Foto bij ~ 90. 'Abracadabra!' ~

Part 1: A Shadow Out Of Darkness
Chapter 90: Abracadabra!
_______________________________________________________________________
Buuuh mijn hoofdstukken zijn saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Je voelt hoe je ruw omhoog getrokken wordt, met moeite open je jouw ogen. Wazig kan je zien dat het Yui is. Als jouw ogen een beetje aan alles gewend zijn, zeg je opeens: ‘Waarom hou je me zo vast, ik ga je niet invallen voor jouw hoerenpraktijken. Ga lekker zelf met jouw benen wijd liggen. Hup doe je werk, en laat me met rust. Dat ik jouw tweelingzus ben, betekent dat nog niet dat ik je ga invallen. Ten eerste merken ze heus wel wie het meeste ervaring heeft en natuurlijk of ik maagd ben. En ten tweede, ik hoef geen soa of wat dan ook. Ten derde, ik ga me niet verlagen tot jouw niveau, eerste klas hoertje. Dat heb je zeker vaak uit Hidans mond horen komen?’ Ze kijkt je kwaad aan en smijt je keihard op de grond. ‘Durf me nog één keer hoer te noemen!’ dreigt ze, terwijl ze kwaad haar katana pakte en een sneetje in jouw wang maakt. ‘Kan je soms niet tegen de waarheid? Is de waarheid soms te hard voor je? Ik kan je ook prostitué noemen hoor! Dat betekent hetzelfde, maar klinkt netter.’ Precies als je dat zegt, trap je zo hard tegen de katana dat het in de lucht vliegt. Je springt omhoog, pakt de katana gauw en kijkt Yui aan terwijl je met het puntje van de katana naar haar wijst.
Je schudt langzaam met jouw hoofd en kijkt haar grijnzend aan. ‘Kan je het niet zonder een katana? Ben je soms te zwak om op andere manieren te vechten? Dan moet je geen tweelingzusje van mij zijn.. En vindt je het gek dat ik je een hoer noem! Ik bedoel je bent net zoals mij, pas dertien jaar geworden en kijk in wat voor kimono je loop. Ik weet heus wel dat we best grote borsten hebben voor onze leeftijd, maar je kan het op z’n minst wel bedekken..’ ‘Houdt je kop! Je mag dan wel mijn zus zijn, maar ik hoef niet naar je te luisteren! Niemand noemt mij ongestraft een hoer!’ ‘En toch deed ik dat een aantal keren.. Waar blijft de straf?’
Ineens zie je dat ze een rode gloed krijgt, het is dezelfde soort gloed die jij krijgt, maar het enige verschil is de kleur. Ook kleurt haar sterretje rood en ze schreeuwt: ‘Kom maar op, laat zien hoe waardevol en zeldzaam je bent! Mam zei altijd al dat je waardevol, krachtig en zeldzaam was.. Bewijs het maar!’ Je grijnst en zorgt dat je de lichtblauwe gloed over je heen krijgt, en dat het sterretje lichtblauw wordt. Jullie staan tegenover elkaar, er zit zo ongeveer drie meter tussen jullie in. Beide zetten jullie heel veel stappen naar achter, rennen naar elkaar toe en vallen elkaar aan.


Bezweet schrik je wakker en zie je ineens dat er mensen in jouw kamer zitten of staan. Sasuke zit op jouw bed, terwijl hij jouw haren uit jouw gezicht veegt. Blijkbaar heeft niemand wat gemerkt over dat je geschrokken wakker werd. “Het was maar een droom.. Nou eigenlijk een nachtmerrie..” denk je terwijl je glimlacht naar Sasuke.
Sakura kijkt geïrriteerd naar jou, omdat je de liefde van haar leven allang veroverd hebt. ‘Wil je net als ons ook vlinders in jouw buik? Stop dan een rups in jouw reet!’ zeg je uit het niets tegen Sakura. Ze kijkt je pisnijdig aan, maar als Sasuke een plukje haar bij jouw linkerwang wegveegt, kijkt ze verbaast en zegt ze: ‘Ben je een heks of zoiets? Aangezien jouw sterretje ineens glinstert en lichtblauw is..’ ‘Ja kom eens hier, dan tover ik iets bij je waardoor er mannen op je vallen..’ zeg je met een nep glimlach, maar hij lijkt waarschijnlijk zo oprecht, dat ze naar je toeloopt. ‘Even op jouw knieën zitten zodat ik in jouw gezicht kan kijken. En oogjes dicht..’ Tot jouw verbazing doet ze wat je zegt.
Je beweegt wat met jouw handen voor haar gezicht en zegt zo serieus mogelijk: ‘Abracadabra!’ Even valt er een lange stilte, en iedereen behalve Sakura kijkt je aan alsof je compleet gestoord geworden bent. ‘En wat heb je gedaan? Heeft het gewerkt?!’ zegt ze vol blijdschap en een toch vragende toon. Ze opent haar ogen om naar je te kijken. Je plaatst jouw rechterhand zo onder jouw kin, alsof je aan het denken bent. Na een tijdje zeg je: ‘Nee sorry.. Je bent nog steeds even lelijk.. Ooh nee ik bedoel nog lelijker! Ik wist niet dat Shrek een tweeling kon hebben!’ Ze probeert je te slaan, maar uit reflex pak je haar arm en gooi je haar keihard tegen een dressoir aan. Onmiddellijk breekt het en alles valt op de grond. Iedereen kijkt je verbaast aan. Ook had jij niet verwacht dat dit kon gebeuren. Vol bewondering kijk je naar jouw hand.
‘Wat heb je met Sakura gedaan?!’ vraagt Naruto verbaast met een kwade ondertoon, terwijl hij naar Sakura rent en haar overeind helpt. ‘Ben je blind? Je hebt het heus wel gezien.’ Antwoordt je zo droog als je maar kan. Het kan je echt helemaal niks schelen wat er met Sakura gebeurt. ‘Je gooide haar tegen het dressoir aan!’ ‘Aww dat is schattig! Je denkt echt dat het me wat kan schelen!’ zeg je droog terwijl je met jouw ogen rolt en rechtop gaat zitten. ‘Ze had wat kunnen breken!’ zegt Naruto vol ongeloof. Jouw ogen rollen nogmaals en je zegt sarcastisch: ‘Ach had ze maar wat gebroken! Dan kon ze gelijk een afspraak bij een plastische chirurg regelen, om proberen haar Barbieface te verbeteren.. Ooh sorry, er is geen verbetering mogelijk! Ze zal altijd Shreks tweeling blijven!’

Reacties (8)

 • Kiriyama

  Hehehehe, verder <3

  9 jaar geleden
 • IDunnoXD

  teehee ... enne, kazumi-chan, ik ga niet nog es vechten nu ik weet wat je met sakura kanxDverder onegai!

  9 jaar geleden
 • MissNinja

  ahahahahahah!!
  zo fucking grappig
  ga snel verder (en lees meteen mijn naruto story, ghehehe)

  9 jaar geleden
 • Maboroshi

  Awesome deeltjexD
  Heel erg snel verder ;p

  x

  Gachapon

  9 jaar geleden
 • Allysae

  hihihi
  nice
  snel verder

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here