Foto bij #23

ik doe weer zo weer eentje, mensen lees de verhalen van Wild zij schrijft echt mooi!!!!!!
I(H)reacties...

xoxo

p.s als ik op me bb zit kan ik geen foto doen nu doe ik wel;)
p.p.s ik zou een foto van rose en justin door elkaar willen maar dat kan denk ik niet met paint wie wil me helpen??:$

'Nee, ik ben niet psychisch gestoord. Het was gewoon een grapje mevrouw.' Ze knikte nog steeds geschokt door wat er net was gebeurd.
Ik begon me een beetje te schamen. Dat was eigenlijk best onbeschoft. 'Ik probeerde niet onbeschoft te doen! Ik ben gewoon een beetje hyper.' zei ik beschuldigend. 'Maakt niks uit. Ik ben al blij dat je me aardig genoeg vind voor een knuffel.' lacht ze. Ze had wel gelijk. Ik vond haar aardig. Ze was ook aardig, heel aardig zelfs. Als de tweede moeder die ik nooit heb gehad. Ook al heb ik haar net ontmoet het voelde gelijk goed. 'Oh, en je hoeft me echt geen mevrouw te noemen. Pattie of zoals jij het leuk vond 'mama' is ook wel goed.' 'Ik hou het denk ik bij Pattie' lacthe ik. Ik zag Justin in mijn ooghoeken opgelucht zuchten. Het zou wel raar zijn. Dan zou het zijn of hij zijn zusje zoende. Ik kon mijn lach alweer bijna niet inhouden bij deze gedachten. 'Mam, ik en Rose gaan lunchen.' Ik hoorde nog een 'is goed' vanuit de keuken terwijl we naar buiten liepen naar zijn auto. 'Ik heb geen honger.' 'Ik ook niet echt.' 'Starbucks dan maar?' vroeg ik meer bevestigend. 'Uhu.' We reden richting het centrum waar de Starbucks zat. Ik zie Caitlin en Lynn staan. Ik sein naar Justin dat hij even moet wachten en hij knikt.
'Hey!' Ze draaien zich om. 'Wat is er?' Ze reageren niet. 'kijk, dit is echt geen leuk grapje.' Lynn draait zich plots boos om. 'Wat voor spel dat jij speelt bedoel je? Je negeert ons! Je belt niet, smst niet! Je komt niet meer op msn of facebook! Het leek alsof je van de aardbol was verdwenen, en nu kom je doodleuk 'Hey' zeggen?! Had tenminste iets laten weten!' Ze was eindelijk klaar met uitrazen. 'Kijk, we zijn niet boos. We waren gewoon bezorgd. Met wie ben je hier eigenlijk? Aangezien je hier bijna nooit alleen komt.' Ik bloosde. 'Euh, ik ben hier met Justin.
'Waar is ie?' De stemming veranderde gelijk. 'Linksachter. Niet gelijk kijken.' Ze keken heel subtiel, en toen zag ik Ilse's blik veranderen. Van geschokt naar woedend. Ze stapte op Justin af en sloeg hem recht in zijn gezicht. Justin keek woedend. Ik trok hem snel weg voordat er iets mis kon gaan. Hij stribbelde tegen. Ik pakte zijn gebalde vuisten en ging voor hem staan. 'Justin, calm down! Kijk in mijn ogen.' Hij keek in me ogen en hij werd langzaamaan rustig. Hij gaf me een kus op mijn mond.
'Viespeuk! Je maakt me ziek! Kus haar niet.' 'Ilse, wat is er dat je in godsnaam zo flipt?' 'Niks, oke? Weet je? Vraag het hem gewoon.' Caitlin en ik keken allebei hopeloos naar Ilse. Ik heb Ilse nog nooit zo woedend en kwetsbaar tegelijk gezien. 'Weet je wat? Laat maar. Eerst mij uitschelden en dan nu zelf geheimen bewaren? Kom Justin, we gaan koffie halen.' Ik trok hem mee terwijl ik naar achter liep. 'Doei Cait! Ilse bel me maar als je klaar bent om het te zeggen en weer normaal kan doen.' 'Dus je kiest hem boven je vriendinnen? Gewoon zodat je het weet wanneer hij je verlaat, dan heb je mij niet meer! Ik heb je gewaarschuwd!' schreeuwde Ilse naar me. 'Een echte vriendin zou me niet laten kiezen.' gooide ik naar haar toe. 'Ik ben juist zo'n goede vriendin die je zegt dat je moet oppassen!' 'Voor wat Ilse? Oh, nee, dat wil je niet zeggen. Weet je, stik erin ik hoef het niet eens te weten als het zo moet!' Ik liep weg met Justin...

Reacties (4)

 • AyaMalik

  OMB GA SNEL VERDERRRRR

  1 decennium geleden
 • Rubyy

  Omg!!!!!!
  Snel verder!! <33!

  1 decennium geleden
 • iBiebersGirl

  OMG!
  Verder!(flower)

  1 decennium geleden
 • Phallic

  OMG,snel verder <3

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen