Foto bij Hoofdstuk 129

Goed, toen ik dit daarstraks schreef, had ik ook even niks gegeten. Ik wilde me inleven.. maar tja, ik kreeg echt vet honger.. dus ik redde het nog maar net aan het einde van dit hoofdstuk en toen was het aanvalluhh!!xDEn gleecullen, oh my, zandvliegjes? whaha xd LOL
Maargoed, hier weer een hoofdstuk! Ik schrijf weer snel verder, ben net weer terug.. Veel leesplezier! :3
ps. Dat daarboven is Jared! Ghehe :3

Nadat ik het verhaal van Sam had gehoord, was Jared aan de beurt. Hij had blijkbaar de hele voorraadkast van Sam leeg gesnoept en was dit even vergeten te melden achteraf, waardoor hij een ruzie met Emily opnieuw veroorzaakte. Ik had maar medelijden met haar, zij moest alle problemen en ongemakjes van de jongens maar verdragen.
Daarna kwam het zielige verhaal van Paul. Hij was natuurlijk een van de eerste en Sam moest eerst nog even wennen aan nieuwelingen. Paul kreeg dus zijn vreetbui midden in het bos, maar natuurlijk hadden ze geen eten mee genomen. Hij had zo’n honger gekregen dat hij naar een mierenhoop was toegegaan en er daarvan wat had opgegeten. “Iel!! Heb je dat echt gedaan?” vraag ik lachend aan Paul en hij knikt droevig. “Tja, ik had echt pech, er was daar helemaal niks, later heb ik ook nog wat boomschors gegeten, ach het vulde wel,” voegt hij er met een lach aan toe en ik moet ook wel lachen om zijn gezicht wat hij erbij trok. Wat een vreselijke verhalen toch allemaal, ik was blij dat ik nu hier zat. Maar waar bleef het eten nou? Er was nu echt al een kwartier voorbij en nog steeds geen voorafje niks. Ik had nu echt stevige honger, begrepen ze dat dan niet?
“Die van Quil, die is pas zielig!” roept Embry dan luid vanuit de keuken en ik kijk op naar Quil. Hij wordt een beetje rood en grinnikt. “Ach, het valt wel mee,” zegt hij en Jacob schudt met zijn hoofd. “Nee, ik had zelfs medelijden met je, we wilden je wel stoppen, maar dat ging niet,” zegt hij lachend en ik kijk ze vragend aan. “Wat gebeurde er dan?” vraag ik nieuwsgierig en Jared knikt. “Goed dan, ik vertel het wel. Bij Quil waren we weer niet in de buurt van een huis of restaurant, maar wel in de buurt van een appelkwekerij,” zegt hij en ik knik. “Dat kwam dan toch mooi uit? Had hij genoeg te eten,” zeg ik vrolijk en hij knikt. “Ja en nee. Er waren daar wel genoeg appels om twee wolven mee te vullen, alleen het probleem was dat Quil allergisch is voor appels, dus tja.. je raadt het al he? Hij kon zichzelf niet meer bedwingen, ook al wist hij dat hij er allergisch voor was. Dus hij viel aan en na een uur zich vol te hebben gestopt met appels kwam hij terug. We hebben wel twee weken zalfjes en pillen aan hem moeten geven om die jeukende bulten weg te laten gaan,” zegt hij lachend en Quil kijkt met een rood hoofd weg. “Het was niet leuk,” zegt hij en ik kijk hem medelijdend aan. “Ahh, arme Quil,” zeg ik en ik geef hem een knuffel, waardoor hij moet grinniken. “Ach, je had tenminste normaal eten,” bijt Paul hem toe, waardoor ik weer moet lachen. Hoe zouden mieren smaken? Opeens kreeg ik daar nu ook wel trek in, aangezien dat eten zolang op zich liet wachten.
“Hmm, die soep was echt lekker, moet je zeker proeven Seth,” zegt Embry die opeens van binnen komt aangelopen. “Soep? Er is soep binnen? Waarom vertelde niemand mij dat?” vraag ik bozer dan bedoelt en Embry kijkt geschrokken op. “Oeps.. ik heb het verraden,” zegt hij grinnikend en ik kijk hem aan. “Wacht? Jullie hielden me aan het lijntje met al deze verhalen?” vraag ik en hij knikt onschuldig. “Het was Jared’s idee! Hij had honger!” zegt hij en wijst naar Jared. “Hey, ik mag toch ook wel eten? Anders hadden we nu niks op,” zegt hij en ik kijk hem boos aan, maar reageer er verder niet op, want binnen was het eten wist ik nu!

Reacties (4)

 • Joshifer

  whahahha wat flauwxD

  8 jaar geleden
 • Padme

  etennnnnnnn, arme quil, eigenlijk best wel grappig

  snel verder

  8 jaar geleden
 • IrishNialler

  lolz
  ik bedoeld e ik heb wel eens nou ja vaak zand op of vliegjes.:Y)

  ik krijg nu ook freetbuien en dan straks de reactie van heartygirl god heb jij altij al

  8 jaar geleden
 • theguardian

  Haha.
  snel verder x

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen