Foto bij Hoofdstuk 103

Ik kon dit hoofdstukje ook gewoon niet laten staan, dus vandaar, ghihi. Veel leesplezier! :3 en rustig maar, ik heb er nog een paar staan voor morgen, als ik morgen de tijd niet zou hebben om te kunnen schrijven.. het is wel apart zo, het is veel leuker om eerst jullie reacties te lezen en daarna pas weer verder te schrijven :x ik houd echt van die reactie en dat stimuleert me altijd het meeste om verder te schrijven! Misschien dat daarom deze stukjes nogal droevig zijn.. nouja, ik lees morgen wel de reacties? :3 ghehe, *hint* Nee, ik ga jullie niks dwingen, lees maar als je wilt lezen! :3 Hope you like it!:)

Daar aangekomen staat de hele klas al te wachten en komt de docent er net aangelopen. “Good morning,” zegt hij met zijn Britse accent en pakt de sleutels erbij, zodra hij Matt opmerkt, laat hij zijn sleutels vallen. “So, you’re back at school?” vraagt hij een beetje overdondert en pakt ondertussen de sleutels weer van de grond. “Dat klopt, ik bedoel, that’s right,” zegt Matt met een glimlach en de leraar knikt tevreden. “Well done than! Let’s go inside,” zegt hij en pakt zijn vierkante tas erbij en loopt als eerste naar binnen toe. Ik ga ergens voorin de klas zitten, waar ik nu eigenlijk altijd zat en Matt komt gelijk vrolijk naast me zitten. Ik moest er eerst even aan wennen, ik had al die tijd alleen gezeten en nu zat er dan opeens weer iemand naast je. “Oh, ik ben mijn boeken vergeten, mag ik even met jou meekijken?” vroeg Matt en keek me onschuldig aan. “Natuurlijk,” zei ik met een lach en ik legde het boek in het midden van onze tafel neer. Matt vond dat blijkbaar niet genoeg en schoof ook nog wat dichter bij mij aan. Ik hoorde Barbie gelijk hard grinniken en toen ik achterom keek, zat ze iets rond te fluisteren. Ik zuchtte en draaide me weer om, over haar maakte ik me nu wel het minst zorgen. Vergeleken met het liefdesverdriet waardoor ik nu gekweld werd, was zij niks. Hoewel haar opmerkingen er nog wel steeds stevig inhakten.
“Miss Black, you may answer?” zegt de leraar opeens en ik kijk verschrikt op. “Uhm..,” zeg ik en kijk snel in mijn werkboek. Waar waren we gebleven? “Present perfect,” fluistert Matt opeens zacht en ik bijt op mijn lip. Zou de leraar het gehoord hebben? Als ik naar hem opkijk, kijkt hij me nog steeds vragend aan. Blijkbaar niet dus. “Present perfect?” zeg ik vragend en de leraar knikt. “Yes, exactly,” zegt hij en schrijft iets op het bord. Ik was heel slecht in talen en ik was blij dat Matt weer naast mij zat, hij was echt een kei in vreemde talen en dan vooral in Engels. Hij had een schattig accent als hij Engels begon te praten en dat was ik nu nog steeds niet vergeten. “Bedankt,” fluister ik zacht tegen Matt als de leraar verder vragen stelt aan andere leerlingen. “Ach, graag gedaan,” zegt hij met een lach en de rest van de les probeer ik mijn gedachten er een beetje bij te houden.
Zodra de Engels les is afgelopen, hebben we biologie en daarna nog wiskunde. Ik probeer alle lessen mijn concentratie erbij te houden, maar het lukt gewoon niet. Ik maak kleine tekeningetjes in mijn schrift en voordat ik het weet heb ik Seth zijn naam al opgeschreven met kleine hartjes eromheen. Matt merkte het een keer op en schreef toen snel zijn naam er ook onder. Ik moest er even om lachen en maakte er een konijn bij. “Wat is dat? Een mislukte hond?” had hij gevraagd en zo hadden we in de les wiskunde alleen maar tekeningen gemaakt. Een soort van spelletje was het geworden om de les door te komen en het hielp me om niet steeds aan Seth te hoeven denken.
Matt was al die tijd heel voorzichtig met me en probeerde me overal bij te helpen en op te vrolijken. Hij wist natuurlijk dat ik er onder leed en dat kon je ook wel zien aan mijn rode betraande ogen. Toch vroeg ik mij soms af of hij dit ook echt voor mij deed. Ik wist hoe graag hij mijn vriendje wilde worden en hij had zelfs gezegd dat hij makkelijk mijn vriendje kon zijn als het met Seth uit was. Zou hij nu zo aardig doen om me later gelijk als vriendinnetje te nemen? Of zou hij echt zo’n goede vriend zijn? Zelf dacht ik vooral aan dat laatste. Zelfs toen ik met Jacob was, bleef hij me steeds trouw overal in steunen. Ook met Seth, nouja, heel even dan. Daarna was hij opeens weg. Had ik dan nu mijn eigen oude vriend weer terug? Of wilde hij nu meer dan mijn vriend zijn?
Ergens vond ik die gedachte ook niet meer zo erg. In deze situatie zou het perfect kunnen. Qua timing was hij precies op tijd gekomen, maar of ik nu ook gelijk toe was aan een nieuwe relatie? Ik was te bang dat ik nog teveel aan Seth dacht en ik wilde Matt hier geen pijn door zien lijden. Hij vond het natuurlijk ook verschrikkelijk en ik had al gemerkt, mijn pijn was ook zijn pijn geworden. Ergens vond ik dat ook wel heel lief en was hij het zeker waard om mijn vriendje te zijn. Hij maakte mijn leven echt beter.. Waarom was het dan zo moeilijk om het hem te vragen? Er waren geen nadelen aan hem, ik had ze geprobeerd te bedenken, maar dat kwam op niks uit. Waarom liet ik hem dan nu wachten? Of was ik hem nu in mijn onderbewustzijn aan het testen? Of hij ook alleen een vriend kon zijn? Ik kijk schuin naar hem als hij een spaghetti sliert naar binnen slurpt waardoor ik heel hard moet lachen. Waarop wachtte ik nog? Ik zag Jessica ook al naar Matt kijken met ogen waarvan af te lezen was dat ze hem nu ook wel leuker vond, omdat hij zo gegroeid en erg gespierd was geworden. Ik moest hem wel vertellen dat ik ook stiekem wel gevoelens voor hem had, maar ik hield mezelf tegen, omdat ik ook nog steeds gevoelens voor Seth had en ik ergens hoopte, dat dit slechts een erge nachtmerrie was en dat hij snel terug zou komen. Ook al wist ik nu al, dat dat nooit zou uitkomen. Toch hield ik mezelf nog steeds zo voor de gek.. waarom?

Reacties (7)

 • IrishNialler

  nice nice nice en weer verder

  7 jaar geleden
 • XxDarknessxX

  GEWELDIG <3
  vlug verder !!:D
  Xx

  7 jaar geleden
 • Nitori

  Ga verder, dudette ;o
  Mheheh:Y)

  7 jaar geleden
 • theguardian

  Snel verder x

  7 jaar geleden
 • LiveUrLife

  Zijn ze ingeprent ofzo? :s

  En ? ? dat plaatje..Carlos *smelt* in dit geval heet hij Matt x)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen