Zo puur dat u bent, zo zoet zijn uw lippen die de mijne beantwoorden in perfect genot. Als water en zand in hun illustrerende geheel, is dit te vergelijken al word het te veel.


Allesia Chiara Montez

Het was alsof de hemel verder van mijn zondes af ging staan als ik zijn lippen niet direct tegen de mijne voelde, en ook al was er eerst de onzekerheid die mijn instinct tegen hield toch voelde ik de drang. Maar ik wou eerst zekerheid, en dat kreeg ik toen hij koos om mijn gesprekspartner te zijn het afgelopen uur. Dat was ook het moment dat ik zekerheid kreeg over het leven, niks deed er meer toe. Alleen wij twee terwijl de rest van de wereld deed wat zij in gedachten hadden of wat zij voelden. Toen hij zijn hele lichaam naar me om draaide greep ik mijn kans, want het zou kunnen dat het de laatste keer zou zijn dat wij tweeën eindelijk samen zouden zijn. En de nacht was nog jong, ik kon meer over hem komen te weten met slechts een enkele kus. En nu, nu ik zijn volle lippen tegen de mijne voelde leken ze samengesmolten als karamel die zich in chocola mengde.
Het voelde alsof de rest van de wereld er niet aan toe deed, alleen wij die ons eerste kus voelden op de perfecte plek. Perfect zou het niet zijn als je het vergeleek met de tientallen kussen in verschillende films, die kwamen tot stand als een gevecht en eindigden met een zoen op een speciale plek. Maar als het je eigen film was met jou als de hoofdpersoon was er geen speciale plek. Er was alleen jij, die een geweldig moment volbracht met misschien wel de liefde van je leven.
Ik was wel zeker dat Jacob de liefde van mijn leven was, dat leek ik te merken door de aangename huiveringen van een ‘simpele’ kus. Zijn warme armen die mijn hele middel bezet namen, en vooral zijn neus die in aanraking kwam met mijn wang als hij zijn lippen meebewoog in de maat van de mijne. Zoveel woorden kon ik aan deze kus toevoegen, alleen maar om mijn gedachten niet te hoeven houden bij het verhaal die ik hierna moest vertellen. Mijn armen die een lange tijd in zijn nek hadden gelegen plaatste ik nou op zijn middel door het verschil van lengte die we hadden, en hij leek dat te merken want zijn ene arm tilde me op om me op zijn voeten neer te zetten. De andere verkende mijn hele lichaam, tot aan de punten van mijn golvende krullen die zich harmonieus over mijn rug legden. Hij hield me stevig vast, alsof hij doodsbang was dat ik hem zou verlaten voor iets dat hem niet lief was om op te noemen.
En daarna voelde ik de korte druk die zijn zoete lippen af haalde van de mijne, zijn ogen leken vol te zitten van liefde terwijl hij zijn eerste woorden na pure perfectie prevelde. ‘Zo puur dat u bent, zo zoet zijn uw lippen die de mijne beantwoorden in perfect genot. Als water en zand in hun illustrerende geheel, is dit te vergelijken al word het te veel.’ Hij was perfect.

Reacties (4)

 • Imperi0

  voor een dertien jarige schrijf je niet normaal goed
  dus het kan prima:Y)

  8 jaar geleden
 • mOoNx

  snel verder

  -xx-

  8 jaar geleden
 • xZaayn

  Mooi geschreven!
  Snel Verder!

  8 jaar geleden
 • Zomerr

  Wooow

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen