Foto bij #20

Er komt er zo nog eentje, ik heb me eerste 2 pagina's reacties zonder meerdere van dezelfde mensen *kijktbeschuldigendnaariBiebersgirl* haha maarja, enjoy en blijf zo reageren ik heb gwn de laatste keer dat ik keek 3 extra abbo's yaaay(H)

Xx

P.s als jullie zo doorblijven reageren komen er zo misschien nog wel 1 of 2 *hint hint zo zoiezo nog 1:D

Naar boven lopend had ik weer wat tijd om na te denken. Had ik nu gevoelens voor hem of kwam het gewoon door alle emoties?

Ik moest bekennen het was zo lief dat hij kwam dat hij zo bezorgd was en die lippen die je alles laten vergeten. Gisteren was onze eerste echte zoen en ik kan nu al geen genoeg krijgen van die lippen. Mijn gedachten sloegen al op hol denkend aan die roze lippen, zo zacht. Wat moest ik nu doen? Dit was precies wat ik mezelf had verboden. Het was haast onmogelijk met mijn moeder. Justin zou ze nooit accepteren en alles zou alleen erger worden. Ze zou me vast en zeker dingen als 'slet' en 'hoer' noemen. Ik keek naar Justin die juist had gezegd dat ie snel ging douchen en zich alvast uitkleedde tot zijn boxer. Onze ogen ontmoeten elkaar en toen wist ik het zeker. Deze jongen had zojuist mijn hart gestolen, en ik hoefde het niet terug. Hij mocht het hebben als ie het zou koesteren. Het kon me geen fuck schelen! Mijn mama kon zeggen wat ze wou, maar ik liet me niet afscheiden van Justin. Ik was verliefd en niet zo'n beetje ook

Reacties (4)

 • Rubyy

  WooooW!
  Mooi geschreven!
  I(H)It!

  Super snel verder!!(flower)

  1 decennium geleden
 • iBiebersGirl

  <33333333
  Verder!(flower)

  1 decennium geleden
 • iBiebersGirl

  Nu ga ik lezen..xD

  1 decennium geleden
 • iBiebersGirl

  @inleiding
  Ik heb heel lief!

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen