wel heavy. Maar terwijl ik dit las moest ik me toch echt afvragen of het lekker zou slapen in een douchecabine.. Don't know why I thought about that.. <3

  1 decennium geleden
 • Rembrandt

  Zo zielig ):
  Verder <3

  1 decennium geleden
 • Gotzeus

  Omg, snel verder!
  Kut Maxim

  1 decennium geleden
 • NAKEDHARRY

  Ik eh ben nu een beetje emotioneel door dt hoofdstuk maar damnit je moet al je verhalen naar een uitgever sturen echt

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen