Foto bij || 002 || Jacob Black

You told me how proud you where but I walked away.

Jacob Black.

Haar perfecte lichaam hield ik stevig vast als teken dat ik haar beschermde tegen de gure wind die haar deed trillen, en ik zag hoe haar wenkbrauwen samentrokken van kou.
Haar paarse lippen verraadden het nog meer waardoor ik haar steviger vastpakte zodat mijn warmte genoeg was om haar lippen weer de rode kleur te geven die ze hoorde te hebben, dat dacht ik tenminste want ze was tot nu toe bijna perfect. Ik had veel vragen voor haar als ze op bewustzijn kwam, maar het meeste wat ik wou weten was haar naam die hoorde bij haar perfecte verschijnsel. Ze was betoverend mooi en het meeste wat ik wou doen was eindeloos met haar praten terwijl ze haar sensueel gevormde lippen liet bewegen. Het gevoel dat ze me gaf was alsof ze me verliefd kon maken met een simpele beweging, en het was zeker dat haar verschijning mijn hart had geraakt.
Ik legde haar neer op de sofa die midden in de woonkamer van Sam’s huis stond, en snel legde ik haar arm om me heen toen het nog even duurde voordat de kleine woonkamer opwarmde. Iedereen wachtte ongeduldig op dat ze haar ogen zou verwijdden, dat merkte ik door de spannende stilte die om haar heen bewoog. Maar het meeste energie kwam af van mijn lichaam, dat leek iedereen te merken. Emilie pakte haar vleugel beet zodat ze het kon verschonen met een watje maar dat was de moment dat haar gelaatstrekken pijnlijk wegtrokken.
Haar ogen openden zich en twee paar blauw/groene ogen staarden de hele kring rond waardoor iedereen geschrokken naar adem hapte. Ze was beeldschoon, zelfs als haar lichaam pijnlijk meebewoog met mijn arm kon ze het niet laten om het perfect te doen. Het moment dat ze in mijn ogen keek was het vreemdste, alsof al het slechte om me heen veranderde naar een goede reden. Alsof mijn vader me al die tijd niet de nodige liefde had kunnen geven toen hij me alleen moest opvoeden zonder moeder, alsof ik mijn inprent bij haar had gevonden. En het was zo, ik had mijn inprent inderdaad bij haar gevonden. Maar het leek meer dan dat, alsof ik na een hele lange tijd de helft van mijn hart terug had kunnen vinden, na een hele worsteling en gevecht.
Ik haalde mijn lippen van elkaar terwijl ik haar ogen niet losliet. ‘Hoe heet je?’ Was mijn meest simpele vraag, maar het betekende duizenden voor me om te komen weten hoe ze in elkaar zat. Om te beginnen met haar naam die net zo prachtig zou blijken als haarzelf.

Reacties (4)

 • Creater

  WAUW! Je sgrijft egt mooi! Dat ik tijd neem om een reactie te plaatsen! Egt goed!
  XX

  8 jaar geleden
 • Imperi0

  ahh lieve jake
  wat was er ook al weer met zijn moeder
  ik ben het vergeten:$
  er zit een vergiet in mijn hoofd ik meen het
  snel verder

  8 jaar geleden
 • mOoNx

  snel verder

  -xx-

  8 jaar geleden
 • FlashyXD

  Waarom is het al gedaan?:(
  IK WIL VERDER LEZEN ;o
  Verdommetjes:S
  Snel verderrrrrrr!!!!!
  LOVE ITTTTTTT(H)(flower)(K):P(Y)(lol):$:9~(yeah)(hoera)(hoera):)(nerd)(dance):D(A)

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen