Foto bij Hoofdstuk 130

Zo! Hier weer een nieuw hoofdstukje! Promised, laatste over het eten.. ghehe, volgende zal weer over andere dingen gaan.. zoals Seth en Matt.. ik schrijf vanavond nog wat extra hoofdstukjes, want aylatjuhh gaat morgen op vakantie en ze zal helaas nog niet de ontkoping kunnen lezen wie het uiteindelijk wordt.. maar ik kan haar niet met weinig hoofdstukjes weglaten gaan, vandaar! :3 Ook een fijne vakantie toegewenst meid! :3 Je verdient het! Hoewel iedereen vakantie verdient, waarom is die dan ook weer bijna afgelopen? ... Veel leesplezier met dit hoofdstukje! :3 Ik eet even wat en dan komt de volgende eraan! Beloofd! :3

Ik kon er niks aan doen, maar zodra ik binnen was en de heerlijke geur van verse groentesoep zich door mijn neus wrong, viel de rest van de wereld om mij heen stil. Ik was daar alleen nog met die soep. Hongerig liep ik er naartoe en zonder een lepel te pakken, goot ik de hete soep al naar binnen. “Zo, ik dacht al, waar blijft ze nou, ze had toch zo’n honger?” zegt Esmee opeens, die bezig is om pannenkoeken klaar te maken. Ik kijk niet op of om, want de soep heeft mij volledig in zijn macht. De heerlijke verse groenten maakten dat ik begon te slurpen en ik merkte niet eens dat Rosalie binnen kwam lopen. “Je had het net zo goed in een hondenbak kunnen smijten, er is toch geen verschil hoe ze het zou opeten,” zegt ze lachend, terwijl ze me aanstaart, maar daar let ik niet op. Nee, die worstjes die achter haar stonden, die zagen er heel lekker uit en de soep was nu bijna op. Slurpend drink ik het laatste beetje op en laat de kan met een harde klap op de grond vallen, terwijl ik ruimschoots baan maak naar die worstjes die op het aanrecht lagen. “Wow! Hoezo onbeleefd?” zegt Rosalie als ik haar een harde duw heb gegeven en mijn gezicht nu in de schaal met worstjes hangt. Tijd om sorry te zeggen, heb ik nu niet en de gedachte ernaar komt ook niet in mij op. Gulzig eet ik de worstjes naar binnen en ze smaakten echt overheerlijk! Esmee grinnikt en begint snel andere dingen voor te bereiden. “De pannenkoeken zijn ook klaar en..” zegt ze en stopt midden in haar zin, als ik opeens een pannenkoek van de stapel pak en die bij de worstjes in mijn mond ook mee naar binnen prop. “Ok, ik denk dat het wel duidelijk is, ik kan dit verder niet zo aanzien, ik ga naar buiten,” zegt Rosalie en loopt met een vies gezicht weg. “Goed, wat wil je hierna nog? Ik heb nog macaroni, spaghetti, stampotjes, biefstuk, kip, lasagne in de oven en nog wat kaasbroodjes,” zegt ze en kijkt me aan, maar ik wend me geen seconde van het eten af. Ik eet het laatste worstje gulzig op en begin dan aan de pannenkoeken. “Goed, ik hoor het dan zo wel.. als je.. klaar bent met de pannenkoeken,” zegt Esmee wat overrompeld en ik grom een keer. “Oh, meer suiker?” vraagt ze en ik knik. “Komt eraan!” zegt ze vrolijk en loopt weg.
“Wat is er in vredesnaam hier gebeurt? Wat een troep!” zegt opeens een oude bekende stem, maar het eten blijft belangrijker en ook al had ik mijn suiker nu nog niet, het opeten ervan kon niet wachten. “Gadver! Kittie! Pak dan een mes en vork uit de la, die hebben ze hier hoor en heb jij deze soepkan laten vallen? Nooit gehoord van opruimen?” vraagt Bella’s irritante stem en ik kijk om. Nee, niet om de irritatie, maar ik rook iets lekkers en het lag daar in haar handen, geheel klaar om opgegeten te worden. Met hebberige ogen kijk ik ernaar en merk haar verbaasde blik niet op. “Ach, loser, wat is er nu weer?” vraagt ze en ik storm op haar af en ze kijkt verward op. Als ik bij haar aankom en de chocola uit haar handen eet, geeft ze een harde gil. “IEL! Edward!” kraait ze en gelijk storm ik weer naar mijn pannenkoeken, die werden nu natuurlijk helemaal koud! Bella ook met haar stomme onderbreking.
“Zo, de suiker, ik wilde ook nog even zeggen, dat de rest van het eten in de kamer hiernaast staat,” zegt ze en ik kijk op, met de laatste pannenkoek uit mijn mond hangend. “Nog mebleer?” vraag ik gulzig, tja, mijn manieren was ik blijkbaar verloren bij de derde pannenkoek of was het al bij het eerste slokje uit de soepkan? “Uhu,” zegt ze lieftallig en zet een stapje opzij en haar handen maken een zwaaiende beweging naar de richting van de kamer. Ik stap er snel heen en als ik in de deuropening sta, valt mijn mond open. Twee tafels, helemaal vol eten, voor mij! “Ghehe,” zeg ik grinnikend en spring wild op een tafel en begin alles naar binnen te proppen. Goed, vanaf hier was ik en mijn manieren verloren en mijn zelfcontrole, de panter nam de touwtjes over! Maar ergens was dat nu zo erg nog niet, eten was het enige waar ik nog aan dacht. Eten… heel veel eten..

Reacties (6)

 • Joshifer

  LOL XD Kittie eet wel allemaal lekkere dingetjes :3 Pannenkoeken, chocola, mjummieeee <3

  8 jaar geleden
 • Niallene

  Haha het klinkt wel als heel veel eten xd
  Iets wat bij mij een hele week aan eten zou kunnen zijn xd
  Snel verder! <33

  8 jaar geleden
 • nniinnoo

  @ gleecullen; misschien ben je een wolfje;)

  8 jaar geleden
 • theguardian

  haha, staat Embry nu geen foto's te maken dan?
  of ze ziet het terug als hij er weer aan denkt in zijn wolvenvorm.
  snel verder x

  8 jaar geleden
 • LovesLucky

  hahah hoe snel zullen die tafels leeg gevreten zijn? XD leuk stukje

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen