Foto bij Hoofdstuk 124

Zo! Hier dan eindelijk het hoofdstuk :3 Heb hem nog even snel nagekeken :3 Veel leesplezier!! :3

Al snel komen de andere ook weer binnen zetten en we vertellen hen het verhaal. De kruidenvrouw kijkt mij ondertussen aan en zegt steeds dat ik zeer bijzonder ben. Het was ergens wel vleiend, maar ergens ook heel eng hoe zij het zo zei. “Dus, als het goed begrijp dan kies je niet zelf?” vraagt Seth teleurgesteld en ik schud met mijn hoofd. “Nee,” zeg ik spijtig en ik voel me rot om dat lot. Het was al zo oneerlijk hoe alles was gegaan, waarom mocht ik hier dan niet zelf over beslissen? Toch was het ergens ook wel fijn, ik zou toch nooit tussen Matt of Seth kunnen kiezen. Ze waren beide geweldig en lief en ze zagen er beide heel goed uit. “Blijft ze zo.. vampierachtig?” vraagt Jacob met een vies gezicht en kijkt haar hopend aan. “Nee, want dat komt doordat ze nog moet oefenen met veranderen, bij jullie bleef er op het begin toch ook wel eens een staartje hangen, een klauwtje of een paar oortjes?” vraagt het kruidenvrouwtje lachend aan Jacob en die knikt met rode wangen. “Nou, bij haar blijft deze verschijning even zo,” zegt ze op logische toon en hij knikt. “Wanneer is het volle maan?” vraagt Jacob en de vrouw kijkt op. “Over twaalf dagen,” zegt ze en ik kijk geschrokken, zo snel al? “Wat zo snel?” vraagt Seth en ze knikt. “Excuseert u mij nu, ik moet mijn katten eten geven,” zegt ze en iedereen knikt.
Zodra ze weg is, brult Embry het uit van het lachen. “Wat is er?” vraag ik een beetje overdondert en hij kijkt me aan, terwijl hij in de slappe lach raakt, daar lijkt het tenminste op. “Ze.. ze.. ging haar katten voeren!!” zegt hij lachend en verder komt er niks meer uit. Ik rol met mijn ogen, hij wist zich nog steeds even goed aan te stellen. “Em, stel je niet zo aan, het valt wel mee,” zegt Quil en trekt zijn vriend van de grond. Hoopvol kijk ik de kring rond, ik wilde weten waarom hij zo lachte. “Ze heeft geen katten,” zegt Jared droog en ik kijk op, ok, grappig? “Ze heeft kattenbeeldjes in haar tuin, net zoals andere mensen kabouters hebben, alleen zij denkt dat ze echt leven en voert ze elke dag Whiskas, en speelt met ze.. ergens denk ik dat ze niet meer zo goed kan zien,” zegt hij dan nadenkend en ik grinnik zacht. Ok, ergens was dit wel grappig, ik zag het al voor me. “Eet dan, vlekje, eet je eten op!” tegen een standbeeld.
“In ieder geval kunnen we jouw kracht mooi gebruiken in de komende strijd,” zegt Emmet lachend en Seth kijkt hem boos aan. “Ze gaat niet meevechten, ze gaat gewoon nog volgens het plan met Bella mee,” zegt hij beschermend en ik zucht. Goed, ik wilde Bella dan niet heel graag beschermen, eigenlijk liet ik haar liever opeten door die roodharige gek. Maar dat kon ik Jacob niet aandoen, hij was verliefd op haar en hij was er ook van overtuigd dat hij haar inprent was. “Seth, ik maak dat zelf wel uit,” zeg ik en Emmet grinnikt. “Yay voor Kittie,” zegt hij en hij krijgt gelijk wat grommen naar zich toe. “Wowow, niet zo aangebrand,” zegt hij waarschuwend en laat zijn scherpe tanden ook zien. Gelijk gaat iedereen in gespannen houdingen staan en Esmee komt tussen beide. “Jongens, jongens toch, ik heb net nieuwe gordijnen opgehangen en de vloer geveegd, daar willen jullie nu toch al geen rotzooitje van gaan maken?” vraagt ze vriendelijk lachend en gaat beschermend voor haar kroost staan. “Jongens,” zegt Sam met een lage harde stem en de jongens kijken teleurgesteld op en gaan netjes aan de kant staan. “Ik had wel zin in een gevecht,” zegt Paul breed glimlachend naar Jasper en Emmet en die kijken even vermaakt terug. “Er wordt niet binnen gevochten,” waarschuwt Esmee nog een keer en Paul kijkt naar buiten. “Mooi, dan kunnen we buiten verdergaan,” zegt hij en ik kijk hem geschrokken aan. “Paul! We moeten juist samenwerken!” val ik boos tegen hem uit en hij kijkt me onschuldig aan. “We oefenen alleen?” vraagt hij en kijkt me met grote puppy ogen aan. “Oefenen?” vraag ik en Jasper knikt. “Ja, jij en Matt zullen alles snel moeten inhalen, voordat het einde van deze week nadert, anders zijn jullie niet klaar voor de strijd die zal gaan komen,” zegt hij melodieus en ik knik. “Laten we naar buiten gaan,” zegt Jacob dan benauwd tegen Sam en die knikt toestemmend. “Waarom? Wil jij nu ook al vechten?” vraag ik aan mijn grote broer en hij kijkt me lachend aan. “Nee, maar het stinkt hier, ik heb frisse lucht nodig,” zegt hij en ik knik. Hoewel ik nu nergens last van had, kwam vast doordat ik beide was.
“Kittie, kan ik je nog even spreken?” vraagt Seth opeens zacht en ik kijk om. “Maar, natuurlijk,” zeg ik met een verliefde lach en loop naar hem toe. “Zeg het maar Matt,” zeg ik vrolijk als ik voor hem sta en zijn mond valt open. “Wat is er?” vraag ik geschrokken. “Heb ik iets verkeerds gezegd?” vraag ik en hij knikt. “Je noemde me Matt,” zegt hij en ik kijk hem schuldig aan. “Sorry!” zeg ik gelijk en hij schudt met zijn hoofd. “Je houdt echt van die gek he?” vraagt hij en ik knik met blos op mijn wangen. “Maar ik houd ook van jou!” zeg ik dan gelijk en hij knikt. “Tja, ik weet het, ik ben ook stapel op jou en die halve gare ook,” zegt hij en ik grinnik. “Noem hem toch steeds niet gek of halve gare,” zeg ik lachend. “Oenemeloen dan?” vraagt hij lachend. “Gemenerd,” bijt ik hem toe en geef hem lachend een duwtje. “Sorry, jaloezie heeft mij erg te pakken nu, daar helpen alleen nog maar kusjes tegen,” zegt hij onschuldig en ik grinnik.

Reacties (5)

 • Padme

  Ze mooooeeeeet voor Seth kiezen!!! Dit is echt een super spannend verhaal, soms iets te spannend. *grinnik*

  8 jaar geleden
 • Joshifer

  Ze vindt Matt net iets leuker >=] Maar dat was wel fail indd, hehe, dat ze de verkeerde naam zei xd

  8 jaar geleden
 • Niallene

  weer een super deeltje!
  Snel verder <33

  8 jaar geleden
 • VampireMouse

  ik ben echt beneiuwd!:Pmisschien overwidn haar vampiere kant het wel:Oiig moet het seth worden like doh!!:P
  verder:D
  wat hebben mensen met de vollemaan:Pik schrijf er zelf ook over lol!
  xxxx

  8 jaar geleden
 • theguardian

  omg.
  dat is echt een fail.
  snel verder x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen